От: Ендуристи от София?
Здравейте , за пръв път пиша в форума , а и съм и начинаещ моторист , от миналата година април месец ! Карам по слабичка машина от вашите Kawasaki klx 250 2011godina ! Досега го карат сам , предимно около Железница , Плана , Горни Долни Окол , Алино , но сам не е забавно , а и си е опасно ! Миналата година паднах над Железница и си счупих три ребра и да не ви казвам как сам се прибирал
Добре, че не бях някъде много надалече по чукарите ! Както и да е мисълта ми е , че вече ми се кара в група и с удоволствие бих се присъединил към вас ако ще карате отново в този край ! Много ме е яд , че сега съм ви изпуснал ! След ако покараме някой път може да не слизаме към София , можем да останем на Плана за по биричка и скара имам къща там и ще ни е удобно за почивка !
Здравейте , за пръв път пиша в форума , а и съм и начинаещ моторист , от миналата година април месец ! Карам по слабичка машина от вашите Kawasaki klx 250 2011godina ! Досега го карат сам , предимно около Железница , Плана , Горни Долни Окол , Алино , но сам не е забавно , а и си е опасно ! Миналата година паднах над Железница и си счупих три ребра и да не ви казвам как сам се прибирал

Коментар