Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Няма да дойдат докато не изчистиш пътеката....
    Най-късно до края на тоя месец щее готоваАз слизах пеша по нея от пистата надолу колко паднали борове има направоЩе я оправим обещавам

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Мнение на ivo_KLR
    Искрене времето се оправи няма ли да ни доидете пак на гости

Мисля на 02-03. май да се разходиме към вашия край.
    А да видиме ще ви чакаме
    Последно редактирано от cveti; 14-04-09, 19:23.

Коментар

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Няма да дойдат докато не изчистиш пътеката....
      Попринцип това не е работа на нас а на горското стопанство, обаче ние го правим а те упорито се опитват да ни изтрепят с тия питони на колове!
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз ще ближа рани,след всички опити за " бек флип"-ове и всички събрани левчета,не ми остана масло в предницата.Та сега съм в бокса.Иначе беше яко.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          П.П. Ники времето е топло хвърляй ските в мазето и идвай да раздвижиме
          Ските съм ги хвърлил вече, че закрих сезона сега в неделя на Боровоц. За този уикенд няма да мога, а другия имам кандидат-студентски изпит.....Абе мани....Как ми се кара, направо ми се реве. Някой ден през седмицата може да се оговорим да дойда до Кладница да покараме. Поздрави!
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
            За този уикенд няма да мога, а другия имам кандидат-студентски изпит.....Абе мани....Как ми се кара, направо ми се реве. Някой ден през седмицата може да се оговорим да дойда до Кладница да покараме. Поздрави!
            Споко Ники, до 9-ти май и аз съм така, тая събота и неделя ме няма, следващата сме на Въча, по-следващата пак пътувам....освен някой ден през седмицата да се измъкна....
            Per aspera ad astra.

Коментар

Хмм за Въча тези дни ще разбера дали ще мога да отида. А иначе тази седмица кой ще кара великденско нещо Люлин планина да направиме, ама по дългичко така не да се прибереме рано рано като последния път. То беше оправдано с калта де ама все пак.Дайте да съставиме един списък с кандидати.

Коментар

Абе ,аз ще карам със сигурност но не в събота защото съм зает,но неделя или понеделник 100% ще карам , само не съм решил къде и кога.
                Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

За понеделник и аз може би ще мога. Днес ще ходя да си сменям предната гума, утре ми пристигат предпазителите за ръцете и съм на линия. През седмицата само казвайте и идвам, ако нямате нищо против разбира се. Искрене, тия дни ще ти звънна да те разпитам за ГПС-а някои неща, ако няма да те притеснявам. Поздрави!
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                    Хмм за Въча тези дни ще разбера дали ще мога да отида. А иначе тази седмица кой ще кара великденско нещо Люлин планина да направиме, ама по дългичко така не да се прибереме рано рано като последния път. То беше оправдано с калта де ама все пак.Дайте да съставиме един списък с кандидати.
                    Aз ще карам в събота в Люлин планина, ако има желаещи да караме да пишат.
                    В неделя и понеделник съм на вилата в Елешница и ще покарам в стара планина, ако карате и вие по стара планина в понеделник се обадете.

Коментар

Аз съм за събота и за неделя та и за понеделник даже. Между другото пак почнах да сънувам някакви газефикации Мисля причината е едно миналогодишно обещание Така, че ще се наложи да скокнеме до там да се поотъркалям няколко пъти та да мога да заспя спокоен
                      Пепи ти ще си ли свободен, може да направиме и някоя миньорска изява, ама тоя път само по сипеите без дъното на тая горомна локва.
                      Въобще дайте да се позабавляваме по екстремите.
                      А мястото за среща от моя страна е ясно долу на владая под мостчето само кажете в колко часа да приземя зеления птеродактил

Коментар

Утре ще се разбереме в колко на Владая но предполагам че в 11ч ще съм там.

Коментар

Звънкайте като решите нещо конкретно аз мисля, че ще успея за утре
                          CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Първоначално публикуван от pepi_honda Преглед на мнение
                            Звънкайте като решите нещо конкретно аз мисля, че ще успея за утре
                            Пепи утре ще те чакам 10-10.30ч на лукойла на Горна баня,и от там към Владая да вземеме Йоан.

Коментар

Приятно каране и да снимате.
                              Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                                Пепи утре ще те чакам 10-10.30ч на лукойла на Горна баня,и от там към Владая да вземеме Йоан.
                                ок ще дойда към 10
                                CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X