Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
    Престарал се е на изкачването от пътя в дясно явно колегата. После на връщане пък се засякохте с мен и добре, че и аз и момчето с бялото АТВ имахме бързи реакции, а и фарове, щото замалко да се срещнем отблизо
    Aхааа, за малко беше......... че май и КТМ-а ти беше чисто новичък. Хубаво че не карахме бързо иначе щеше да стане заварката.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
      Ако не ви е проблем изчакването на моя милост, може да се пробваме с Антонио. Така и така ще се бедства.
      То си е кеф да чекаш некой, мене колко са ме чакали...
      Който ще идва да свирка за да не тръгнеме без пълна бройка.

Коментар

Още не сме се разбрали поради липсата на ентусиазъм в групата.
        Ако сме двамата с Антонио ще дойдем, но до 10.40 ако ни няма на Бонсови, тръгвайте. Ще се засечем някъде из планината.

Коментар

И днес покарахме доволно, като изключим каръщината.

Снимки нямам освен един шедьовър, който бие по точки снимката на Трипер.
          И ето тук Ванката нещо се престара с изкачването. Последва дядо вади ряпа.

Това е от мен, като има още снимки и видео, които ще кача като ми ги дадат.

За съжаление Трипер пострада, при неуспешно изкачване на един екстем, почти отвес, и не можа да избяга от АТВ. Много нелеп инцидент
          Стискам палци се да няма счупено и да мине само с няколко шева. Дано е малкия дявол. Оправяй се бързо

Коментар

Дано се оправи по-бързо и не е нещо сериозно,пожелавам му бързо възстановяване, Сашето правеше повече снимки и клипове, дано той покаже нещо, че имаше доста интересни неща.

Коментар

Споко нема ми нищо освем къде сигурно ще пропусна една седмица поне. А и малко курс по бродерия в Токуда има няма 20-тина шева колкото да не е без хич.

П.П. Тая канафка се отбелеза с поредната жертва убаво че на юнака му нема нищо освем предния калник и той отнесе шеф и кройка.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Радвам се на добрите новини.
                Калника му сега е по здрав и от оригинален , и ще надживее мотора.

Коментар

Има няколко снимки и клипчета, но по-късно...
                  Този път ми се наложи да си вдигам мотора повечко и малко се поуморих Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853206.jpg
Прегледи:1
Размер:155.3 КБ
ID:5384174

Коментар

Добрутро колеги, следват няколко снимки и клипчета, от които евентуално да придобиете представа как премина вчерашното каране. Като цяло съм много, много доволен. Единствено инцидента към края на деня помрачи малко настроението, но все пак това са рисковете на спорта. Бързо оправяне на колегата, че нали си чака мотора , а иначе и двете АТВ-та бяха на много високо ниво. Направо са си като горски валяци!
                    Вече сте видели как се пропада в канавка, ама и аз за малко да паркирам там. Добре, че бях видял снимката от миналата седмица и очаквах какво ще има пред мен. Да ама не е толко лесно, ако не си минавал оттам, защото преди канавката има стръмно изкачване на две нива. Качвам се аз по първото ниво, предпазливо, че нали знам какво има горе , но какво да видя - има още за изкачване, айде гас нагоре и хооп - ето какво заварвам, за малко и аз така.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853180.jpg
Размер:308.6 КБ
ID:5384179

Малко се почудихме как точно да го извадим /мотора/ - дали да го изърпаме назад или направо нагоре.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853181.jpg
Размер:290.4 КБ
ID:5384180

Това беше след първата по хард пътечка в планината, която отказахме да покоряваме, че не ни се бедстваше още в самото начало. Е, за Антонио не е проблем, където и да кара, но си имаше аматьори за компания . Иначе за него - думи нямам, много е добър, много ви казвам. Просто незнам , в неговите ръце моторите изглеждат като детско колело. Де да знам какво сравнение е подходящо.
                    Така стигнахме отнова до стръмна пътечка, няма нужда да казвам кой от мотористите я изкачи, а АТВ си се качва и хич не му дреме. В крайна сметка заобиколихме. Тук не бях нагласил фотоапарата, който си работи когато си поиска, но днес искаше .
                    Евгени при един от няколкото си опити, точно преди излизането е най-трудно и си трябва да се набере скорост.

Име:SN853182.jpg
Размер:148.4 КБ
ID:5384181

Ние гледаме и коментираме. Ма кво толко да се коментира - гас нагоре и това е . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853183.jpg
Размер:270.7 КБ
ID:5384182

По натам следваше нова пътечка, не много екстремна, но аз бедствах много там, накрая нямах сили да запаля даже. Съответно и снимки оттам няма.

Достигнахме място, от което трябваше да се излезе от едно дере с кална тиня в него . Мястото беше много интересно, пак няма да ви казвам кой ни изкара моторите. АТВ-тата си излезнаха ефектно, без зор.
                    Тук Роската се оглежда и приготвя за атака.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853185.jpg
Размер:197.7 КБ
ID:5384184Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853184.jpg
Размер:202.8 КБ
ID:5384183

Ванката след пропадането в канавката ни направи още шоу с красив пирует, на който успях да хвана началото .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853186.jpg
Размер:163.7 КБ
ID:5384185

Ето и клипчетата да видите как става тая работа. То и аз щях да се изкача, ама... трябваше да има някой да ми нагласява мотора, а аз само да се пробвам. Нали вече бях бедствал. Благодарности на Антонио, отново.

Това е засега, че закаснях за работа. Довечера ще пусна и останалата част.
                    Последно редактирано от LightOfJah; 18-06-12, 08:16.

Коментар

Голяма жега беше и голям мързел ми беше.....
                      Трипер, поздравления за минаването метър, като видях какво се случи очаквах по лошо...евала минал ли леко...
                      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Продължение .

След като излязохме от дерето покарахме малко през много приятни пътечки, които не са лесни, но са леки и приятно екстремни, хехехе. Като прекосяването на това дере, например. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853190.jpg
Размер:283.1 КБ
ID:5384284

Малко трябва да се поизчаква, да се анализира така да се каже, да се помисли един вид как точно да се премине

Име:SN853192.jpg
Размер:195.4 КБ
ID:5384285

Роската отново. Тук малко поспря, но тръгна от место и се изкачи по стръмното.

Име:SN853195.jpg
Размер:239.2 КБ
ID:5384287

За АТВ няма да коментирам, но на мен ми изглежда, че е доста трудно да се кара таков дзвер.

Име:SN853196.jpg
Размер:243.8 КБ
ID:5384294

Приближихме вече жадуваната кръчма в Големо Бучино, май, но преди това имаше малко веселба. Не я документирах, но за сметка на това имаше група туристи, които заснеха всичко. Може пък да го публикуват в някой турстически форум . Аз се пробвах на едно от изкачванията и на втория опит може да се каже, че успях. АТВ-тата отново бяха главната атракция, както и един от мотористите, но няма да ви казвам, че името му започва с А и завършва на нтонио.
                        Също така направих първото си истинско преобръщане на мотор. На една S-ка се случи, но не знам дали се зачита, защото беше до половината - на средата на полета тавата на мотора се заби в дърво, а аз леко се пуснах надолу. Жалко, че нямам GoPro.
                        Имаше малка почивка в кръчмата от около 2 часа и отидохме до някаква кариера, където бе много приятно за каране.
                        Нещо като полигон за офроуд.

Лек хилклайм, със засилка, без засилка, на задна гума, а на така, а на онака, има какво да се научи.

Я, как са се накачулили.

Име:SN853203.jpg
Размер:122.0 КБ
ID:5384301

Мисля, че най-накрая успях да направя снимка, от която да си личи наклона.

Име:SN853202.jpg
Размер:205.8 КБ
ID:5384302
                        Поглед отгоре.

Име:SN853199.jpg
Размер:188.7 КБ
ID:5384303

Име:SN853201.jpg
Размер:93.7 КБ
ID:5384304
                        Както виждате появи се и two stroke power.
                        Тук на Роската май не му достигна гасчицата, то все когато ти трябва я няма, хехеххеехх .

Име:SN853200.jpg
Размер:196.5 КБ
ID:5384305
                        После реши да пробва как е с АТВ. Получава инструкции.

Име:SN853204.jpg
Размер:210.9 КБ
ID:5384306
                        Трябва си опит за АТВ-то, че е доста опасно.

Име:SN853207.jpg
Размер:132.2 КБ
ID:5384307

Име:SN853208.jpg
Размер:113.0 КБ
ID:5384309

Име:SN853209.jpg
Размер:144.9 КБ
ID:5384310

Ето ме и мен, помолих Роската да ме увековечи .

Снимка .

Име:SN853216.jpg
Размер:252.7 КБ
ID:5384311

Затръгвахме си, но трябваше още малко да се покефим. Но стана инцидента. Страшно си е АТВ-то.

Име:SN853214.jpg
Размер:178.7 КБ
ID:5384312

Антонио се изкачваше догоре, където се извърташе и обратно се спускаше надолу, защото накрая си беше метър-два отвес. Екшън си беше. Няма да го хваля повече.

Име:SN853215.jpg
Размер:214.2 КБ
ID:5384313

Към 6 часа си тръгнахме и направих няколко прощални снимки .

Роската на фона на гр.София в далечината.

Име:SN853217.jpg
Размер:119.3 КБ
ID:5384314

Име:SN853218.jpg
Размер:154.4 КБ
ID:5384315

Поглед на другата страна, ей там под моста минахме.

Име:SN853219.jpg
Размер:126.1 КБ
ID:5384316

Тръгнахме в 10:30 и се върнахме към 19:30, а колко километра общо сме минали незнам, ако може Роската да каже, че ми е любопитно.
                        Хайде, до следващия път.

Коментар

Километрите не мога да кажа, понеже не смених батерията на време и имаше период в, който GPS не работи.
                          От предишните тракове, които са доста подобни, мога да кажа, че прехода е м/у 52 и 63 км. по GPS.

П.С. Саше браво, че снима, та да се видя и аз, защото подозирам, че скоро ще ме обвинят, че НЕ присъствам на каранията

Коментар

Браво момчета, екстра сте си изкарали. В много готини дерета сте карали, пак и тая ''площадка'' , да я наречем за оффроуд дето сте намерили е много готина, ние тука си нямаме такова нещо . Поздрави на цялата група за хубавото каране и хубав репортаж
                            Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Супер каране сте си направили!!! Направо ви завиждам... А къде всъщност се намира този "офроуд полигон"? - доста интересно изглежда!

Коментар

Тази кариера ли е, какво е, се намира в непосредствена близост до с.Големо Бучино, на юг от него. Може да видиш къде точно е на Google maps.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X