Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнение
    Искрене,"Дефилето" приема гости Ако решите....знаеш ми тлефона
    Ако карате в неделя може да измислиме нещо.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
      Ако карате в неделя може да измислиме нещо.
      Ние мислим да караме в неделя по Витоша ако идвате натам звънкайте

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
        Добре де утре заминаваме за Велинград но другата неделя сме на линия щом толкова ти се карат пътеки съберете се и елате да се търкаляме заедно.
        Ето това чукане чаках Запазвам си място за неделно мъчение още от сега.
        Аз днес ще се постарая да си сложа накладките, и ако съм готов ще пиша.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
          Ние мислим да караме в неделя по Витоша ако идвате натам звънкайте
          Иво,къде по Витоша ,че тя е голяма.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
            Иво,къде по Витоша ,че тя е голяма.
            Някаде над Ярлово ще доидем през Верила И ние не знаем каде накадето ни отведе пътя

Коментар

Aко другите се събират в Горна Баня, аз мога да ви чакам да речем в Ярлово. Имам предвид аз и който друг му е по-удобно на ОМВто м/у Симеоновско и Бистришко. Поздрави!
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                Aко другите се събират в Горна Баня, аз мога да ви чакам да речем в Ярлово. Имам предвид аз и който друг му е по-удобно на ОМВто м/у Симеоновско и Бистришко. Поздрави!
                Ще се разбереме утре а ти във колко ще можеш да си в Ярлово защото ние ако идваме ще тръгнем към 10и30

Коментар

Еми ще бъда там, когато вие можете...Вие колко път имате до там, защото ако съм сам няма проблем, ама ако сме повече хора не знам дали ще се навият за по-късно....Поздрави!
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Еми ще бъда там, когато вие можете...Вие колко път имате до там, защото ако съм сам няма проблем, ама ако сме повече хора не знам дали ще се навият за по-късно....Поздрави!
                    Остави един телефон

Коментар

Аз мисля утре да покарам из Люлин планина,който иска да пише, иначе правя сметка да тръгна 9:00-9:30 от Лукойла на Горна баня.

Коментар

0886 334 336 Аз ще тръгвам от "моето" ОМВ и ще мина през Ярлово. После е възможно да се засечем някъде. Иво, все си мисля че ще трябва 11 да се срещнем в Ярлово(най-късно, даже е възможно и да трябва по рано, за да можем да се засечем с другата група)
                        Последно редактирано от nk_dimitrov; 06-06-09, 10:10.
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

0886 334 336 Аз ще тръгвам от "моето" ОМВ и ще мина през Ярлово. После е възможно да се засечем някъде. Иво, все си мисля че ще трябва 11 да се срещнем в Ярлово(най-късно, даже е възможно и да трябва по рано, за да можем да се засечем с другата група)
                          Нещо ми се обърква работатано ще се опитаме да доидем към 11 в Ярлово а ти натам знаеш ли пътя за Витоша

Коментар

Да, знам го. Попринцип си взех ГПС демек може да пробваме каквито пътеки искаме. Йоан, който знае най-добре от Кладница как да се засечем с Искрен в Люлин планина няма да може да дойде за жалост... Ама ако искате да се чакаме в Ярлово около 11 и ще караме из Витоша, то е ясно пък от другата група като прочетат ще кажат и те какво възнамеряват. Вече с тях може да се срещнем във Владая...Аз ще гледам да съм на ОМВто м/у Симеоновско и Бистришко шосе от 9:15 до 9:30. Поздрави!
                            Последно редактирано от nk_dimitrov; 06-06-09, 16:43.
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

[QUOTE=nk_dimitrov;762224]Да, знам го. Попринцип си взех ГПС демек може да пробваме каквито пътеки искаме. Йоан, който знае най-добре от Кладница как да се засечем с Искрен в Люлин планина няма да може да дойде за жалост... Ама ако искате да се чакаме в Ярлово около 11 и ще караме из Витоша, то е ясно пък от другата група като прочетат ще кажат и те какво възнамеряват. Вече с тях може да се срещнем във Владая...Аз ще гледам да съм на ОМВто м/у Симеоновско и Бистришко шосе от 9:15 до 9:30. Поздрави![/QUOT
                              Аз за пореден път ще пропусна каранетоУтре имам работа и няма да мога да дойдаИзвинявам се

Коментар

Няма ли желаещи да покараме. Аз мисля утре да покарам из Люлин планина,който иска да пише, иначе правя сметка да тръгна 9:00-9:30 от Лукойла на Горна баня.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X