Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Утре ставам към 8, ако никой не е писал си лягам да спя пак Поздрави!
    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Аз утре имам ангажименти до към 12ч. така че отпадам.
      Per aspera ad astra.

Коментар

Йоан няма да може и организация няма да има. Поздрави.
        Последно редактирано от Chinela; 24-05-09, 05:55.
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Браво малък,както винаги хубави снимки и хубав репортаж.
          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Добро каране е станало.

Апропо аз излезнах по обяд и тръгнахме към Лозенската планина с Емо и Стоян, обаче нещо не ми беше ден и след Бистрица аз се прибрах, НО....на една част от пътеките на Ендуро София 2009, която качвахме последния път и на която се пребих "куту куче" някои грижливо бяха поставили сухи клони през 15м, редувайки клони и големи камъни, очевидно направено, за да НЕ минават мотори оттам, независимо че така не можеше да се минава и от пешеходци...разчистихме 2-3 препятствия, но се отказахме, защото предстоеше още доста от пътеката и очевидно нямаше да можем да я качим.

Явно са станали много "работливи" милите туристи
            Per aspera ad astra.

Коментар

Народе казвайте какво правиме. Кой ще кара и къде.
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз съм ЗА да дойдем по твоите пътеки. Лично аз предпочитам да дойдем откъм Витоша, че до този Лукоил, на който вие се събирате, стигам за 30мин(даже и повече) с мотор, което ми е доста далече по асфалт. Все пак аз съм 1 и нямам право да правя организацията. Ако трябва ще да дойда сам до Чуйптлово или Ярлово и там да се засечем например....От друга страна времето май ще бъде гадно за по-дълги преходи, ама не се знае Поздрави!
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

Нямаш проблеми. То и аз съм на мнение, че не е за дълги преходи
                  щото запраска ли силно става кофтии.
                  Но изчакай да видиме кой ще кара и тогава да правиме плановете.

Коментар

Да де....Чакам, че така ми се кара....
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Аз съм навит, стига да не вали яко....че още гумата ми не е сменена...ама я кажете в кой от двата дни ?
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Kато гледам времето, все тая ще бъде кой от двата дена(според прогнозата, иначе 100% единия ще е по-добре ама кой, хаха ) Иначе вече зависи от вас, на мене ми е все тая, защото трябва да си направя урока 1 от 2та дена, така че да се разберем до утре привечер....
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                          Kато гледам времето, все тая ще бъде кой от двата дена(според прогнозата, иначе 100% единия ще е по-добре ама кой, хаха ) Иначе вече зависи от вас, на мене ми е все тая, защото трябва да си направя урока 1 от 2та дена, така че да се разберем до утре привечер....
                          И аз съм за единия от двата...примерно събота?
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Аз в събота съм на работа.....та ако карам ще е в неделя из Люлин планина че нещо времето го дават да е кофти.

Коментар

Aми и аз съм за събота. Ако искате в Чуйпетлово да се срещнеме. Бат Искрене ти ще караш ли?

Коментар

Още през нощта срещу неделя облачността ще намалее и в неделния ден преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развиват купести облаци, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали. За събота -През деня отново на много места от запад на изток ще има превалявания от дъжд .Над планините ще бъде предимно облачно. Ще превалява дъжд, по най-високите части - дъжд и сняг. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад; около обяд ще смени посоката си - от запад. Максимална температура на надморска височина 1200 м - около 9°, на 2000 м - около 3°.. --- Идеята е да се изкефим, а не да тръгнем мокри като мишки та цял ден....И Искрен да напише, та да знаем. Казвайте и да решаваме. Поздрави!
                                Последно редактирано от nk_dimitrov; 29-05-09, 16:26.
                                09 YZ290F Athena BB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X