От: По Старопланинските пътеки

Оппааа Тая година маи си направил "философско вино",ама не си се появил при "летните ездачи" да го опитаме
Тая година маи си направил "философско вино",ама не си се появил при "летните ездачи" да го опитаме 

Първоначално публикуван от hristo jivota

Преглед на мнение

Тая година маи си направил "философско вино",ама не си се появил при "летните ездачи" да го опитаме

,направете една елементарна справка и ще видите истината,погледнете датите на всичките ми репортажи една година назад,най разнообразни пътеки абсолютно всеки месец че даже има каране и по няколко пъти в месеца,да не говорим още колко пропуснати репортажи преди да имам фотоапарат,и много излизания които не съм отразил защото се повтарят самите пътеки,и някой ще каже караш по един и същи маршрут всеки път.
,направете една елементарна справка и ще видите истината,погледнете датите на всичките ми репортажи една година назад,най разнообразни пътеки абсолютно всеки месец че даже има каране и по няколко пъти в месеца,да не говорим още колко пропуснати репортажи преди да имам фотоапарат,и много излизания които не съм отразил защото се повтарят самите пътеки,и някой ще каже караш по един и същи маршрут всеки път.

,Стара Планина е достъпна при зимни условия
,Стара Планина е достъпна при зимни условия .Та реших да пробвам може или не-може да се стигне на билото на балкана
.Та реших да пробвам може или не-може да се стигне на билото на балкана ,по принцип все съм си свикнал да няма нищо отзад,бесният чак се изправя
,по принцип все съм си свикнал да няма нищо отзад,бесният чак се изправя ,притеснявам се така
,притеснявам се така ,даже и критика претърпях като видя снимката,каза въобще не ме отразяваш
,даже и критика претърпях като видя снимката,каза въобще не ме отразяваш

Честито ти откриване на сезона и много късмет
Честито ти откриване на сезона и много късмет ,иначе много ще ви стане ако ви пусна всичко на веднъж
,иначе много ще ви стане ако ви пусна всичко на веднъж

.Снимките са от местата за почивка,по сериозните екстреми не можах да ги снимам защото трябваше да се мисли как най безопасно да се преминат,важното е че крайният резултат беше успешен,без сериозни падания,и повредени мотори.
.Снимките са от местата за почивка,по сериозните екстреми не можах да ги снимам защото трябваше да се мисли как най безопасно да се преминат,важното е че крайният резултат беше успешен,без сериозни падания,и повредени мотори.

Коментар