Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Здравейте , за пръв път пиша в форума , а и съм и начинаещ моторист , от миналата година април месец ! Карам по слабичка машина от вашите Kawasaki klx 250 2011godina ! Досега го карат сам , предимно около Железница , Плана , Горни Долни Окол , Алино , но сам не е забавно , а и си е опасно ! Миналата година паднах над Железница и си счупих три ребра и да не ви казвам как сам се прибирал Добре, че не бях някъде много надалече по чукарите ! Както и да е мисълта ми е , че вече ми се кара в група и с удоволствие бих се присъединил към вас ако ще карате отново в този край ! Много ме е яд , че сега съм ви изпуснал ! След ако покараме някой път може да не слизаме към София , можем да останем на Плана за по биричка и скара имам къща там и ще ни е удобно за почивка !

Коментар

Колеги неделя наближава .
      Меркалии за Люлин и по надолу, има ли ?

Коментар

hafte , къде ще бягаш по Люлин , имаш недовършена работа по Лозенска и Плана. Доста добра разходка стана в неделя , понеже знаех , че Росен много здраво се е подготвил , включих в разходката две изкачвания на които имах по един неуспешен опит с 210кг. мотор , сега отслабнал до 180кг. , се надявах да ги покоря. На първото ,и на тримата не ни стигна по един метър , имаше доста ровене и въргаляне , hafte и Jasen85 стигнаха върха по странични маршрути , но Супер Тенерето отказваше да тръгне от място , терена беше като пустиня , много рехаво и сухо. Накрая се нервирах , атакувах байра от начало , и го качих от където си трябва. Ето я групата на високо , в заслужена почивка , hafte е щастлив , че не кара по магистрала.

Понеже видях , че hafte е много упорит , прибягнах до план Б "кИфтетата" , знаех , че обича много кюфтета , и затова отпрашихме към Пасарел , при най-хубавите кюфтета , той веднага поръча три броя , аз хапнах две кебапчета , и таха намалих разликата в килограмите. След това последва приспивна песен през Плана планина , и после директно на изкачването при топлата вода. Тук Jasen85 се оказа скрита лимонка , след един много несериозен опит , направи втори , и качи първата част на изкачването , на мен не ми стигна един метър , за тоя тежък мотор си трябва подходяща нова гума , с АС10 , няма да стане. Плана с кИфтетата толко беше успял , че hafte изобщо не искаше да пробва байра , но като му казах , че Chinela ще разбере , веднага подпали моторетката. Това е за сега , по-късно ще кача клиповете.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Motor_man ако няма да ходиш на Варна, идвай на Люлин да се повеселим на хлад, а кебабчета ще са от мен, след като сложиш клиповете .

Коментар

На Люлин, на Люлин, ама да си размените моторите, а? Хехехехе.
            Motor_men, каква подходяща гума имаш предвид, според мен АС10 е хубава гума? Моята е такава и вече не остана много от нея и ще се купува нова, като мисля пак да е АС10.
            Yordan Kalenderov, това Кавазаки май има регистрация? Може да се поразходиш и по-надалече, препоръчвам ти ако имаш възможност да караш с групата, тя е разнородна по умения, но със сигурност напредването с уменията е много по-бързо отколкото да караш сам.
            Последно редактирано от LightOfJah; 26-07-12, 10:35.

Коментар

Той има предвид нова, че неговото си иска гума вероятно, доста по тежък мотор е от нашите Саше , моя мотор е готов за битки
              Който оцелее ще закусва!

Коментар

Здравейте Колеги аз тази седмица съм пас.
                Ще си ходя на вилата. За другата седмица hafte обеща да ми покаже люлинските екстрими.
                Дано не се отметне.

Коментар

Чак такова наказание няма да му налагам , та да си разменим моторите. За моят мотор АС10 не става , освен , че вече е стара , е и тясна, 120 , трябва ми 140 , защото ми писна задницата да играе кючек , освен това заради килограмите, гумите ги помпам на 1,5. Знам , че Бижо има ремарке , та като се върна от Варна , ще направим една разходка в Люлин планина , обаче после hafte го водя на поправителен.
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ами за поправителен незнам, но за повишителен съм навит. Друго е да имаш 6+, на баира на банята
                    Хайде ти давай клиповете, че се изчакахме вече.

Коментар

Виждам аз, всичко виждам и се радвам, че напредвате....един ден ще дойдете и малко по-далеко, на изпит при мене.

Коментар

Чинел, гласим се за Август, но кога точно не е ясно.
                        Ще се чуваме и ако си фрее идваме на изпит. Надявам се поне с 3-ки да минем

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
                          .....Надявам се поне с 3-ки да минем ......
                          Кюфтета или кебабчета???

Коментар

• Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Кюфтета или кебабчета???
                            !?шведски?!
                            XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

За тази неделя нещо леко? Желаещи ?

П.С Мотормен, направим ли организацията за ремаркето няма грижи
                              Който оцелее ще закусва!

Коментар

към 3-ката нямам претенции. Кебабчета, к'фтета, шведки и т.н., каквото има и до каквото се доберем.

За тази неделя, 9.30 в Суходол пред Антонио, който иска да заповяда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X