Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Йоане нямали да качиш снимките от карането,да не си намокрил апарата в онзи дълбока локва.

Първоначално публикуван от pepi_honda Преглед на мнение
    Утре 10:00 ще съм на лукойла на Горна баня и отивам да се калям по Люлинските пътеки ако има желаещи да заповядат
    Пепи поизкаляли се днес.
    Последно редактирано от cveti; 06-05-09, 20:40.

Коментар

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Да бе да и аз искам да се събереме всички. Че ще има да си носиме моторите през единя маршрут и ще трябва да сме повече
      А снимките са само 2 и са от там дето се засякохме с АТВ-тата и няма да ги качвам. Тоя път се поизложих с репортажа ма няма да се повтори
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Айде аз съм навит

Казвайте къде и кога и да се търкаляме
        Per aspera ad astra.

Коментар

кажете каде ще карате и каде ще се събирате , може да натоварим моторетките в ремаркето и да дойдем и ние Да се съберем 2,3 компаний Ще стане хуваво каране
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            кажете каде ще карате и каде ще се събирате , може да натоварим моторетките в ремаркето и да дойдем и ние Да се съберем 2,3 компаний Ще стане хуваво каране

Ако ще му ходим на гости на Йоан, ще тръгнем от София някъде от Околовръстното (OMV-то между Бистрица и Симеоново).
            Per aspera ad astra.

Коментар

Йоан е GSXR нали , ако е така на мен ще ми е по-удобо направо в Перник да отида

Коментар

Да, той е
                Ще го измислим,като се включат и другите в организацията, ние ще се чакаме с него някъде по селата от източната страна на Витоша, ако Ники идва от Горна баня може да отидете при него и оттам да дойдете...
                Per aspera ad astra.

Коментар

Добре. Като се разберете, пишете тук за да се доуточним

Коментар

Аз ще следя темата и където кажете там идвам. Между другото във вторник направихме супер разходка в Стара планина около 200км беше супер.
                    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                      Аз ще следя темата и където кажете там идвам. Между другото във вторник направихме супер разходка в Стара планина около 200км беше супер.
                      Не се съмнявам.

Коментар

Тъй като го дават и двата дни убаво време, казвайте кога? на мен ще ми е по-удобно в неделя.

Апропо тая събота работна ли е, не е ли ?
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                          Aми ако се товарите на ремаркета направо пред нас се стоварвате и готово. Много лесно се стига до вилата ми.
                          Пък ако се събираме някаква гранде група ще е хубаво организацията да е точна.
                          Сега за събота или неделя, аз съм по за събота, щото ще ни е по-спокойно, но няма проблем и неделя да го направиме.
                          Казвайте кой от къде ще идва. Примерно бат Искрен ако идва с Тони и останалите от към Чуйпетлово да ни чака там, а аз евентуално с останалите ще ги срещнеме там и всички заедно да запрашваме на към маршрута дето съм подготвил.
                          Дайте да правиме организация, че ей ги кога са почивните дни.
                          Последно редактирано от GSXR; 07-05-09, 14:46.

Коментар

Аз съм за неделя че в събота не мога,но най точно ще ви кажа утре.Йоане ако идвам ще ми е най удобно през Владая защото мотора ми е на вилата.Другия вариант е да се качиме сТони и Искрен през Владая и ти да ни чакаш там.Разбери се с Пепи и пиши че му нямам скайпа.

Коментар

Група за кога става въпрос да се кара зада знаем да товарим моторите

Коментар

Ok. Правя обобщение на организацията. Значи неделя го решихме да е събитието. Сега чакаме потвърждение кои ще идват с какво(на ход ли с ремаркета ли) и най важното от къде Добре ще да е да се събираме от една посока, щото иначе трябва да си направя клонингАко има народ с ремаркета те са ясни идват по пътя от към София.И бат Искрен с Тони и двамата Ники дойдат от към владая нещата стават перфектни.
                                Само CECO_KANGOTO и Иво да кажат как ще идват ако идват, за да не стане убърквация.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X