Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

оооо я виж ти, като нищо може да дойдем
    Габровци какво ще кажете ... ?
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      оооо я виж ти, като нищо може да дойдем
      Габровци какво ще кажете ... ?
      там сме
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Schipka Ники ( Фъра ) от Енина ти е дал телефона ми .Ставаше дума за едно сузуки drz 400 ама като гледам на малката снимчица маи си се заимал с нов мотор ако е така честито и както вика (Фъра) да спираш само на бензиностанция

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
          Schipka Ники ( Фъра ) от Енина ти е дал телефона ми .Ставаше дума за едно сузуки drz 400 ама като гледам на малката снимчица маи си се заимал с нов мотор ако е така честито и както вика (Фъра) да спираш само на бензиностанция
          да вземах си RMZ 250,благодаря за пожеланиетодано да е от сърце
          [FONT=System][/FONT]

Коментар

не не е от сърце .От все сърце е.Такъв човек съм че когато някой се сдобие снещо хубаво аз се радвам повече от него.С тебе не се познавам лично защото всяка година се повтаря едно и също: падам в началото на сезона и го пропускам целия ,но щом (Фъра ) казва че си готин тип значи е така .Тази година живот и здраве ша са видим да покараме

Коментар

желаещи да се повозим в неделя момци. мислим да лапнем на бяло камене . ако има некой дет иска да се разходи да вдигне ръка
              crf450 supermoto

Коментар

май няма гладни
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                  желаещи да се повозим в неделя момци. мислим да лапнем на бяло камене . ако има некой дет иска да се разходи да вдигне ръка
                  Ако сте ходили пуснете снимки да гледаме! Иначе аз и Стефчо ходихме в сряда до в. Ботев имам снимки ама сега съм на зала и не са у мен! Когато хвана нет с лаптопа ще ги пусна! Мисля, че маршрута беше просто уникален!
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                    Ако сте ходили пуснете снимки да гледаме! Иначе аз и Стефчо ходихме в сряда до в. Ботев имам снимки ама сега съм на зала и не са у мен! Когато хвана нет с лаптопа ще ги пусна! Мисля, че маршрута беше просто уникален!
                    Иване пусни снимки да видиме ,в събота ходихме 3 мотора до горе
                    Прикачени файлове
                    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

и ние се повозихме и то доста. валя ни мнооого дъжд. имаше и случки. навръщане си изгубихме.абе дълго е. имам 2 снимки, едната е от долината на смърта. за мое учудване не взе жертви в калта. всички я качихме. а другата е по евино облекло на бяло камене.
                      Прикачени файлове
                      crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                        и ние се повозихме и то доста. валя ни мнооого дъжд. имаше и случки. навръщане си изгубихме.абе дълго е. имам 2 снимки, едната е от долината на смърта. за мое учудване не взе жертви в калта. всички я качихме. а другата е по евино облекло на бяло камене.
                        Еййй,браво бе.Другия път и аз ще съм там
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Обещаните снимки от ходенето ни с братчеда до в. Ботев:
                          След няколко минутки на обсъждане на маршрута и по-точно обеждавайки ме да тръгнем през Калофер потеглихме с пълни резервоари на любимите ни 2Т !!!

Някои от следващите ни изследователски цели!

Ето го върха! Естествено е на zoom !

Параджика - друго място от където трябва да се пробваме да се качим.

Глъдка водица.

Пътя нагоре е доста широк, а аз лично не харесвам "кърадйиско" каране та хванахме първата пряка.

...а те толкова много, че да се чудиш по коя да минеш...

На първата почивка времето започна да ни кара да се отказваме. Загърмя мн яко някъде към Казанлък! Ама нали сме по експериментите, трябваше да се продължи!
                          ...мухата си е муха и не е някое UFO ...

..beauty!!!

няколко км. преди върха имаше мъгла която за щастие не ни попречи да продължим но ни попречи да се насладим на красотите на север.

за първи път се качвам и незнаех какво да очаквам, но определено
                          останах приятно исненадан!!!

За връщането решихме да минем по лятната туристическата пътека за х. Левски и да слезнем направо в село. Тук също си беше експеримент тъй като нямахме информация дали изобщо може да се мине и дали няма някъде нестопена пряспа от сняг!

Малко след засл. Хр. Ботев имаше доста голяма пряспа та се наложи да минем отдолу под нея.

Почивка за малко вафлички и сверка по картата!

Всичко останало просто не се нуждае от коментар!!!

Пътечката е тясна и доста технична, но това не ни попречи да даваме гас и да се накефим максимално!

Тук както се казва сме си във наши води. Познат район който съм минавал и пеша преди време!
                          Маркировката води до х.Рай, още едно място което трябва да се посети с Кавата!!!

Обърквайки пътя на слизане се наложи да минаваме по пътека която си беше май за животни и хора без МПС!
                          И отново едно UFO ! Сега се замислям, да не би да са ни следили ...

Като заключение мога да споделя, че това беше едно от най-вълнуващите приключение точно в мой стил! Терена разнообразен и много красив с малко над средната за мен трудност, времето много променливо, допринасяйки за тръпката
                          Който има възможност нека да го пробава мисля, че няма да остане разочарован!!!
                          Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

до тук всичко е добре. но за разлика от мен винаги пропускаш да се обадиш
                            crf450 supermoto

Коментар

Много добре сте се забавлявали само така !
                              Гората ражда хора полето тикви !

Коментар

Това го гледах на живо......хахахахаха.Беше уникално каране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X