Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Не е преливал язовира. От него тече вода колкото може да премине праз тръба ф 110. От другаде е дошла водата. А и освен една циганска къща наводнена не видях други сериозни поражения да има.
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

Това беше положението вчера когато започваше да спада малко. Поражения не само в циганските къщи има има и в 5-6 български къщи включително и нашата но у нас са най малко щетите вкъщи. Има една напълно наводнена. Останали сте с впечатлението само за циганската къща, защото репортерите и гражданска защита бяха предимно при циганите.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL553524.jpg
Прегледи:1
Размер:162.5 КБ
ID:5372265Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL553520.jpg
Размер:114.0 КБ
ID:5372266Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL553523.jpg
Размер:129.5 КБ
ID:5372267
      X

X

X

Последно редактирано от vatko; 09-05-12, 12:28.
      Some call it a hobby, we call it a way of life!
      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Съжалявам приятелю, дано скоро да се оправите от щетите. Ама наистина с такова впечатление останах от репортажите в новините. То верно, че циганите са с предимство и преференции, а ние можем и сме длъжни да се оправяме сами.

Днес ми отрязаха тока за просрочени задължения. Имало неплатена фактура. А от 3 години плащанията са ми през банка. Проверих -има пари в сметката. А нямам ток. Платих го в брой в пощата плюс 19 лв глоба за включване и благодарение на близки и познати ме подвързаха за 2 часа. Иначе обикновеното възстановяване е до 30 дни или до 24 при експресна поръчка но молбата се подава до 14 часа, а ме резнаха в 14,30. Сега очаквам да си одържат още един път сумата и по банков път, като стана преди 2-3 месеца. Няма управия, като и ако се вършат превантивни почиствания на речните корита едва ли ще имаме проблеми при всеки порой.

Аман! Няма такава държава!
        0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
          Аман! Няма такава държава!
          Жоре поздрав:http://vbox7.com/play:59214e5c

Коментар

Нещата са сериозни, всичко се повтаря и повтаря... до кога?
            Yamaha WR 200

Коментар

Ужас!! Над педдесет лазарника съм ама такъв дъжд какъвто се изля снощи между Раднево и Нова Загора не съм виждал,в нивите засети с царевица имаше около 30 см вода !! Добре че там е равнина и водата стои на едно място,ами ако е наклон не ми се мисли какви поразии би направила!!ОТМЪЩЕНИЕ НА ПРИРОДАТА!!!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                Ужас!! Над педдесет лазарника съм ама такъв дъжд какъвто се изля снощи между Раднево и Нова Загора не съм виждал,в нивите засети с царевица имаше около 30 см вода !! Добре че там е равнина и водата стои на едно място,ами ако е наклон не ми се мисли какви поразии би направила!!ОТМЪЩЕНИЕ НА ПРИРОДАТА!!!
                Фър,Убавото е че по не за сега не се споменава за жертви!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Жоре поздрав:

Благодаря, приятелю! Имам чувството, че аз съм я писал тази песен. Веднъж даже я пусках в една друга тема но тук/ във форума/ не долюбват гологлавия хулиган. Както и да е, май вече не вярвам на Христо Бойчев и Иван Кулеков дето викаха "Шъ съ опраим". То за това винаги други са идвали да ни оправят и за това сме все оправени/предимно отзад/. Но........майната му! Може пък наистина се опраим.....
                  0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                    Но........майната му! Може пък наистина се опраим.....

Както някой беше казал, а дано, ама на да ли!!!!
                    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Време е вече ''държавата'' да се ''вземе'' в ръце и да помогне на пострадалите,няма само да им плащаме данъци на тея безхаберници!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                        Както някой беше казал, а дано, ма на да ли!!!!
                        Да,да ама НЕ(Петко Бочаров)
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

И жертви да има ще ги изпишат по етапния ред,в тази държава трябва да живееш като циганин за да те уважават,това започнах да правя аз,ако има чалъм крада всичко,не ми трябва само умрял човек,колко се опитваха и банки и разни и разнообразни оператори да ме вържат,да ама не става,всичко се плаща в суха пара,ако има имам ако няма когато имам,пари нямам живея ден за ден,но и задължения нямам,в работата ме лъжат че ми плащат аз пък ги лъжа че работя,нищо никой не може да ми вземе защото нямам нищо на мое име,мога да ям и да пия и в същото време обратното,та това съм аз,див Българин който не подлежи на абсолютно никакъв контрол,не се съобразявам с никакви Европейски правила и не ми пука за тях,в България ще живея и ще умра както на мен ми е кеф.

Коментар

Ице, Ицеее, много сме така..........

Искрени поздрави приятелю!
                            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Така,така-щом можеш евалаНикои не може дати каже копче!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Това е държава на мургаши,вечно те са пренепрегнати Само им плащаме сметкитеНо какво да правим като сме се родили тукаИ нямя да се оправи,защото на някай така им е добреПоздрави
                                Последно редактирано от borkatasx; 09-05-12, 22:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X