Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харманли Екстрийм Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Харманли Екстрийм Ендуро

..места ще има..но са ограничен брои
    -за мотокроса....ще помислим

Коментар

макар и с огроомно закъснение..все пак ето и снимки от 2строк родопи адвенчър..с водачи Бучака и Шмида ..и със специалното присъствие на чинела от форума

-групата ..на излизане от ..езерото

..лади нивите са яки автомобили..но все пак ..като закъсат..на помощт идват ендуристите

..малко по късно по време на една от почивките..на който не му се почиваше..имаше свободна програма

-изглед горе на скалите ..

гледката надолу

..дуел с..фотоапарати..опа -с телефони ..кой първи ше щтракне другия

..шмида стяга редиците

..2 строк ендурото ..този път в още по разширен състав-още един ехс 200 и един ср250 ..тук изчакваме колегите с 4тетата../разбира се /

-хижата ..и ..хижарите

..мястото което набелязахме за...следващото каране

..малко по късно..

-още малко по късно

..в малко по разширен състав решихме да пробваме някакви ..секретни шмидовски пътеки..мноо яки..тук се минава по нещо като римски път и е невероятно и като каране и като пейзажи наоколо

бучака яко се кефи

краси ...-модератора

..един друг ..модератор..

..най трудната пътека от карането..тук се вижда само края и..и то не както трябва..иначе си е достойна и за маршрута на ерзберг..макар че е кратка

..горе ..всички пуфтяха като...само бучака успя да мине без да се изпоти roll:

..чинела-на другия ден край дупката горе в скалите../показва каква е дълбочината/..която е една от топ атракциите там ..

..бучака се кефи на поредната пътечка..казаха ни че тия скали излъчвали енергия и даже и гсм и те си зареждали батериите там..застанахме под една от чудодейните скали..с надежда да ни зареди и резервоарите...уви..точно тоя ден ..не беше нещо явно на кеф roll:

..чинела разказва поредният виц на иво ..

..някой се смее..

...следва продължение ..............

Коментар

..вижте на какъв комплекс се натъкнахме в едно СЕЛО на връщане

..местните жители ..много ни се зарадваха../първоначално/

..ама ние ..нали сме си срамежливи ..така и не се престрашихме..да кажем и дума...

..въпреки сериозните провокации.които накрая вече....все пак ..всички се държаха геройски...въобще..най заспалата и скучна група която там бяха виждали ..просто тотално разочарование ..

..чинела ..от зор и въудешвление..изблиза и целофана на шоколада /но устиска геройски и не каза и дума/ ..иво..пуши нервно...само митака..свенливоо поглежда през рамо

..след шоколада и гледките..чинела направо режеше баирите ..

..все пак имаше и затруднения защото наистина хванахме ..доста весела пътечка ..и ставаха и тапи на моменти

..никакви проблеми за чинела обаче..свеж и весел както винаги

..малко по натам

....след това се оказахме пред този надпис..и подлъгани се вързахме и влязохме..но се оказа..че за мотористи не важи ..
        или поне така смяташе ..управата там .. е ..докато не си ..поговориха..с шмида де

и накрая ..малко пейзажи

част от пътя на връщане

..нататък вече ..не снимах ..наблегнах на..карането

Коментар

Леле доживях да видя тоя репортаж, вече си мислех, че никога няма да се случи или съм сънувал
          Мите щом си намеря подходяща булка ще те викам ти да и разказваш за мене . Абе ти си способен да продадеш с твоите приказки надуваема секс кукла на Арабски шеих БЕ ДИМИТРЕ.
          Те сега хората ще си помислят, че след един шоколад планини прескачам. А що не каза как Шмида ме возеше през дърветата а Иво ми изкарваше мотора А
          Но пък за сметка на това този уикенд беше един от най-хубавите в "ендуро кариерата ми". Още веднъж искам да благодаря на всички участници и благородно ви завиждам за взаимоотношенията Ви.

БЛАГОДАРЯ ВИ.

Коментар

Те сега хората ще си помислят, че след един шоколад планини прескачам
            не дей да скромничиш
            ..чинела се скъса да ни убеждава че хич не можел да кара..ама ХИЧ да не му и вярвате

Коментар

така и така не спя ..та най после имам време да кача снимките от последното каране на т нар 2 строк ендуро който се заформи напоследък при нас

е..не са много ..но пък от сърце

..тръгването..не съм снимал и ала бала -направо към екшъна

-митака от хасково..на първото по атрактивно препятствие по пътя ни
              ..митака кара от скоро и то със най стария ми кдх..но покрай каранията с шмида и бучака вече доста е напреднал ../е..и аз му споменах за..няколко малки тайни /

..тука пък мене снимаха..макар и май май в не най точният момент..

-иво..не го снимахме..че от последното падане..така се е размазал..че снимките ..все едно не излизат на фокус ..

..на друго ..много готино местенце..намерихме..дето стават прословутите скоци със завъртане

-след доста опити..апарата все ме хващаше обаче вече на приземяването..може би заради малката осветеност ..имаше доста облаци че и дъжд този ден и фотоапарата реагира доста забавено

.ако изобщо реагира де ..но пък наистина ...мноооого се накефихме
              ..тук имах и снимки на митака от този скок..както и други мои.. но..затрил съм ги нейде по трасето

..доста по на там като километри..отново спряхме да поснимаме
              ..тука си е интересно..шмида преди време се бе похвалил че качвал от там..та и ние да не останем на зад

..митака ..също го качва успешно макар че точно ..1 секунда след този кадър излетя отгоре и след кратък скок се приземи доста атрактивно..с ченето напреде...

..спускане през същото място

..митака демонстрира спиране на предна..с кдх 200 90 та година модел ..тука вече ми натри носа ..отдавна не бях правил тоя номер..и отначало ми бе трудно

..спрях и аз някак през предната..но не бе от качеството ..което демонстрира митака..нищо другия път като ме поканят на гости..ще гледам да съм по подготвен

чао за сега..дано все пак нещо си проличи от мътните снимки..

Коментар

....тия дни сложих нова ас10 гума на ктм а..и..вижте кво се получи..успях да се кача от едно място ..което до сега ...едва го минавахме на спускане..и то като на шейна...
                а сега успях да го кача...е разбира се и качествата на ехс 200 то имат значение..но наистина си е много много технично и определено иска и хубави гуми..засилката е нулева а сцеплението почти никакво почти изцяло трябва на задна гума да се качи..иначе сцеплението изчезва съвсем....

..и ..спускането

..на снимки..не изглежда стръмно..но в действителност си е БАЯ ..вервайте ми

..а ето и новото попълнение на харманли екстрийма...

..чудесен кавазаки кх65..нов внос от..братска англия......малкия..вече не се трае

спешно всички приятелчета бяха събрани...

..лошото е че и ..каката проявява..мераци...не знам как ще се стигне до разбирателство ...

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                  ..лошото е че и ..каката проявява..мераци...не знам как ще се стигне до разбирателство ...
                  Да ти дам ли единственото решение (но няма да ти хареса) - поръчваш още едно "от същото" от Англия и няма да има неразбирателство

П.П. Много готино моторче, очевидно малкия му се кефи много, ма то и аз да съм на негово място ...
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Каката като гледам е направо за 85 И като дойде време за 125, Иванчо ще вземе 85-цата
                    Митак, направо на тънкана ти излиза бе!
                    DCRT®

Коментар

...не знам каката..ама е тоя ..май най му се кефи на моторчето ..
                      ..как ще го оттърват тва моторче от мене не знам...мноо кеф да го джиткаш ...

...и да не кажете че само на децата карам моторчето....ето и новите включвания към маршрута на харманли екстрийм трасенцето които се разработват

..тука ..леко излагация..горе на ръба точно се спря действието ..добре че не тръгна от там надолу

..май не изглежда стръмно на снимките..ама на живо..си е..че и ноо хлъзгаво и ронливо ..

-друго интересно място по пътя

кофтито е че ето тук се е поизкъртило добре че некъв пън се е спрял та се минава

Коментар

...не знам каката..ама е тоя ..май най му се кефи на моторчето ..
                        ..как ще го оттърват тва моторче от мене не знам...мноо кеф да го джиткаш ...

...и да не кажете че само на децата карам моторчето....ето и новите включвания към маршрута на харманли екстрийм трасенцето които се разработват

..тука ..леко излагация..горе на ръба точно се спря действието ..добре че не тръгна от там надолу

..май не изглежда стръмно на снимките..ама на живо..си е..че и ноо хлъзгаво и ронливо ..

-друго интересно място по пътя

кофтито е че ето тук се е поизкъртило добре че некъв пън се е спрял та се минава

Коментар

значи аз сам от това село горно ябълково,който ви каза за патя нататък много ме накефи като вдигна мотора на 1 гума,с оранжевия мотор.много ще се зарадвам ако другата година минете пак оттам.
                          Където не мога пеш продължавам с Уаза.
                          Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
                          Съдействие на закъсали автомобили

Коментар

значи аз сам от това село горно ябълково,който ви каза за патя нататък много ме накефи като вдигна мотора на 1 гума,с оранжевия мотор.много ще се зарадвам ако другата година минете пак оттам.
                            благодариме и...ще гледаме да не те разочароваме и догодина

Коментар

..тези дни..се заех с нелеката задача..да потренирам бай димитър и още едно момче на малко триал техники ..по едни маршрути..които разработвам от известно време ..като цяло..въздействието върху бай димитър бе такова ..че.. сега не смея да му ида на гости .....
                              ..ето го и него в кадър по маршрута:

..та триала не знам бай димитър научи ли го..../в интерес на истината много добре се представи..2 рият път като ходихме/..но направих няколко снимки ..които..се усещам че ми е приятно да ги гледам..и бих искал да ги споделя и с вас

..тази май ми е фаворит.

..снимани са с телефон..и не са с много високо качество..за което се извинявам....

Коментар

Митков за карането и тренировките респект НО за снимките не си прав не стига, че ядосваш Жоро за CPSите приехме го , че го ядосваш за 2т или 4т пак го приехме АМА да му се месиш и във фотографията е това вече не можеме да приемем, че ти току виж утре и китара си си купил. Я стига си се занимавал със несвойствени неща ами се стегни, че зима иде вируси тепърва ще ти помагат на бизнеса

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X