Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
    Тази кариера ли е, какво е, се намира в непосредствена близост до с.Големо Бучино, на юг от него. Може да видиш къде точно е на Google maps.
    Кариера е и персонала се сърди като се влиза че им пречиме да точат нафта от багери и камиони, не спирай в близост до персонала.

Трипера е бомба, зашиха го като футболна топка за FIFA и с радост се възползва два пъти от неделната промиция на клизми в Токуда.
    Аз пропуснах, че кафе машината не връщаше ресто.

За следващото каране ако се обадат пак матористите, значи им е аресало.

Тракторчетата какво могат.. изобщо не сте видели а па тва трактористчетата на пиенйе.. ауууу.

Поздрави момци.

Коментар

Ами на мен взе да ми харесва все повече, всяко следващо каране , въпреки, че съм пародия на моторист . Много мъка има из тази планина.
      Тази неделя като нищо сме в накацали. Много имам да и връщам вече, а и е време да имам каране без да ми вади някой маторя.

Коментар

За утре ако има желаещи за Люлин, 10.00 среща в Суходол, пред Тони.

Коментар

Абе вие да не ходите по чуждо там , Люлин та Люлин , пазете се само да не разберат жените , че трябва и палатки да си купувате. Аз ще съм някъде на сянка по Лозенската планина , че докато стигна до Люлин ще ми се разпаднат гумите в тая жега.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Хахах и там е сянка, а в 10.00 е още хлад. Направо идвай.
            Тони е с крос и няма как да се придвижи, и затова ще бедстваме там (тази седмица сме в камеран състав). На мен също ми е много близо, и не хабя гумите до там.
            Имам още няколко места, които не мога да мина, и ми е интересно да ги боря.

Коментар

Вчерашното каране, падане, вдигане, бутане и теглене се проведе по-почти идентичен начин и маршрут като минала седмица. Разликата е в това, че този път май имаше доста повечко от т.нар . екстреми. Екстреми - имам предвид за мен и още 1-2 от участниците. Другите си отлитат нагоре като прелетни птици на юг. Отново трябва да балгодарим и го правим на Тони, че вади бедстващи мотори и мотоциклетисти /не бях виждал някой да вози втори човек по стръмни и, за мойте представи, трудни пътеки, ама ей го на - за всяко нещо си има първи път/. Също така благодарности към Спас и Минко, които също помагаха, когато се налагаше. Благодарности към всички и за това, че ни чакаха и не се сърдиха през цялото време. Ние пък се отблагодарихме с хумористична програма за релакс докато ни чакат на върха на някой баир. Под ние имам предвид тези, които бедстваха най-много .
              Снимките ми са с лошо качество, за което се извинявам, но колкото да се види нещо става. Ето много често срещана гледка вчера, в Люлин планина. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853223.jpg
Прегледи:1
Размер:201.1 КБ
ID:5386278

Ето тази гледка беше по-рядко срещана, но от време на време и това можеше да се види. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN853227.jpg
Прегледи:1
Размер:228.3 КБ
ID:5386279

Като цяло трябва да се дава много гас. Но само с ядене не става, трябва и акъл, дет се вика.

Отбихме се за малко и до кариерата , там си е забава, няма как. Повече подробности няма да разправям, че ще стане много дълго. Тръгнахме към 10:30 и се върнахме към 20:30, което не е малко като време, но като километри едва ли е кой знае колко . В крайна сметка съм толкова уморен, че вчера даже не можах да заспя от умора.

Коментар

Добре покарахме, но другия път да заредите батериите, че нещо малко снимки събрахме а имаше много за снимане
                И аз се поизморих но приятно.

А от невнимание ей какъв демидж отнесох.
                Жилетката стопих, и моята ръка, да махна една нищо и никаква клечка от спиците. Дано мине до неделя

Коментар

Браво колеги, добре сте покарали..... За бедстването, не му бери грижа , нали групата е точна и ви изчаква и помага !! С някой друг съвет от можещите и повечко каране , тея места сега ще ви се струват като магистрала......**

*П.п Лошо за ръката.... Дано се оправи бързо и пак да въртиш здраво масура*
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=l8kvAMduRpk&feature=plcp

Коментар

Коментар

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=H0s03Jn4980&feature=plcp

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X