Иначе Печето е 30-сти след свободните тренировки, които приключиха преди малко. Дано да се справи по-добре на квалификациите. В малкия клас първи на свободните тренировки е Джефри Херлингс (KTM), следван от Зак Озбърн (Yamaha) и Стивън Фросард (Kawasaki). Носителят на титлата в МХ2 Марвин Маскуин е 5-ти.
Не са така розови нещата за КТМ в МХ1. Тони Кайроли е едва на 6-сто място. Лично за мен си е чиста изненада първото място за Танел Леок (Honda) и второто на Евгени Бобришев пак с Honda. Давид Филипаертс с Yamaha е трети. Интересното тепърва започва...
Що се отнася до медийното отразяване, май в момента в Севлиево има повече международни медии, отколкото български. Даже един колега от supercross.com пътува специално заради Гран при България. Аз също не можах да отида заради проблеми, но въпреки това ще отразим подробно шампионата. Пишем за него от декември месец, когато публикувах едно интервю с Печето...Въпросът е че няма масов медиен интерес към мотоциклетизма в България като цяло. Жалко!
А ето и времената на свободната тренировка днес в клас MX1 иMX2 http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx
Минаха и квалификациите на MX2,Печето е с 32 време,съотборника ми Ларсен с 14-то,а в MX1 Кайроли на свободната е 2-ри,не знам колегата къде го е видял 6-ти.След секунди започва и тяхната квалификация.
Последно редактирано от Валентин Исаев; 03-04-10, 16:51.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Петър Петров в едно интервю ,на въпроса "кои считате за ваши конкуренти ?" той отговаря "Ами... Кен Роксен, Марвин Маскуин..."
пък днес го гледах как се вози на мотора... ако бях на мястото на журналиста щях да го питам също "Ъъъъъ ама вие , просто така сте ги чували като имена илиии ... наистина си го мислите тва? "
как може да се коментира тва... с тоо бюджет с който разполага трябваше да е по-напред , ама айде да му стискаме палци, нали е Българче !!!
Не винаги бюджета е определящ. Има и голяма доза късмет, а и не забравяйте, че на него му е най трудно защото е пред собствена публика .
Петър Петров в едно интервю ,на въпроса "кои считате за ваши конкуренти ?" той отговаря "Ами... Кен Роксен, Марвин Маскуин..."
пък днес го гледах как се вози на мотора... ако бях на мястото на журналиста щях да го питам също "Ъъъъъ ама вие , просто така сте ги чували като имена илиии ... наистина си го мислите тва? "
как може да се коментира тва... с тоо бюджет с който разполага трябваше да е по-напред , ама айде да му стискаме палци, нали е Българче !!!
500 000 лв. на година + най-новия модел мотор и допълнителните доработки по него
Колега,чул си нещо но не си разбрал.За първа година в световен шампионат,първо състезание и то пред родна публика,какво искате от момчето.Я се сложи на негово място и тогава да те видим.А и лошия късмет да скъса верига в първия манш,мислиш ли за самочувствието му на 15-годишно момче.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар