Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Много хубаво беше днес, най се кефя, че видях Жоро Хаджиев и Ива Станоева.Състезанието беше върхът.
    По-късно ще пусна снимките и клиповете които направих.
    Последно редактирано от PERITOL; 04-04-10, 21:18.

Коментар

Едно перфектно трасе! Една перфектна обстановка!
      Има няколко неща които ми направиха лошо впечетление!
      Публиката беше малко и подкрепяше Кайроли основно отколкото нашето момче, което мисля се представи много добре втория манш!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Последно редактирано от Тануцо; 05-04-10, 11:06.

Коментар

Start Жени

MX1

Toзи пич си извади рамото, повъртя се в кръг , намести си го и продължи

Ето го и нашето момче,мал шанс а него,точно тук му се скъса веригата

Тук се вижда влачещата се по земята верига

Последно редактирано от Тануцо; 05-04-10, 11:05. Причина: интервали между снимките

Коментар

Тук вече са MX2

Този ми прилича на някой

Последно редактирано от Тануцо; 05-04-10, 11:04. Причина: интервали между снимките

Коментар

Само не ни кавай,че номер 7 ти прилича на James Stewart,тъй като това е Jonathan Baraghun ,

Коментар

Eй Краси, виж колко хубаво е да си моторджия !

Искам и аз да си кажа впечатлението от днешното състезание.
                Две неща ми направиха силно впечатление:
                1. Водачите караха много икономично и много точно - като часовници !
                2. Окачванията им бяха перфектно настроени точно за това трасе !
                Поради тази причина, прогнозите май не се сбъднаха ...
                Очаквах това развитие, защото трасето на Горна Росица е доста по-различно от повечето в Европа и като схема и като структура на почвата.
                Не искайте много от Печито ! Той едва сега започва в големия елит. Има време, ще стане ясно нататък.

Снимах доста, но за съжаление камерата ми се прецака нещо и нищо не се получи !

Радвам се, че се видях с много приятели !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Снимките не са с префекто качество за което се извинявам.

Паркинга за обикновенните хора.

Още в 9:50 бях там и тъкмо приключваха с тренировката.

Развлечения с пистарки преди старта!

Жените се приготвят за старт.

Не знам защо обаче според мен хич не си даваха зор, само при първите имаше борба, а последните просто се возеха, даже не скачаха.

МХ1 се приготвят за старт.

И публиката е нетърпелива.

тука малко смених гледната точка.

МХ2 готови за старт.

СТАРТ!!!

Втори манш за МХ1

И тук на края на манша на МХ2 поради умора ли, не знам едно момче изгуби контрол на една от бабуните и се преметна през кумилото падна и неможе да стане.Първо помислих, че ръка или ребра е счупил защото падна на една страна. Едвам се изправи махна си каската подпря се на страни, доде лекар ама нищо не му прави пича се освести и повърна, явно си беше ударил корема.Сложи си каската и продължи.Ебаси волята!!!
                  Последно редактирано от Жоро Донечки; 05-04-10, 22:50.

Коментар

Впечаплението ми е че Каироли не беше толкова убедителен с 350 кубиковия КТМ , особено на стръмните участъци ясно си личеше недостига на мощност спрямо другите машини , и само класата и малкото лично тегло на италианеца му помогнаха да се представи добре ... до кога ще експериментират КТМ ??
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                      Впечаплението ми е че Каироли не беше толкова убедителен с 350 кубиковия КТМ , особено на стръмните участъци ясно си личеше недостига на мощност спрямо другите машини , и само класата и малкото лично тегло на италианеца му помогнаха да се представи добре ... до кога ще експериментират КТМ ??
                      Не разбирам нищо от мотокрос, но съм на абсолютно обратното мнение! Точно в тези изкачвания той наваксваше доста. Все пак е мое мнение от това което видях!

Коментар

Малко снимки от сутришните свободни тренировки.

Коментар

Ето малко и от мен. Нещо нямаше светлина ли достатъчно за моя апарат или те ли прекалено бързо се движеха... доста размазоч:

Този скок много го скръбваха

и тука. Щом се засекат единия скръбваше.

Кайроли на тройката.

Времето беше съпер. Първия манш беше доста хлъзгаво май.

Няма такъв тътен.

Тука виждам поне 3 етажа

ужасяваща тераска

Нагъл

Това беше най-добрата ни позиция през състезанието. Таква газ набиваха и така се усещаше бръмченето че все едно зад тах караш.. почти и толкова пръст хвърчеше. Следващия път пак там, ама с каски

Пурсел. Много мазно карат това семейство.

КТМ битки

Антонио

Тия двмата много се гонеха

Е по това нещо минаваха

Нагъл взе купата.

От тук натататък почва карбона.

Последно редактирано от iassen; 05-04-10, 12:20.

Коментар

Петър Петров се представи добре като за първо състезание , никога не сме имали 15 годишен състезател в световния елит , но се вижда и разликата между европейско и световно първенство , състезателите са други. Никой наш състезател не е имал тези условия и така подготвен мотоциклет и ще очакваме много победи от него , стига да има волята и желанието за победа каквито имаше Димитър Рангелов.
                            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Много добро състезание се получи и като цяло всичко беше перфектно..а Кайроли и Евертс бяха наши хора!
                              Прикачени файлове
                              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Наисина страхотно състезание или по скоро страхотно каране. Нямаше кой знае какви битки за позиции, но...
                                Няколко неща минаправиха впечатление: първо пистата е страхотна за първи път я виждам на живо, просто хората, които я поддържат са свършили невероятна работа има страхотни и страховити скокове, изключително интересна сега вече знам защо е можеби най-добрата в европа; второ Нагъл първия манш кара безупречно можеби и направо ги разцепи, но втория допусна грешки и Кайроли го задмина безапелационно. Явно умората си е казала думата, на двойката на първото спускане на няколко пъти излетя страшно грубо чак се уплащих понеже бях точно при долната попивка до самата писта. И в двата манша Нагъл има по 5 обиколки над 2 мин. докато Кайроли има едва по 3 и то последните, което на мен ми говори, че на тоя етап на Нагъл му липсва шампионската постоянна скорост, но това ще се провери в следващите състезания. Другото, което ми направи впечатление в МX1, е че няма такъв натиск за челните позиции от млади таланти както е в Щатите, което не говори много добре за темповете на развитие в Европа.
                                И последно малко съм разочарован понеже пак не можахме да видим представител на Американския елит какъвто е Алези. Незнам какво им става на тия хора и защо се отказват в последния момент. Миналата година ГАз ХОнда имаше договор Джейсън Уорънс, но така и не се състезава (май е попаднал в затвора временно тогава) незнам сега Алези какво е направил.... Сетих се и за още нещо, да не подминаваме факта че Кайроли кара с 350 и за този мотор това е първата победа в МХ1. Въпреки, че мотора е доста лек и се държи изключително добре в бабуните и завоите можеби му липсва малко мощност в катеренията и незнам дали състезател с по-ограничени възможности (все пак всички знаем кой е Кайроли) ще може да кара 40 мин с такава последователност и постоянство поддържайки постоянна скорост и импулс!
                                Последно редактирано от borisgp; 06-04-10, 13:34.
                                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X