Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS 300+/гас мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: GAS GAS 300+/гас мания/

Здравейте гаско-маняци.
    Ето и новите проблеми, с които се сблъсках с моята бангия. Духнала гарнитура на цилиндъра-тъкмо ме глождеше много как е самият той.. Закарах го да го измеря - чудо, попадна на читава машина, без нито 0.01мм износване.. Само буталото малко минава допуските 0.17мм, но пък сегментите са без хлабина... Горе долу нищо фрапиращо - на есен едно висеко и сме в джаза хахха По-притеснителното ми е, че имам чувството, че карам пълен крос - на ниски - като 125-ца, че и по-зле.. а на високи прескачам ехц 200... и така и не видях тая "тел", управляваща клапите как се регулира? И дали има някакви варианти като на по-новите ктм-и да се сменят пружините на центробежния механизъм според терена и стила на каране? Спомням си преди доста години Пепито обясняваше, че се правят някакви дистанционни "втулки" на левия капак на клапите???

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0370.jpg
Прегледи:1
Размер:218.8 КБ
ID:5590812

Име:IMAG0379.jpg
Размер:188.9 КБ
ID:5590813

Име:IMAG0378.jpg
Размер:184.4 КБ
ID:5590814
    Димитър Тенев

Коментар

Ей тука, в този Френски форум има интересни и полезни нещица, но трябва ровене http://www.gasgasman.org/viewtopic.php?f=5&t=7090

На първата страница още, има снимки на механизъма на клапите и мод на дросела.
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

От жълт на червен,ама разликата май не е само в цвета.

Име:Снимки0098.jpg
Размер:160.9 КБ
ID:5595605
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

След 700км.малко Т.О.

Име:Снимки0118.jpg
Размер:124.9 КБ
ID:5596590

Име:Снимки0119.jpg
Размер:109.6 КБ
ID:5596591

Коментар

2015

Име:gas-gas-unveils-the-2015-enduro-bike-line-up-photo-gallery_2.jpg
Размер:134.1 КБ
ID:5596633
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Здравейте,
              От скоро съм собственик на Gas Gas EC 300 - 2002г.
              Търсих различни сайтове за правилни настройки на окачването при ендуро каране (траял), настойки на карбуратора (номер игла, ниво на иглата, номер жигльор), но не открих такова нещо.
              Общо взето да си направя мотора, така както са моторите на Taddy Blazusiak, Graham Jarvis... (основни настройки - меко окачване, работата на двигателя в ниски обороти да е перфектна) пък паданията и тренировките от мен.
              Не съм много на ти с тези неща (ремонти и настройки на карборатори), затова реших първо да потърся съвет от хора минали вече по този път, преди да объркам нещо.
              Гледах Френския форум постнан във форума, но с френския не съм много добър, и преводача в Google не ми помогна много много.
              Аз съм на северозападна България и терена където карам е планински, с много пресечени терени. Надморската височина е от 400 до 2000м.
              Ще съм много благодарен, ако някой сподели опита си с тези невероятни машини.

Коментар

Първоначално публикуван от Drakoo Преглед на мнение
                Здравейте,
                От скоро съм собственик на Gas Gas EC 300 - 2002г.
                Търсих различни сайтове за правилни настройки на окачването при ендуро каране (траял), настойки на карбуратора (номер игла, ниво на иглата, номер жигльор), но не открих такова нещо.
                Общо взето да си направя мотора, така както са моторите на Taddy Blazusiak, Graham Jarvis... (основни настройки - меко окачване, работата на двигателя в ниски обороти да е перфектна) пък паданията и тренировките от мен.
                Не съм много на ти с тези неща (ремонти и настройки на карборатори), затова реших първо да потърся съвет от хора минали вече по този път, преди да объркам нещо.
                Гледах Френския форум постнан във форума, но с френския не съм много добър, и преводача в Google не ми помогна много много.
                Аз съм на северозападна България и терена където карам е планински, с много пресечени терени. Надморската височина е от 400 до 2000м.
                Ще съм много благодарен, ако някой сподели опита си с тези невероятни машини.
                Игла N3CJ жиг. 175 - 45

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Игла N3CJ жиг. 175 - 45
                  Благодаря много, ще потърся от къде да си ги закупя и дано резултата да е на лице.

Коментар

Първо провери твоите какви са и тогава .

Коментар

Лошо, Пачароза, виж там какво ще направиш, но трябва спешно да купиш акции за поне един милион евро.
                      http://www.enduro21.com/index.php/co...-on-the-rocks?

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Лошо, Пачароза, виж там какво ще направиш, но трябва спешно да купиш акции за поне един милион евро.
                        http://www.enduro21.com/index.php/co...-on-the-rocks?

Е какво му е лошото купувам и това е

Коментар

Защо лошо, сега ще ги продава по 20-30000лв, щото други нема.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да попитам директно от испания може ли да се поръча и каква ще е цената на 300 six days или има тук вносител
                            eat my dust

Коментар

Така са от 10 години май .Дано най после КТМ си купи и последният конкурент та да миряса.Колега за иглите жигльорите и всичките филми тепърва ти предстои навлизане в материята .Моят съвет е д СИ купиш един сешуар за топъл въздух като начало и когато свалиш 60 70 пъти карбуратора ще разбереш защо е.
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Господина sve
                                е вносител на тези боклуци.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X