Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На гости на ЗМЕЯ

Най после са готови клипчетата от разходката ни край Енина миналата събота. Планувана беше разходка, но се получи къде каране, къде тикане, а тук там и отъркалване . Бяхме с още трима колеги от Шумен и се забихме направо по трасето на Експертите от ендурошампионата.
    Трасето беше доста каменисто, а и дъжда спомогна да ни вгорчи живота (поне на мен). По средата на трасето Митака ме попита дали ми харесва карането, но аз толкова бях изморен, чак нямах възможност да мисля . Но сега му казвам, определено ДА.

Диян Димитров

Коментар

Еее, Дидо, радвам се, че все пак ти е харесало карането в голямата планина Сигурен съм, че след още едно - две карания все ще те влече натам. На мен дори ми подейства целебно - в неделя глезена много ме болеше, а в понеделник сутринта все едно беше чисто нов - никаква болка няма вече и още повече ми се кара ендуро

Коментар

Eйй Змеьооо,,,Убово сии край Енина нали?Жалко че ме нямаше да се видим!А относно клиповете на колегата БРАВО!! Такова отразяване на Ендуро разходка не съм виждал!! РЕСПЕКТ!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
          Eйй Змеьооо,,,Убово сии край Енина нали?Жалко че ме нямаше да се видим!А относно клиповете на колегата БРАВО!! Такова отразяване на Ендуро разходка не съм виждал!! РЕСПЕКТ!!
          Не `убаво - ПРЕКРАСНО Е ! И аз се оглеждах за теб, но разбрах, че си бил зает. Дай Боже скоро да се видим и да обменим по чаша мисли

Коментар

Абе какво да кажа.Змея си е змей!!!

Коментар

Преди години беше още по-прекрасно! Защо ли? защото многобройните пътеки не бяза така одрани. Сега моторите като ги разровиха дъждовете отнесоха пръста каманаците се озъбиха и пътеките станаха по харТ!Ами кои ний криф че разлаяхме кучетата и половин България сега се кефи при нас!Въпреки всичко се радваме че магията ЕНДУРО от ден на ден завладява повече ентусиасти а състезателите пропорционално намаляват!! Щоли?? Щоли един млад и красив спорт така бързо започва да губи извоювани позиции?? От каде ли се омирисва рибата? Май нее от опашката? Боли ме много ме боли!! Чичко ви Фър!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Изгледах само първият клип, но съм силно впечатлен.
                Съни88, братче, намаИ му газта на тоя мотор, ти само на акумулатори и съединители не можеш му смогна.
                Респект момчета и много се радвам, че една от най-любимите ми теми е отново жива....РЕСПЕКТ.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Изгледах само първият клип, но съм силно впечатлен.
                  Съни88, братче, намаИ му газта на тоя мотор, ти само на акумулатори и съединители не можеш му смогна.
                  Респект момчета и много се радвам, че една от най-любимите ми теми е отново жива....РЕСПЕКТ.
                  Митака каза, съединителя е нов, ше държи, но ако знаех, че ще е такъв зор по камънака щях да откача и акумолатора от колата . Ние малко сме се поразглезили по нашите "магистрали" и ще трябва да потърсим камънак за тренировки. А с газта карах по лекичко, че току виж сме изтървали някое кръчме с кебапчета, но пък за наш късмет не срещнахме ни едно .
                  Диян Димитров

Коментар

Едно клипче от разходката край Мадара с пожелание, за бързо възстановяване на Змея.

Диян Димитров

Коментар

Мерси за пожеланията, Дидо - смятам бързо да се върна в боя

Днес ходих на доФтор - разтегнато дясно рамо, натъртена гръдна кост, десни ребра и дясно бедро ... ама снощи спах във фотьойла - въобще не можех да пребивавам в хоризонтално положение

Коментар

Митак,скорошно въстановяване и отново на линия.Дидо мерси за готиното видео.

Коментар

Надявам се наистина скоро да се възстановя, най - малко защото вчера с тъга се разделих с верният си DR-Z, а днес по обяд вероломно отмъкнах Бета-та на Джартата

Имам чувството, че ще се наложи внимателно да се разучаваме един - друг с новия мотор, но се надявам да ми достави поне толкова радости, колкото Сузуки-то, а ако може по - малко болка - всичко ще е чудесно

Коментар

Аре честито, и скоро да видим снимки и на двама ви заедно!
                            Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Честито Митак. То точно така се почва, от алфа и бета. Така му се пада на Сузукито, кат не знай да вари из пътя. Скоро да са оправяш.

Коментар

Леле, Мите, добре, че е форума, че Бойко нищо не споделя.
                                Да ти е честита Бета-та и много да те радва. Да се отнася нежно с тялото ти и да има отговорно отношение към интегритета му )))))
                                Не мислех, че ти е толкова корава главата, но... явно пустото ендуро е наистина голяма зараза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X