Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Коментар

И аз искам да благодаря на групата за проявеното търпение особено към мен. И за возенето благодаря!
      Хафте спокойно "матрял вар" само трябва да се обработят и цензурират клиповете.
      За сега малко от кариерата енджой

Коментар

Бравос кат гледам напредвате, живот и здраве другата седмица ме бройте и мене кат мАторист.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ха така а четири колесното в отпуск ли минава...

Я сподели за маторя
          Който оцелее ще закусва!

Коментар

Хехех браво Трипер, ще се радваме на повече оранжеви в групата
            За каране лесно ще се разберем, но тази седмица ще е малко трудна (много контузии понесохме), та надявам се другата всички да са налице.

Коментар

Роска, стига си плашил желаещите .

Коментар

Е не плаша никой. Въпроса е, че за тази седмица не знам дали изобщо ще се организираме.
                Аз се изгорих, но криво ляво ще карам.
                Тони е с шевове и пропуска мин. 2 седмици.
                Малкия клас Жоро, го емнали на семейно ендуро на село , да рови картофи.
                Минко от салтото може да е схванат още и в неделя.
                Цецо на море събира тен против комари.

В крайна сметка не знам колко ще се съберем за каране. Най много да си карам някъде сам, супер софт, на магистрална разходка, ако няма кандидати.

Коментар

Така ли било, не знаех. Кандидати ще се намерят. На мен нищо ми няма.

Коментар

Добре че нищо не каза за мен....ама гледам ме няма в списъка с профита...ще търся нещо аматьорско
                    Който оцелее ще закусва!

Коментар

Хах теб не съм те засичал от доста време, ама ако си на линия, ще изкараш поне една бира.

Коментар

щом ще е по магистрала возенето и аз бих дошъл, ако се возите.

Коментар

че ако карате ще е трудно за XLa

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
                            Ха така а четири колесното в отпуск ли минава...

Я сподели за маторя
                            Six Days 2013 exc-f, иначе ДА сменяме 4-ри колесното ама марката НЕ.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Амчи честито тогава) , ще видим машината на живо.... няма такова окачване като при оранжевите....пък и не само. Айде скорошно оздравяване
                              Който оцелее ще закусва!

Коментар

Вчера 30.06.2012 поставих персонален рекорд по най-дълъг преход. Цели 238 км по GPS
                                Прехода като трасе беше лек, но километрите доста ме умориха.
                                Гостувахме на група от Костенец, но се пресрещнахме на Долна Баня, и ни разведоха из някои пътеки на Боровец. Ако не бяхме до там на ход щеше да е доста интересно. Има доста интересни места за покоряване.

Ето част от снимките, като другите, ако някой ги даде или качи ще е супер. Имаше интересни моменти.

Тази локва добре изненада единия КТМ, но докато отида да снимам, и отряда за бързо реагиране го извадили

Ето и трака

Накрая, бензина от второто зареждане ми свърши точно на бензиностанцията на околовръстно, и заредих 3-ти да се прибера. А КТМ-ите на Влади и Боби не бяха пуснали даже резервите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X