От: На гости на ЗМЕЯ
Най после са готови клипчетата от разходката ни край Енина миналата събота. Планувана беше разходка, но се получи къде каране, къде тикане, а тук там и отъркалване
. Бяхме с още трима колеги от Шумен и се забихме направо по трасето на Експертите от ендурошампионата.
Трасето беше доста каменисто, а и дъжда спомогна да ни вгорчи живота (поне на мен). По средата на трасето Митака ме попита дали ми харесва карането, но аз толкова бях изморен, чак нямах възможност да мисля
. Но сега му казвам, определено ДА.
Най после са готови клипчетата от разходката ни край Енина миналата събота. Планувана беше разходка, но се получи къде каране, къде тикане, а тук там и отъркалване
. Бяхме с още трима колеги от Шумен и се забихме направо по трасето на Експертите от ендурошампионата.Трасето беше доста каменисто, а и дъжда спомогна да ни вгорчи живота (поне на мен). По средата на трасето Митака ме попита дали ми харесва карането, но аз толкова бях изморен, чак нямах възможност да мисля
. Но сега му казвам, определено ДА.
Сигурен съм, че след още едно - две карания все ще те влече натам. На мен дори ми подейства целебно - в неделя глезена много ме болеше, а в понеделник сутринта все едно беше чисто нов - никаква болка няма вече и още повече ми се кара ендуро
Коментар