Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

А ето и състезанието от тази неделя:
    http://isohunt.com/torrent_details/1...1/?tab=summary
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

Тук съм качил всичките си снимки и клипчета от Световното в Севлиево:
      http://htftp.offroad-bulgaria.com/HD...Women_MX1_MX2/

За съжаление нямам качествени снимки , защото както споменах, фотоапаратчето ми нещо има проблем с фокуса, което значи, че май трябва да мисля за нов

По Евроспорт2 понеделник и вторник от 18 часа дават кръговете от МХ шампионата , днес хванах втората половина от МХ1 в Мантова, утре ще е МХ2.
      Хубаво е за такива като мене, дето не са толкова добре с английския, макар че БГ коментатора малко глупости бълва на моменти

Определено тая година КТМ мисля ще завземат всички първи места във всички класове (освен МХ3, там не знам ) - Кайроли в МХ1, Марвин Маскуин в МХ2, Стефани Лайер при дамите.

П.П. Галерийка от Мантова:
      http://www.mxworld.be/pix_index.php?...0&galleryid=95
      Последно редактирано от HD; 12-04-10, 23:49.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

само по евро спорт ли дават сьстезанията

Коментар

Първоначално публикуван от ktm125sx Преглед на мнение
          само по евро спорт ли дават сьстезанията
          Тук също май:
          http://freecaster.tv/MX

Миналата година тук го даваха и лайф, предполагам и тая ще е така
          Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
            Уважавам те като състезател и винаги много съм се кефел като ги разцепиш ама големи щуротии пишеш във форума де.... Изтъкваш неуспорими факти, които обаче нямат нищо общо с поставените въпроси! Или не четеш внимателно това, което е написано или през цялото време водиш дискусия сам със себе си. Зад всеки от тия проблеми седи решение мисля, че ясно изразих позицията си също така видях и твоята и ще те помоля ако имаш още забележки лично към мен пусни ми ги на ЛС излишно вече натежава темата, предстоят нови кръгове с нова организация и още много газ....
            Благодаря!
            Цялата тема отдаван отиде натам, че да не може нищо полезно да се извади - затрупахме го с глупости.
            Лично към тебе какви забележки да имам?!?!?!?!?
            Спорим си тука за глупости - ГУБИМ СИ ВРЕМЕТО!
            Аз наистина нямам такова и се дразня.
            За кои огради точно става въпрос вече дайте снимки, че може би говорим за различни или аз вече се обърках! Аз два дена обикалях цялото трасе (предимно отвътре) но не видях реклами, които да закриват видимостта на публиката на отредените за нея места. Мисля, че през цялото време говорите за рекламите на ВЪНШНАТА ОГРАДА и това е пълен абсурд!!!
            На живо съм гледал много световни състезания, включително историческата битка в последния кръг на световното по супербайк през 2002 на Имола и виаги е по-добре по телевизията, защото виждаш най-интересната битка постоянно и отблизко и се ориентираш по-добре заради коментара и надписите за класирането...

А всъщност нещата явно изглеждат много по-различно за "външния" свят:

http://www.capital.bg/politika_i_iko...motorni_pesni/
            11-04-10 17:17
            Да, ама журналиста писал това не изглежда да е от външния свят. Тенденциозността, която прозира в статията му ми говори, че има отношение по въпроса.
            К. Кулев

Коментар

Тези 2-3 милиона са нищо на фона на цялата реклама която се прави за БГ в цял свят. Да не започваме спора за футбола, колко пари се изливат там, не 2-3 а десетки милиони, и ефекта какъв е, клонящ към нула.
              Последно редактирано от Краси; 13-04-10, 16:22.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тенденциозно или не, мога да се закълна, че при болшинството хора, прочели статията ще им остане в главата, как незаслужено се дават некви милиони за мотоспорта, щот се водят министри по екскурзии. Па нека Николов и федерацията да обясняват, че нямат сестри и да правят сравнения с другите спортове.

P.S.
                Да, за рекламите на външната ограда става дума през цялото време. Най-фрапиращи са май на ролетката.

Коментар

За това казават на медиите "третата власт". Контролират общественото мнение. По фрапиращото е, че очевидно успяват да убедят и доста хора, които са от страната на мотоциклетизма. Какво си мислят футболистите не ме интересува, тревожи ме когато в тоя форум, в темата за мотокроса, някой не е доволен, че са изхарчени пари за мотокроса

Да, за рекламите на външната ограда става дума през цялото време. Най-фрапиращи са май на ролетката.
                  Ee?!?!!?
                  Ако продължим да дискутираме предназначението на външните огради и рекламите, за никого няма да остане съмение, че сме тотално изглупели вече!!!
                  К. Кулев

Коментар

Незнам дали гледахте маншовете от сайта на freecaster, но преди 1вия манш на МХ1 презентираха отбора на Печето SRS Honda, даваха интервюта с него и съотборника му Ларсен както и с тим мениджърите. Може и заради това че първия кръг беше в България и затова са избрали отбора с БГ участие, но каквото и да е, това си е голямо внимание от медиите отразяващи шампионата, а тука какво, оплюхме го на бърза ръка
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Хм , аз гледах Eurosport2 и не видях нашия да е в зоната на точките(до 25-то ако не се лъжа) , да не е било някое друго състезание
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Малииииии, няма да повярвате - втрещен съм
                        Айде само да хапна и след ще ви кажа за какво - спокойно, нищо лошо не е, напротив

Ето защо съм втрещен, в добрия смисъл на думата разбира се.
                        Отварям си одеве имейла, и какво мислите????

Цитат:
                        " До г-н Христо Драганов

Уважаеми господин Драганов,
                        Благодаря Ви за писмото от 8-ми април. Проблемът с озвучаването е ясен много отдавна за мен. Трябваше ми време за намиране на начин да се прехвърли звуковия сигнала към старата трибуна. Вече имаме решение и се подготвяме. На 25 април ще се проведе кръг от националния шампионат по мотокрос в Севлиево на мотополигон „Горна Росица”. Старата трибуна за която говорим ще бъде озвучена с 12 специални говорители. Ако бъдете там ще се уверите сам. Входа е свободен. Относно условията за публиката, на това място имаме готов работен проект за покрита трибуна с 8200 места, кафе и ресторант, който вече 4 години чака официално решение. Другият проблем е , че там има два частни имота чийто собственици искат баснословни суми за тях. Но постепенно ще се създадат условия за публиката. Ако нещо друго мога да Ви помогна съм на разположение. Всичко което правя е за Вас публиката и за България.

С уважение

Богдан Николов
                        Председател УС на БФМ"

Веднага върнах благодарствен имейл на Богдан, затова, че ми/ни обърна внимание, бях сигурен, че няма да има никакъв отговор от негова страна ...

Половината от тия неща, дето са писани ако станат ....., много ще се радваме всички вярвам.
                        На 25 април вероятно няма да мога да дойда, обаче който ходи ще каже как е с новото озвучаване

Не пише към ресторанта дали ще има боулинг и 3Д кино, ама айде, не държа чак толкова на тия неща

Та, какво мислите по въпроса?

П.П.
                        Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        Хм , аз гледах Eurosport2 и не видях нашия да е в зоната на точките(до 25-то ако не се лъжа) , да не е било някое друго състезание
                        Наистина Печето е с две 24-ти места, но общо за кръга е на 29-то място. А и никой не е казал, че е в зоната на точките ...

Виж тук:
                        http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx

Да се надяваме, че полека лека ще започне да ни радва все повече и повече, и най-важното - да няма контузии.
                        Последно редактирано от HD; 13-04-10, 21:17.
                        Hristo Draganov

Коментар

не съм песимист , но като гледам Маскуин , Роксен, Херлингс и компания ...те не са от таа планета ,чак Лупино който беше гласен за бъдеща звезда остана 12-ти... пък нащо момче си е земно , просто съм реалист , не ме разбирайте погрешно ! смяната на марката също оказва сериозно влияние ... "поживьом ,увидим" както е казал руснака.
                          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

• Е сега вече изгледах всички маншове от Мантова.
                            Страхотно състезание.
                            От всичко най-ме кефи коментара на италианците... НЯМА ТАКЪВ КОМЕНТАР... Мога да ги сравня само с южноамериканските коментатори от футбола... просто са уникални... личи си, че там мотоспорта е на върховна почит...

При марките приятна изненада са Априлия и ТМ, ако имат бюджет да инвестират в топ пилоти определено ще объркат сметките на топ производителите.
                            От Хонда... пълно разочарование и в световното по мотокрос и в световното по суперкрос, въобще не си дават зор, разчитат само на стари лаври, но е въпрос на време това да им изяде главата... особено след привличането и на Стю в КТМ и опита им да нападнат агресивно и щатския пазар.

При пилотите за мен приятната изненада са Клемент Десал и Евгени Бобришев и двамата възпитаници на две велики мотокрос школи - Белгия и Русия...
                            Страйбос се дъни нещо, Пурсел пък кара много добре, но ако не падаше толкова определено щеше да е сред лидерите...
                            Но при големите всичко си е по правилата, при малките обаче тече люта битка, от 2ро място надолу разбирасе... Маскен май наистина е малко извънземен... много бЕга това момче...

Вторият манш при малките разцепи представите ми за мотокрос.
                            Ърлингс направи 15 сек на Рокцен и до предпоследния завой беше лидер от самото начало, Мускен го изпревари със зор точно преди финала и не заради друго, ами заради психологическа грешка на Ърлингс - последните две обиколки франсето го натискаше здраво, той не успя да влезе в коловоза на предпоследния завой, изпусна му задницата и хиената дебнеща зад него и чакаща именно това, просто го издуха на метри преди финала.
                            Много яко каране на Ърлингс, беше най-добър през цялото състезание с изключение само на последните два завоя.

С две думи - с нетърпение чакам щатския кръг, ще става голяма лудница!!!
                            А после и купата на нацийте... абе тази година е пълна с екшън
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 17-04-10, 12:52.

Коментар

• До: MX GP Of the Netherlands 2010

Колеги, мястото под бившата официална трибуна на трасето в Горна Росица вече е озвучено Браво!
                              Тези, които са ходили през изминалия уикенд са "изпробвали" новата уредба Аз не можах да присъствам, обаче изпратих упълномощено лице.

Сега остава и брошурки да има към билетчетата, и работата ще е почти идеална.
                              А по-нататък защо не и Мол Горна Росица?

П.П. Представяне на Ямаха Монстър Енерджи МХ отбора за 2010 в МХ1 и МХ2 - може да му е интересно на някой ...
                              http://www.youtube.com/watch?v=mhFvH...eature=related
                              Последно редактирано от HD; 26-04-10, 12:14.
                              Hristo Draganov

Коментар

Видя ли с един мейл колко постигна!!
                                Браво, браво!
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X