Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Айде бе момци,карате ли ,не карате ли.Аз като не мога да карам сега, мога поне да разглеждам къде ходите и карате,е ако като карате и снимате разбира се.
    Абе мъдрим тука едни планове да се инфилтрираме в редиците на MG,ама ще видим.
    Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
      Абе мъдрим тука едни планове да се инфилтрираме в редиците на MG,ама ще видим.
      Ако се присъединявате към някоя група, MG е правилният избор,поне според мен.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Колега , в Самоков само Стоян-Бонги,ако не го познаваш или не знаеш къде работи ,звънни ми ще ти обясня къде му е сервиза.0887917088 Искрен.
        П.П Прави сметка колко е добър щом аз от София си карам мотора при него.
        Благодаря за отзивчивостта колега, ще се възползвам от услугите ти, ако не го намеря. Това, че ходиш от София чак там е показателно, предполагам ремонтира всякакви мотори....
        Поздрави: Николай Георгиев
        KTM 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от mercy Преглед на мнение
          Благодаря за отзивчивостта колега, ще се възползвам от услугите ти, ако не го намеря. Това, че ходиш от София чак там е показателно, предполагам ремонтира всякакви мотори....
          Няма човек на мотор в Самоков, който да питаш за Бонги и той дане го знае.

Коментар

Няма човек на мотор в Самоков, който да питаш за Бонги и той дане го знае.
            Така е, доста известно име е от дълги години, просто не го познавам лично, а и не знаех, че се занимава с ремонти на мотори. Но за малък град като Самоков не е трудно да се намери....
            KTM 400 EXC

Коментар

Има ли някой,който иска утре да направим една разходка из люлин планина,ей така лекичко,че скоро го ремонтирахме маторя и искам да го пробвам,та ако има некой като мен,нека драсне тук да се разбереме нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Reddevil Преглед на мнение
                Има ли някой,който иска утре да направим една разходка из люлин планина,ей така лекичко,че скоро го ремонтирахме маторя и искам да го пробвам,та ако има некой като мен,нека драсне тук да се разбереме нещо.
                Аз съм за! Днеска ми махнаха едни шевове, че ме оперираха и не съм се качвал на мотор близо 2 месеца и ми е зор вече
                [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Айде бе момци,карате ли ,не карате ли.Аз като не мога да карам сега, мога поне да разглеждам къде ходите и карате,е ако като карате и снимате разбира се.
                  Искрене няма събиране на групата.....дано като се върна от морето да се събереме да покараме.А що се отнася до карането знаеш че аз не спирам и с двата мотора,но с ХР си карам из Люлин планина поне 2 пъти седмично.Като се върна на 8 август трябва на всяка цена да се видиме, че ще се забравиме.

Поздрави на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                    Искрене няма събиране на групата.....дано като се върна от морето да се събереме да покараме.А що се отнася до карането знаеш че аз не спирам и с двата мотора,но с ХР си карам из Люлин планина поне 2 пъти седмично.Като се върна на 8 август трябва на всяка цена да се видиме, че ще се забравиме.

Поздрави на всички.
                    Ще чакам обаждане.

Коментар

Младежи..тая събота-неделя, някой ще кара ли ?
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Аз да дам отчет защо липсвам от плановете. Започнах едно леко освежаване на мотора и като стане цялата работа ще се похваля и най-важното ще карам
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Днес...т.е. вчера направихме страхотно и изтощително каране в Стара планина, по-късно през деня ще пусна снимки.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Колеги утре заминавам към Самоков, ако има някой от града който иска да покараме да се обади 0883373072 - Светльо

Коментар

Първоначално публикуван от Svetko1 Преглед на мнение
                              Колеги утре заминавам към Самоков, ако има някой от града който иска да покараме да се обади 0883373072 - Светльо
                              Здравей, колега. С най-голямо удоволствие бих покарал с теб и без това си търся компания за този район. Аз съм родом от там, но живея в София и ще ми е приятно да се запозная с хора, които карат в този район....
                              KTM 400 EXC

Коментар

И като карате,снимайте и пускайте снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X