Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от zloster Преглед на мнение
    Ние сме от Овча Купел.Ако някой тръгва от София може да се разберем да се чакаме някъде.
    И аз мисля да дойда! Ще тръгна от София, само някой да каже в колко часа и къде е срещата. тел. ми е 0888 155560

Коментар

Значи народе аз ще съм на Лукоила на владая горе, в 10:30 до 11:00
      Който иска да идва. Телефона ми е в по-горните постове ако има нещо звънете
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Искрене вие ли минахте през Своге 2 мотора (ти и др) и 3 атв-та мисля ,че бяха дайте снимчици ако имате Нещо бая брамчахте на пътечката да не е ви озорила трябва да и правим продължение има 1 по лесна доста е мазна и яка намира се до нея Мотора ми ако го бях оправил можеше да покарам с вас ама не ми върви с тия тоци

Коментар

Здравейте. Може ли да се присъединя към групата ,но в Чуйпетлово?
          В колко часа ще бъдете в селото и после в каква посока сте? Ще бъде ли удобно после пак да се върна в Чуйпетлово?.

Коментар

Утре тръгвам от ОМВ-то в Красна Поляна към 9-9.30.Който иска може там да се видим.Телефона ми е 0897594414.
            Последно редактирано от Мариан(zloster); 09-05-09, 23:27.

Коментар

Аз много се изложих , извинете че не ви уведомих за наметренията си . Карах само петък и после два дни нямах време и погледна дори форума , да не говорим за каране . Следващата седмица петък и събота съм зает за неделя съм се разбрал с едни момчета и ще покараме до Перник , като минаваме през Сваковци . Аз в петък направих тази дестиницаия и си изкарах супер .

Пак извинете, че не ви уведомих за наложените ми ангажименти
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

като минаваме през Сваковци !!!
                не е с Сваковци а Слаковци !!!! Цецо!!!
                Опел Корса В 1,4 82 коня
                Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                Ямаха ХТ 600Е
                Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                  Искрене вие ли минахте през Своге 2 мотора (ти и др) и 3 атв-та мисля ,че бяха дайте снимчици ако имате Нещо бая брамчахте на пътечката да не е ви озорила трябва да и правим продължение има 1 по лесна доста е мазна и яка намира се до нея Мотора ми ако го бях оправил можеше да покарам с вас ама не ми върви с тия тоци
                  Ние бяхме , а за пътечката оказа се трудничка малко за DR-а , та няколко пъти се връщахме.
                  Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Малък айде качвай снимките от карането в неделя
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
                      като минаваме през Сваковци !!!
                      не е с Сваковци а Слаковци !!!! Цецо!!!
                      Ам Съжалявам . Ако искате да се разберем някаде там да се стрещнем да покараме , ние стигаме за по-малко от час до там
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Вчера ми пристигна шлема . Напълно съм екипиран вече.. Не съм карал от близо месец и издивявам вече .. дори не мога да спя нормално. Та ако искате да се съберем събота или неделя в София да покараме?
                        [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Колега ти в гората с шлем ли караш..
                          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

ЕЕ народе! Ще караме ли събота и неделя? Миналата неделя нещо не успяхме да реализираме идеята ми но пък този уикенд ако желаете може да пробваме пак.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                              ЕЕ народе! Ще караме ли събота и неделя? Миналата неделя нещо не успяхме да реализираме идеята ми но пък този уикенд ако желаете може да пробваме пак.
                              Аз съм твърдо ДА.
                              [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Само да знаете, че ще караме и по трудни пътеки, ако караме при мен де. Та всички които са по от скоро в спорта да се приготвят психически за ЗОР придружен с ТИКАНЕ на мотор. Ма то така се става добър като те измъчат 3-4 пъти и се научаваш
                                п.п. Аз затова и харесвам каранята с бат Жоро, щото ни мъчи и се учиме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X