Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Днес беше тежко каране, но интересно.
    Материала утре, че едвам гледам отивам да пийна още една релаксираща бира.

Коментар

Аз съм тотал, ама пълен но не съм и очаквал друго от Люлина
      Роска трета бира пия и още не мога да релаксирам..........

Коментар

Да де, ама....
        Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Ние па не вЕрваме, или давате снимки, или ви обявявам за лъжци....
        ........
        Щото както обичам аз да казвам, преди години съм е...л Памела Андерсън, но снимки нямам.

Коментар

Ей от работа не мога да смогна днес.

Та обещания материал идва.

Понеже в Събота ме водиха из Люлин на нови места, които не бях тествал, решихме в неделя да отидем почти цялата група.
          Отцепи не липсваха но повечето бяхме на лице, след като обясних, че предишния ден съм го карал, и даже не съм се изморил. Малко послъгах, но колкото да не се наплашат.

Дойде неделя и тръгваме от Суходол, като Тони ще ни води отново на панорамна обиколка, и няколко нови места, които не ми показа в Събота, понеже бързах за барбекюто пред блока.

Е реалността се оказа корено различна, местата за които съм нямал време да видя в Събота, ни разкатаха. Беше веселба, то падане, ставане, няма качване.
          Накрая всички хвърлихме водите и бирите и Тони ни изкара моторите от последното място.

Ето клиповете и снимките, повече няма да коментирам.

Така изглеждаше малки клас, а не бяхме още на средата. Ама май всички бяхме така

Това е Тони, нашият водач, който ако настигна по умения и на 1/50, ще съм доволен.

От тук натам снимки няма, сещате се защо.
          Клиповете са от последното място което борихме и ни вадиха моторите. Нямахме грам сили.

Това е показно как трябвало да се кара моя мотор

Тук вече Тони изкара и нашите. Оправдания кой нямал гума, вода, спирачки и го сърбяло, просто се омаловажиха.

Това беше последното показно, колко има да учим, и паднахме духом за деня. Остана да си ходим кой от къде е, по живо по здраво.

Другата седмица пак ще ги борим, че много се изложихме . Бирата ли беше малко или жегата в повече не разбрах

Коментар

Опс, верно бехте хвърлили водите като Ви засекохме у едно дере, ето и една две снимки от мене
            .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0845.jpg
Прегледи:1
Размер:169.0 КБ
ID:5383054
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0846.jpg
Прегледи:1
Размер:112.9 КБ
ID:5383055
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Надявам се всичко е наред след това изпълнение, но как си се наврял там не мога да го асимилирам още.
              Определено не е било приятно, а и си беше доста жега извън гората.
              Нищо другия път надявам се да се представим доста по добре, ако не с карането то поне с .

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Опс, верно бехте хвърлили водите като Ви засекохме у едно дере, ето и една две снимки от мене
                .[ATTACH=CONFIG]461871[/ATTACH]
                [ATTACH=CONFIG]461872[/ATTACH]

Престарал се е на изкачването от пътя в дясно явно колегата. После на връщане пък се засякохте с мен и добре, че и аз и момчето с бялото АТВ имахме бързи реакции, а и фарове, щото замалко да се срещнем отблизо
                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Когато ни видяхте май по скоро пържолите се опитваха си пробият път навън, ама през кожата
                  Жега и ново трасе с много аматьорски грешки и бяхме умрели...пак ще борим няма отказване
                  Който оцелее ще закусва!

Коментар

Явно съм изпуснал доста. Браво, браво, много интересно е било. На мен кракът ми не е стъпвал там, ама ще стъпи.

Коментар

Ами стягай се за тази неделя, да хвърлим водите пак.
                      Слагам нова гума и поне 2 от тях съм се наканил да мина, пък ако ще цял ден да седя там

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
                        Красота!

Коментар

За неделя има ли мераклии за Люлин?
                          Тръгване 10.00 от Суходол.

Коментар

Има, има . Аз ще дойда.

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
                              За неделя има ли мераклии за Люлин?
                              Тръгване 10.00 от Суходол.
                              Има има, 10:30 на Бонсови поляни ако сте мераклии за нещо по засукано, казвайте да ви изчакаме.

Коментар

• Ако не ви е проблем изчакването на моя милост, може да се пробваме с Антонио. Така и така ще се бедства.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X