Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Аз в събота ще ходя да си прибера мотора от Самоков и ако не вали много, в неделя може да отида на малкия на гости да покараме малко.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
      Аз няма как, че кандидатствам и нямам време, а и времето не е по вскуса ми в момента. Исках само да кажа, че при теб може да е ОК ама нали трябва да се стигне до теб . Поздрави!
      A ще кандидатстваш та какво ще правиш Айде успех с всички изпити, и като станеш студент да не забравиш да ни организираш и да почерпиш по бира на Чуйпетлово.
      А бат Искрене ще те чакам да дойдеш, ако не е много гадно времето де
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз и без да кандидатствам, пак с кеф ще ви черпя по една бира там. Поздрави!
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Добре за бат Искрен е ясно. А някой друг няма ли да се включи. Ники
          (Nik0272) Светлъо(SVE) на вас какви са ви плановете.

Коментар

Малък , утре евентуално ще ти звънна ако е хубаво времето и ще мина то Самоков към вас,защото днес се отказах да си докарвам мотора ,много дъжд.

Коментар

Здравейте, от скоро карам и съм решил утре да пообикалям малко из Витоша. Набелязал съм един маршрут ( лекичък) към симеоново ако на някой случайно утре (събота) му се кара да ми драсне едно лс Разбира се ако времето е приятно за каране.

Коментар

Днес най-баровски си излюпих в 12,00ч. , но след първия поглед през балкона страшно ме хвана яд че съм проспал деня.
                Нищо де още не е толкова късно за каране , но е много късно за уговорки та за това тръгвам сам(знам че не трябва ама сърце юнашко не трае).
                Плана е:
                София,Горна баня,Бонсови поляни,поделението,оценка на терена и тъй като през последните две седмици доста валя предполагам че в Люлин ще е страшна кал та затова,Големо бучино,Драгичево,Кладница,Чуйпетльово и обр.
                В Горна баня преполагам ще съм към 14,00ч.
                В Кладница към 15,00ч.
                Предполага се лек преход без изсилвания със спокойно темпо-все пак съм сам.
                Ако има и други марди-0888308226-Емо.Звънете упорито!
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Я бързо един доклад да ми спретнете. Дали можеме да се събереме другата седмица? Нещо ни се разпадна групата а на мен това не ми харесва. С бат Ники мислехме да караме но времето е отврат. Другата седмица обаче го дават добро и мисля е време да направиме събиране.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                    Я бързо един доклад да ми спретнете. Дали можеме да се събереме другата седмица? Нещо ни се разпадна групата а на мен това не ми харесва. С бат Ники мислехме да караме но времето е отврат. Другата седмица обаче го дават добро и мисля е време да направиме събиране.

ако не излезне нещо неотложимо +1

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      Малък предлагам в събота да се чуем и за неделя да го организираме.
                      Аз за събота не мога че ще пътувам, но утре или в петък ще покарам из Люлин планина.

Коментар

Събота една разходка в Стара планина или Лозен ?
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                          Събота една разходка в Стара планина или Лозен ?
                          Ако е в стара се обадете 0888 522 505 Спас
                          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Колеги, да попитам тъй-като съм нов, има ли някой тук от Самоков, да ме посъветва къде мога да сервизирам мотора си(евентуално след като го купя де ), който смятам на първо време да карам там, тъй като съм родом от града. Благодаря.
                            Поздрави: Николай Георгиев
                            KTM 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от mercy Преглед на мнение
                              Колеги, да попитам тъй-като съм нов, има ли някой тук от Самоков, да ме посъветва къде мога да сервизирам мотора си(евентуално след като го купя де ), който смятам на първо време да карам там, тъй като съм родом от града. Благодаря.
                              Колега , в Самоков само Стоян-Бонги,ако не го познаваш или не знаеш къде работи ,звънни ми ще ти обясня къде му е сервиза.0887917088 Искрен.
                              П.П Прави сметка колко е добър щом аз от София си карам мотора при него.

Коментар

Айде бе момци,карате ли ,не карате ли.Аз като не мога да карам сега, мога поне да разглеждам къде ходите и карате,е ако като карате и снимате разбира се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X