До: Tips & Tricks
Не се притеснявай колега-мога да различа стомана от алуминий (не се правя на обиден просто те успокоявам
).Алуминия е доста по-лек от стоманата (приблизително три пъти ако трябва да съм точен),има разлика в звука при почукване (а аз най-редовно си изпускам инструментите и болтчетата-нали съм си смотан
),въпреки че по-нагоре писах че неръждавейката не я лови магнит това не е съвсем така(поне за тези които продават)-с триста зора можеш да вдигнеш някоя шайба, много често ми се налага да скъсявам винтове (имам навика да си зареждам по 20-30 бройки от 5-6 размера и си ги преправям за конкретното място когато ми подрябват), а разликата между това да режеш алуминий и стомана е огромна и накрая-все пак когато отида в магазина изрично подчертавам че ми трябват винтове от неръждавейка.
Другото важно нещо е че неръждавейка навивам само в алуминий. Навсякъде където има товар използвам обикновени крепежи с максимално възможен клас на якост.
Първоначално публикуван от Scrapheap
Преглед на мнение

Другото важно нещо е че неръждавейка навивам само в алуминий. Навсякъде където има товар използвам обикновени крепежи с максимално възможен клас на якост.
Коментар