Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

ето го представителят на американската школа:
    http://motocross.transworld.net/1000...-honda-photos/
    вторият манш направи добро каране

а кой беше с двутактовия КТМ ?
    SUZUKI RMZ 250

Коментар

Да драсна и аз няколко думи от моята гледна точка.
      Състезанието много ми хареса, макар че според мен беше малко скучно ...
      И други колеги са споменали - нямаше кой знае каква битка за челните позиции, почти всички караха сякаш малко сковано и дървено (но пък караха на по-сигурно предполагам).

Пак традиционно бях забравил да си разпечатам от нета списъка с участниците, та малко беше наслуки работата в началото

При жените пълна скука - тая Стефани Лайер въобще не даде шанс на който и да е ...
      Мислех, че Ливия няма да кара, обаче по едно време видях един КТМ с № 114, тя била (не знаех, че КТМ са купили и нея), обаче не направи добро каране, и дори почти се возеше, както повечето.
      Уж красотата щеше да спасява света, а то какво?? Стефани Лайер стана първа безапелационно

В МХ2 - №1 да не види нещо и той от германката, и той ги разпиля направо. Чак след като завърши манша и си свали каската видях, че е Марвин Мускан Много добро каране за него, и атрактивно общо взето.
      Абе за Марвин Мускан наскоро четох, че от 2012 г. ще кара в АМА мотокрос шампионата, някой знае ли нещо повече?

Кен Роксен също напъваше, обаче просто нямаше как да стане работата. Според мен двамата горе-долу са на едно ниво, и затова когато разликата е примерно 10 секунди няма как да се стопи. Но щом Марвин успява да дръпне 10 секунди, значи е по-добрия. Също така мисля, че Кен Роксен има известни проблеми с психиката, в напечени ситуации допуска грешки ...
      Във втория манш водеше известно време, обаче на един завой се подхлъзна и падна, после тръгна мисля 5-ти или 6-ти, и съответно успя да се добере пак до втората позиция.

Печето нямаше много късмет, и въпреки всичко и аз смятам, че това е едно много добро представяне за него - все пак първо участие. Има още много време, през което да се надяваме, че ще ни покаже нещо по-така. Успех му желая и занапред!

МХ1 - в първия манш пак разбрах, че наистина е много нагъл тоя Нагл
      Честно казано се бях отчаял за Кайроли, че няма да ни зарадва в неделята с нищо , обаче във втория манш ми напълни душата и показа всъщност какво може
      Две неща ми се набиха в главата за неговото каране - как изпревари Нагл - на левия завой след първото изкачване след старта - такъв голям скок извъртя, че направо се приземи пред Нагл и оттам нататък вече полека лека дръпна доста, и второто нещо - как скачаше скоковете (мисля, че са 3), които са преди левия завой, спускането и после финала - почти всички състезатели ги скачаха 2+1, или 1+2, или както дойде, а Кайроли ги скачаше трите наведнъж, голям летеж, голямо чудо

"Вехтия" Джош Копинс с Априлията - общо 9-то място, не кара много убедително, честно казано очаквах повече от него, но има време ...

Имам и малко снимки и клипчета, обаче май нещо фотоапарата ми има проблем с фокуса, та ще се опитам да избера някои по-качествени и да кача.

Първоначално публикуван от Static Преглед на мнение
      а кой беше с двутактовия КТМ ?
      Ако не се лъжа е ейтози:
      Nr. 120 Soubeyras, Cedric FRA КTM
      Със състезателен № 120 беше (това поне го помня), и е 21-ви в крайното класиране от двата манша в МХ1.
      Доста усилия положи този френски състезател с цвайката, и не се предаде докрая.
      Последно редактирано от HD; 06-04-10, 15:45.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Отново интересна фотогалерия от
        http://www.mxworld.be/pix_index.php?galleryid=90

http://www.mxworld.be/pix_index.php?galleryid=89

.....и ако не сте разбрали вече, на 30 май кръга който беше планиран за Обединеното кралство, се премества в Щатите !!!
        Последно редактирано от Краси; 06-04-10, 18:06.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Който е пропуснал битката на живо или по ТВ сега може да навакса, приятно гледане

FIM-Motocross-2010-RD1-Grand-Prix-of-Bulgaria-Sevlievo
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

страхотно състезание,много ми хареса,браво на Печето!
            Благодаря за торента

Коментар

Състезанието беше перфекно.Състезатели те бяха много добре подготвени.Намен лично ми харса много

Коментар

Горе-долу всичко се изписа ,настина на живо беше страхотно няма смисьл да пускам сьщите снимки и аз само да питам някой знае ли момчетата с 2-те Yamahi дето се сбльскаха кво стана понеже доста се суетяха преди да ги качат на линейките.Усещането е гадно затова чукам на дьрво.

Коментар

Още една галерия от Motorcycle-usa.com

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
                    и аз само да питам някой знае ли момчетата с 2-те Yamahi дето се сбльскаха кво стана понеже доста се суетяха преди да ги качат на линейките.Усещането е гадно затова чукам на дьрво.
                    А, да, и аз щях да питам същото ...
                    Едното момче обаче беше с ТМ (ако съм видял правилно).
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

• До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                      А, да, и аз щях да питам същото ...
                      Едното момче обаче беше с ТМ (ако съм видял правилно).

Бях близо до тях на трибуната имали са и 2 комоцио леко!
                      [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Ето малко снимки и от моята сапунерка

Коментар

Нямахме възможност да посетим това голямо състезание, но поне го гледах по ТВ. Браво за снимките много са добри. Дано догодина се усмихне късмета и го гледаме на живо.
                          Make a Wish!

Two parts: Sometimes Losse/Sometimes Win

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
                            да питам някой знае ли момчетата с 2-те Yamahi дето се сбльскаха кво стана
                            Малко след сблъсъка, дикторът съобщи, че единият е със счупена ключица, а другият с комоцио.

Поздравления за Печето!!!
                            Да му пожелаем повече късмет през сезона и догодина пак го чакаме да ни радва на Горна Росица.

Коментар

Да се надяваме догодина Петър Петров да е и с по-голям номер на мотора за да можем да го забележим и да го подкрепяме както се полага понеже сега така и неможахме да го познаем.
                              [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Мда и тоя черен екип....добре ,че имах бинокъл да го следя За първи път ходя и определено ми хареса

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X