Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
    ....... Обаче пък тва с тия реклами дето са ги изтипосали горе на оградата понеже им е по лесно е бая гадно за публиката незнам някъде в чужбина такава излгация да има и така да се пренебрегват зрителите, които са си направили труда и са си бръкнали в джоба да дойдат на място..
    ....
    Ами да,тук си плащаш и стоиш зад оградата като говедо,или си по склона на поляната в някоя удобна за теб поза,....вярно има си места и кадето патроните стоят на сянка и си пърдят на седалките чоплейки си семки и чувайки дори коментатора,ама до там трудно се стига....за публиката не се мисли,хубаво е да похвалят организаторите,да похвалят този и онзи,ама за публиката която е крайния потребител на всичко това тук много много не се мисли,да им се вземат парите и тва е....

Коментар

тя публиката не е от Бьлгария сигорно

Коментар

Чесно да ви кажа, от цялата работа съм най-недоволен от... форума! Т.е. от мненията които прочетох. Световните шампиони посредствени, лидерите в световното мотоциклетостроене глупаци, организаторите абсолютни плиткоумници... Наредихе ги всичките! Само едно е хубаво, че всички тук оценяват Печето положително.
        Имам идея
        Защо всеки който има смислено и обосновано мнение за детайл от Гранд При България не напише един мейл до БФМ с забележка. Може би така може да се допренесе за подобряване на ситуацията. Май така работи белия свят.
        Моето смислено предложение е да се обърне внимание на озвучаването. Малко кабел и няколко колони ще подобрят значително атмосферата. Сигурен съм, че просто не е обръщано внимание на това.
        К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          По отношение на отношението към публиката ..... какво да кажа, както каза Иван, надали ще стигне до правилните уши. С 2 думи абсолютно никакво внимание.
          Идваш от някъде си, минал си 200-300 или повече километра. Даваш пари за билет и какво получаваш. Никакъв коментар, никаква информация. Един лист хартия със стартовите списъци и номера струва 1ст., нима неможе да се даде на всеки който си плати входа като бонус. Не всички следят мотокроса от близо и знаят кой кой е и с какво кара през 2010-та.
          Получаваш едни огради които те отделят на 10 метра от трасето, на всичко отгоре на най интересните места има и поставени реклами които допълнително скриват всичко (за рекмалите е ясно че трябва да са там заради ТВ излъчванията, но ако има по-близък достъп до трасето няма да пречат)
          Тази година на хората им писна и масово се прескачаха огради и свалят реклами, за да се насладят от близо и да усетят тръпката на състезанието както трябва.
          Награждаването ..... отново е за "богоизбраните" тия от простолюдието горе на поляната нямат шанса да се насладят и на това, ако изобщо са разбрали кои са първите 3ма след 2та манша.
          Щях да повдигам този въпрос по-рано, но забравих
          Напълно споделям това мнение, за отношението към публиката
          Аз съм съгласен да плащам двоен билет ако трябва (все пак е веднъж в годината), обаче да има озвучение като хората, да има брошурки и други такива дребни нещица ...
          Помните ли едно време на състезанията по мотокрос как беше?
          Задължително си имаше брошурка, и то обикновено от по няколко листа поне, в която си има участниците във всички класове, програма и т.н. Абе културна работа беше едно време, и не толкова комерсиална като сега ...

Одеве написах имейл-оплакване/молба до Богдан Николов (имейла го има в сайта на БФМ), точно за тези "минуси" на трасето.
          Сигурно ще делнат мейла, без дори да го четат, ама човек нали трябва да опитва ...

П.П. Само веднъж съм сядал на официалната трибуна - когато беше ИЕШ 2008-ма
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

на входа от главния път , едно фанатично бабе с нещо като униформа ,скочи на предния капак на колата ми след като си платихме билетите,и не ни пусна да влзем защото бяхме със старозагорска регистрация(а тези започващи с ЕВ си ги пускаха) също така едни дядовци с последни сили се нахвърлиха крещейки "няаа да минаваш , ей тука в нивата ша спреш ...върнах се обратно и минах през селото за да вляза през източното КПП , там пък искаха пак да плащам билети и не искаха да зачитат тези които са ми дали преди това...побеснях , стана цирк... охраната и въобще повечето персонал беше съставен от едва движещи се озлобени старци облечени с нещо подобно на полицейски униформи които им стояха като на закачалки ...другия момент-какви са тези хартийки които наричат билети? та се налага да се кълна в топките си че току що съм си платил??
            и колко години вече се провежда това състезание че не сложиха една тонколона на таа поляна , и да я направят поне на тераси , за да не си изкълчват глезените хората от "простолюдието" ? ами какви са тия съдии по трасето дето не знаят какво да правят? това ли е организация ? Но да ,тези неща остават скрити за ВИП гостите , медиите и други там дето дават "високи оценки" ! Трасето е No1 , няма спор , и някой определено има полза от това но засега не и обикновения фен на този спорт!!!
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Спокойно бе Юрган, спокойно
              Прав си, обаче това е положението
              И за терасирането писах в имейла до Богдан.

Аз се прибирах към Априлци в събота, някъде по обеда беше. И си викам, чакай да мина по пътя покрай трасето, ейтъй от колата да погледна нещичко, за по-лесна настройка за другия ден
              Подходих откъм с. Горна росица (защото ми беше по път), спряха ме едни любезни момиченца, и им викам "абе, я кажете, нещо обърках пътя (аз съм от Априлци, обаче карам кола със сливенска регистрация, но не съм им разказвал де ), как да се върна на пътя за Севлиево. Те ми казаха, че трябва да се върна през Г. Росица, там откъдето съм дошъл преди малко. Аз им обяснявам, че не съм дошъл оттам, това-онова, ама явно не съм достатъчно чаровен, защото не ме пуснаха, участъка бил затворен и толкова Прави бяха разбира се.
              Върнах се и толкова.
              На другия ден с баща ми влезнахме отзад през нивята, откъм с. Душево (оттам ни е пътя), там бяха едни много любезни лелки, казаха ни, да не се притесняваме, че ще можем без проблем да се качим горе до поляната, и ни пожелаха приятно гледане.
              Юрган, мисля си, че не е достатъчно само да си с регистрация ЕВ, може би трябва да имаш и връзки (поне на обувките ).
              Преди може би 2 години, абе когато бяха ония безплатни пропуски от Ямаха, ейтака не ме пуснаха на един от паркинзите (този, като подминеш официалния вход, посока Г. Росица), въпреки че бях с пропуск. И там на табелката си пишеше, че е за хора с пропуск. После на другия ден тук с колеги дискутирахме, колеги пък са паркирали там без проблем. Ама моята кола е малко старичка, може би затова ...

Както и да е, да не се отклоняваме много от темата.

Ако все пак от БФМ ми отговорят нещо, каквото и да е, ще ви държа в течение разбира се, макар че се съмнявам въобще да има отговор ...
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

да се надяваме че ще има (ние все си се надяваме де ...) аз друго исках да изразя с този разказ ама, като набера скорост ... мисълта ми е че се крадат много пари отпуснати за качествена организация, от което страдаме ние "смъртните" ,освен това ако всичко си беше както трябва ,приходите от "билети"( ) и реклами (всичко беше опасано с реклами, чак не се вижда трасето) да подпомагат някаква детско юношеска школа например , и да имаме развитие в мотокроса , а не да разчитаме на един състезател който не може да се доближи до класата на...аве то се видя (той дори не се е подготвял в България) , и друго което е много характерно за Бг. -онзи стремеж да се осигурят всички подобаващи екстри за ВИП-ове , министри и други "безсмъртни" , а за народа - никаква загриженост , и умелото прикриване на този фарс . Не че ще се промени нещо де
                Последно редактирано от yurgana; 09-04-10, 11:01.
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Чесно да ви кажа, от цялата работа съм най-недоволен от... форума! Т.е. от мненията които прочетох. Световните шампиони посредствени, лидерите в световното мотоциклетостроене глупаци, организаторите абсолютни плиткоумници... Наредихе ги всичките! Само едно е хубаво, че всички тук оценяват Печето положително.
                  Имам идея
                  Защо всеки който има смислено и обосновано мнение за детайл от Гранд При България не напише един мейл до БФМ с забележка. Може би така може да се допренесе за подобряване на ситуацията. Май така работи белия свят.
                  Моето смислено предложение е да се обърне внимание на озвучаването. Малко кабел и няколко колони ще подобрят значително атмосферата. Сигурен съм, че просто не е обръщано внимание на това.
                  Най - вероятно си най-недоволен от форума понеже не ти се е налагало да седиш в неведение на полянкаката зад някоя реклама.
                  Наистина много по-хубаво е да си говорим само хубави неща за домакинството на световния шампионат, но нещата за публиката в действителност не са толкова розови и няма как хората да не си искажат негативното мнение.
                  Ако се озвучи както трябва и се сложат рекламите на мястото им (ниско долу) да се раздава по една брушурка с билета, и вече висшата форма на комфорт за публиката ще е ако се терасира тази хубава поляна, събитието ще стане много по цивилизовано и ще ходят много повече хора в което не виждам нищо лошо.
                  Мисълта ми е ако си съгласен с тези неща и изпратиш един Имейл или каквато форма на кореспонденция ти е угодно и до когото трябва най-вероятно ще е много по ефектнивно отколкото нашите молебствени критики към федерацията.
                  Ето колегата е писал аз също предполагам и други колеги са писали но .....

П.П.
                  Сетих се за още едно оплакване и не мога да не го изкажа кюфтетата бяха напълно сурови отвътре (тва не е към федерацията много ше им стане )
                  [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Споко пичове и на трибуната не беше кой знае колко интересно...не ли си да си до пистата не струва....само един старт виждаш и доло как минават за технически преглед.Затова си се приместих горе на кебапчийницата на ъгъла от къдего се вижда цялото трасе.Незнам изобщо защо сте спирали на тия лелки като те нямат право да ви спират. Поне си правих лаф с Micky

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                      Споко пичове и на трибуната не беше кой знае колко интересно...не ли си да си до пистата не струва....само един старт виждаш и доло как минават за технически преглед.Затова си се приместих горе на кебапчийницата на ъгъла от къдего се вижда цялото трасе.Незнам изобщо защо сте спирали на тия лелки като те нямат право да ви спират. Поне си правих лаф с Micky
                      Напълно съм съгласен с твойто мнение,аз в събота гледах от трибуната а в неделя се бях качил на покрива на старата трибуна там е най доброто място за гледане.Относно рекламните пана,мисля че нищо не може да се направи хората си плащат за тях....

Коментар

А какво да кажат италианците в Мантова,домакините на втория кръг на световното:
                        ограничени с парапети и отпред и отзад
                        реклами солидни и VIP ложа
                        а за комарите няма да споменавам,само вижте къде се намира http://www.dborganization.org/info_mantova.html
                        И положението не само там е такова,това че имаме една от най добрите писти по мотокрос е факт,че винаги ще има недоволни-факт,я си спомнете пистата по супермотото с каква голяма трибуна за публиката е и пак има недоволни.
                        Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                        Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                        0885 660 613

Коментар

Здравейте,Колеги!!!!
                          Искам и аз да изкажа мнение по въпроса за вече преминалото сътезание.
                          Откакто започнаха да се провеждат кръгове от световният шампионат ходя всеки път.Тази година наистина силно впечетление,и то бих казал отрицателно правеха дребни нещица,но поради това,че бяха доста тези дребни нещица се получи малко...("гРУБО").
                          Та сега какво имам предвид.
                          Като започнем от паркинга..Там айде добре...Но може да се направи и така,че да не се получава да слизаш от колата и да псуваш наум..Какво имам впредвид."Вместо изстреляната фраза "5лева..айде айде по-бързо карай натам...Да се каже едно "Добър Ден..Добре дошли на Мотополигон Горна Росица..или нещо такова..
                          Продължаваме нататък...
                          За мен е логично това окачване и кичене на предпазните мрежи с тези рекламни пана-Все пак ти-Който вече си оставил 10 лева там,не се мисли за теб...Рекламните пана са за телевизионните предавания и зрителите който наблюдават пред телевизора.Изключително непремислено беше те да се закачват на нивото на главите на хората и да се налага да се късат..А това вече трета година продължава..Напълно практично и удобно е те да се поставят долу.Ида си си прибират напълно здрави,а не разкъсани и раздърпани..Доста нагло се получи, дори в един момент когато вързах едно доста голямо БЪЛГАРСКО знаме на оградата и бях-учтиво помолен да го сваля...
                          Мисля,че тези огради са така наречените "Предпазни "и това,че имаш гривна с пропуск не те прави безсмъртен и не ти дава правото да стоиш едва ли не на самата попивка на скока и на 50 санта от теб да летят обезумелите извънземни с техните размазващо яки машини.(знам,че там е яко кефа-и аз бях там,но е малко нередно спрямо зрителите гледащи от 10метра през рекламните пана.Може просто тая мрежа да е по-ниска,с паната долу и да е една идея по-близо до пистата..Нека има тръпка за всички..Друго което ми направи лошо впечетление е неграмотността на "Пенсионерите-Така наречени маршали тези хора тея флагове сякаш за пръв път ге хващаха и доста се чудеха да го развяват ли или не.Нищо лично към тях,но поне 2 думи да им бяха казали преди тва-къде,как,кога и тн.
                          За озвучаването-Пълна скръб-Преди стартовете на жените имаше 30 мин.пълно мълчание-преди години пускаха музика поне-та се разсейваш малко.Неимоверни,ще са усилията да се поставят колони на 3-4 места и да се чува ясно...кой е тоя,от къде е,кога ще започне,кой паднал,кой отпадналл...Да знаят хората, да има връзка цялото тва гледане,а не просто за шоуто ..
                          За пропуските и другите такива неща--всеки мисля,че знае как да се направят фалшиви-ама нали не е това целта.Да може на някаква прилична цена да влезеш да разгледаш в сервизните зони,да видиш що за машини карат тия хора-Аз не крия,че "Проникнах" в бокса и без пропуск..пиййнах някой друг MonsterEnergy-Много добро тва-взех някой плакат за гаража направих някоя друга снимка,Видях що за чудесиииии са измислили и то ти се напълни сърцето и ходиш усмихнат после 5 дни..след тва.
                          Относно въпроса за Петър Петров-Браво на него.Евала кара тва момче на 15 год.на това ниво е много много добре.НО НО ноо....само с тва браво на никъде не вървим.Вярно малък е още,но да казваме,че резултата е дорър-поне за мен НЕ Е трябва да се прави Много за този спорт в България,трябва да се търсят точните хора-според мен ги има въпрос на работа и на късмет е те да се реализират наистина добре.
                          Еее,колеги тва исках да споделя относно състезанието-Тръпка беше и то Голяма..С удоволствие присъствам на всяко такова събитие..И се надявам да вървим напред в тази насока..По-коре това си е лично моето мнение по този вэпрос..
                          Айде със Здраве колеги...Ще се видим по пистите на предстоящите състезания.

Коментар

А ето как са решили каталунците(Испания) проблема с входа в падока и пистата:цени на билети :над 16 години вход за писта и падок-45 евро,същите само писта-36 евро,от 12 до 16 години-за писта 18 евро и под 12 години-вход свободен.
                            източник тук-
                            http://www.motocroscat.net/circuit.aspx?id=7
                            Дори и на половина да беше при нас колко щяха да се бръкнат за да влязат в падока.
                            П.П. Майко мила сега погледнах как е на GP-то в Португалия,VIP билет "само"-200 евро ето ги тук-
                            http://www.mxagueda.com/2010/es/gp-p...mprar-entradas
                            Последно редактирано от Валентин Исаев; 10-04-10, 00:32.
                            Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                            Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                            0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                              Най - вероятно си най-недоволен от форума понеже не ти се е налагало да седиш в неведение на полянкаката зад някоя реклама.
                              Наистина много по-хубаво е да си говорим само хубави неща за домакинството на световния шампионат, но нещата за публиката в действителност не са толкова розови и няма как хората да не си искажат негативното мнение.
                              Ако се озвучи както трябва и се сложат рекламите на мястото им (ниско долу) да се раздава по една брушурка с билета, и вече висшата форма на комфорт за публиката ще е ако се терасира тази хубава поляна, събитието ще стане много по цивилизовано и ще ходят много повече хора в което не виждам нищо лошо.
                              Мисълта ми е ако си съгласен с тези неща и изпратиш един Имейл или каквато форма на кореспонденция ти е угодно и до когото трябва най-вероятно ще е много по ефектнивно отколкото нашите молебствени критики към федерацията.
                              Ето колегата е писал аз също предполагам и други колеги са писали но .....

П.П.
                              Сетих се за още едно оплакване и не мога да не го изкажа кюфтетата бяха напълно сурови отвътре (тва не е към федерацията много ше им стане )
                              Със сигурност грешиш в преценката си за мен...Не съм доволен не от смислените забележки за озвучването, отношението на охраната, качеството на флагмаршалите, а от всевъзможните глупости за посредствеността на състезатели, за подготовкта на Печето, коментара за марките, а и за рекламите...
                              Причината да не съм стоял зад тях е, че от цяло трасе, което е огромно и има невероятни места за гледане, баш зад рекламата никога няма да се зaвра . Aма тия реклми дето разправяте, те не са ли не външната ограда бе?!?
                              Тия реклами не ги слагат Иво и Богдан. Те са на Ютстрийм (организатора на целия световен шампшионат) и са там за да ги виждат не знам колко си милиона (дали и милиарди не бяха ) зрители, кото гледат зад телевизорите от цял свят.
                              Аз и да пиша мейл, едва ли ще замести тези на многобройната публика. Аз ще пиша!!! И ще кажа на живо. Обаче и вие трябва, ако искате нещо да се подобри. Защото аз като организатор много добре знам, как някои неща убягват и ако няма кой да им обърне внимание не става. Да се мрънка само, файда няма.
                              Още една идея излезе, която би могла да подобри нещата. Макар че не ми се вярва защото има някои трудности за реализирането и. Маршалите с жълтите знамена са събрани от съседните села и повечето са отишли заради надника. Колкото и да им обясняват специалисти няма да станат и за това все гледаме и се ядосваме като трябва да ги махат тия знамена... Ако могат да се съберат хора от форума и мотосредите, които знаят за какво става въпрос, качеството ще се подобри значително. Обаче ме съмнява да се случи, защото: 1. никой няма да иска да седи цял ден на един завой - няма да яде кабапчета; 2. трябва и да се настанят някъде всичките тия хора (с местните няма проблем) 3. виж първа точка
                              С други думи едно винаги е ясно (в България поне). Лесно се коментира, но решаването на проблемите е нещо съвсем различно. Вярвам, че тия форуми (и особено нашия) трябва да помагат и да работят. А те работят не когато всички само си изливат душата вътре , а когато от дискусиите в него може да се извлече нещо полезно. За мен поне, това е смисъла от форума. Ако само ще се раздува да ти таковам и форума (с извиниение).
                              К. Кулев

Коментар

Мисля, че от цялта дискусия се чуха важни неща колко действия ще се предприемат ще видим и колко от действията ще имат ефект също.
                                Ето сега малко от хубавата част на събитието. Снимките са с недобро качество но се оказа че апарата с който съм снимал е китайски

Този троен скок на катерене си беше истинска красота

След който следва набръзден завой. Ясно се вижда как рекламите сякаш умишлено са вдигнати на нивото на очите, а краката спокойно могат да виждат, можеби нова маркетингова стратрегия....

при по-внимателно взиране и приближаване се вижда, че това е Петър Петров. Ако номера му беше по-голям и имаше брошури с информация със сигурност това момче щеше да получи много голяма подкрепа от публиката

Следва доста интересна двойка на спускане, за мене лично най притеснителния скок

Нагъл

Кученцето усеща, че са го вкарали в забранената зона,но.... ние нямаме нищо против, че е там

Ролетката е една от интересните секции, но и тук ясно се вижда как рекламите са вдигнати високо на оградата на нивото на очите незнайно защо!????

Добре дощли в България

Що е скръб и има ли той почва унас

Отново Петър Петров на вашите екрани

Нищо общо с мацките от Суперкроса но за толкова пари толкова

Пурсел даваше много газ втория манш

Без страх....

Каироли беше решил твърдо да спечели втория манш

Много ми се искаше тази снимка да не е размазана

l In the rut

Кайроли се изнерви, че го снимаме и реши да ни накаже...

Определено пистата беше доста тежка
                                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X