Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро новини от Италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро новини от Италия

А някъде снимки? Нещо чичко Гугъл не ми намира

Коментар

Първоначално публикуван от Ice_queen Преглед на мнение
      Чакай малко "жабите" да ги качат,то вчера свърши състезанието.Между другото,италианците са мързеливи и много снимки не правят,за сметка на видеото.
      Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

Как така от 130,само двама успяват да завършат.Действително е трудно,но се виждат и туристи по трасето,които са отишли само за участието.

Beta 450 RR-Factory
        0039 3206052599

Коментар

Любопитно ми е, дали знаеш какви гуми се използват при тези хлъзгави и мокри камъни, за да имат добро сцепление ?
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Любопитно ми е, дали знаеш какви гуми се използват при тези хлъзгави и мокри камъни, за да имат добро сцепление ?
            Не намирам нищо за гумите,сигурно не са по-специални.За всеки случай,направих едно запитване на сайта на Фасола по този въпрос.Дано да отговори по-скоро,въпросът е интересен.
            Beta 450 RR-Factory
            0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от izoidesi Преглед на мнение
              Чакай малко "жабите" да ги качат,то вчера свърши състезанието.Между другото,италианците са мързеливи и много снимки не правят,за сметка на видеото.
              Ааа намерих аз, едни фенове на Husaberg бяха качили във Фейсбука.

Hells gate: Само двама изкачиха `върха на ада`, Jarvis печели

Коментар

Интересно е че заводския тим на КТМ (за който кара и Блазусяк) не е взел участие в състезанието.
                Има ли някаква информация за това ?
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Ice_queen Преглед на мнение
                  Както ти казах,любителски снимки не се намират лесно,нали трябва да се изфукат жабарите с камерата на новият телефон,който са взели на промоция с десет евро по-евтино.Но за сметка на това,снимките в пресата са много на брой и с високо качество.Добре че ме подсети,та и аз да погледам.

Е снимката,си е снимка.Браво пак да ни направят,а ние ще гледаме.

п.п. Снимков материал-Omnimoto.it
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Не намирам нищо за гумите,сигурно не са по-специални.За всеки случай,направих едно запитване на сайта на Фасола по този въпрос.Дано да отговори по-скоро,въпросът е интересен.
                    Според мен има значение, защото от личен опит знам, че всяка гума има различно сцепление по камъните. Карал съм с доста марки и модели гуми и мога да кажа че някой имат доста по-добър контакт при такива терени. За това ми е интересно.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• От: Ендуро новини от Италия

Ицо някъде мернах в състезанието и новото 2Т ендуро на Fantic, изглежда адски изпипан мотор, макар и да имам чувството че е събран от много марки по нещо , имаш ли някакво интересно инфо за него ?

Коментар

Съдейки по височината на бутоните (на снимките) и ширината приличат на ФИМ-ки (140/80/18 ), които комбинирани с мек мус бих казал че дават доста добро сцепление на подобен терен.За ФИМ моделите на Мишелин и Метцелер има доста добри отзиви.
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                          Интересно е че заводския тим на КТМ (за който кара и Блазусяк) не е взел участие в състезанието.
                          Има ли някаква информация за това ?
                          Аз не намирам такава информация,всъщност тази година повечето информация за състезанието има след финала,от колкото преди старта.Даваха подробности за трасето,знаеха се по-известните учасници и даже на сайта на Фасола,може да се види каква оскъдна информация има за подготовката.За предишните седем години не знам как е било,че аз имам седем годишна раздяла с моторния спорт,но тази година нищо интересно не прочетох преди състезанието.А за другата година,вече мисля и да присъствам.

CLASSIFICA FINALE
                          1. Graham Jarvis (Husaberg) 5 Laps;
                          2. Dougie Lampkin (Gas Gas) +25 Minutes

RISULTATI GARA ELIMINAZIONE
                          1. Graham Jarvis (Husaberg TE 300) 41:31.15;
                          2 Dougie Lampkin (Gas Gas) 42:27.89;
                          3. Xavier Galindo (Husaberg TE 300) 43:02.18;
                          4. Alessandro Botturi (Gas Gas) 43:12.20;
                          5. Maurizio Gerini (Husqvarna) 43:41.73;
                          6. Andreas Lettenbichler (Husqvarna) 44:13.84;
                          7. Diego Nocoletti (Beta) 44:16.02;
                          8. Jonathon Walker (KTM) 44:16.81;
                          9. Michael Vukcevic (Sherco) 45:05.56;
                          10. Kyle Redmond (Beta) 45:12.73
                          Beta 450 RR-Factory
                          0039 3206052599

Коментар

Всички КТМ-и тази година са от частни тимове, а официално участва (и то доста успешно) дъщерната марка "Хусаберг", с 2Т машини, които дефакто са 100% КТМ. Странно решение- по-този начин автоматично отпадат топ райдъри като Найт и Блазусяк.Хич не я разбирам тази маркетингова стратегия. Прокрадва ми се една еретична мисъл, че може би искат да запазят Тади за indoor шампионата.
                            offroad фен
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Греъм Джарвис не е кой да е, КТМ са решили да пуснат берговете на това състезание , за да ги популяризират повече , било си е повече от ясно кой ще спечели , ако участваше и заводския тим на КТМ ,те щаха да са първи и берговете нямаше да блеснат толкова , фирмена стратегия му казват на това май...
                              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                                Греъм Джарвис не е кой да е, КТМ са решили да пуснат берговете на това състезание , за да ги популяризират повече , било си е повече от ясно кой ще спечели , ако участваше и заводския тим на КТМ ,те щаха да са първи и берговете нямаше да блеснат толкова , фирмена стратегия му казват на това май...
                                И аз така си мисля !
                                offroad фен
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X