От: Ендуро новини от Италия
Нашият Тони пак на седмо място в суперкроса на Франция.Бавно се приспособява към суперкрос пистата,според мен.
1.Barcia-HONDA
2.Musquin-KTM
3.Chisholm-YMAHA
4.Soubeyras-KTM
5.Martin-HONDA
6.Izoird-SUZUKI
7.Cairoli-KTM
8.Tonus-SUZUKI
9.Morais-SUZUKI
10.De Dycker-HONDA
Нашият Тони пак на седмо място в суперкроса на Франция.Бавно се приспособява към суперкрос пистата,според мен.
1.Barcia-HONDA
2.Musquin-KTM
3.Chisholm-YMAHA
4.Soubeyras-KTM
5.Martin-HONDA
6.Izoird-SUZUKI
7.Cairoli-KTM
8.Tonus-SUZUKI
9.Morais-SUZUKI
10.De Dycker-HONDA

Пак имаме новина от Италия,не от къде да е,ами от най-горещата точка.Генуа ще бъде домакин и на първият старт от световното за ендуро и през 2011(Enduro Indor 2011)За първи път,а може би и за постоянно ще се проведе и Mondiale X-trial.Ще се провеждат в един и същи ден,затова за триала са приготвени седем зони и пистата за ендуро ще върви успоредно.Споменах в предишният пост че всичко е изградено с естествени материали,което също е новост.Но до 2011 има още време,а за всичко изписано досега в темата,ще видим утре в самата зала на живо по някой канал от итал.телевизия.По телевизията ще се гледа,че другата новина от Италия е че тази нощ падна и първият сняг и както винаги настана хаос.Но това е нещо нормално за тукашните географски ширини,повече от три сантиметра сняг и големите шофьори се изпопребиват,настават огромни задръствания и както днес се случи,до работата(3,5 км.)ми отне нищо и никакви 55 минути.

Коментар