Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Световно по мотокрос MX1/МХ2 2010

Че космоса ти е крив, че не можеш да познаеш Печето на всички вече е ясно, ама наистина ли смяташ че рекламите са позиционирани точно там с идея за изгледа им от към поляната
    Боли те главата много да знеш!

От централната трибуна пък не се вижда старта от вече няколко години, когато измислиха огромните пана зад решетката. Тва наистина изглежда доста тъпо, ама...
    К. Кулев

Коментар

Темата е много деликатна и границата много тънка, но факт е че на трасето с 95% видимост, направиха така, че за да гледаш както трябва надпреварата, трябва или да се кетриш като маймуна по оградите или да проникваш на някой съвсем безопасни места и на други не чак толкова.
      Собствениците на шампионата youthstream, надали ги интересува има ли публика или не. За тях са важни ТВ правата, защото там са многото пари. Е вярно, камерите виждат леко запълнената голяма поляна и празната откъм публика останала част на трасето, но това явно не ги протеснява.
      За федерацията дали е важно да им публика или е по-важно да организират състезанието най-вече, немога да кажа, но според мен състезанията са направени за публика най-вече.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
        Че космоса ти е крив, че не можеш да познаеш Печето на всички вече е ясно, ама наистина ли смяташ че рекламите са позиционирани точно там с идея за изгледа им от към поляната
        Боли те главата много да знеш!

От централната трибуна пък не се вижда старта от вече няколко години, когато измислиха огромните пана зад решетката. Тва наистина изглежда доста тъпо, ама...
        Хах ами обясни ми с каква цел са сложени тия реклами на нивото на очите на оградата вместо долу ниско да се сложат и да се окоси тревата. От къде ги снимат от космоса ли та са ги вдигнали толкова високо тва е смешна работа.
        И Калине че ме боли главата боли ме тия дни съм все с температура ама обиколих цялта писта говорих с много хора от тълпата, но който попитах никой не знаеше кой е Петър Петров нашата компания от 5 човека също не разбра. Не искам да обидя никой ама бях отишал с идеята да викам за нащо момче. Много тънко хем одобряваш забележките за озвучаване и брошури и в същия момент храниш тоя и ония че изобщо е повдигнал темата аз съм сигурен че знаеш кв'а е схемата и ние сме глупавите дето искаме нещо да се случи в тая държава като на белите хора.
        [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Абе аз общо взето какво искам да кажа:
          Не искам да споря за недостатъците, които са факт (без изключително глупавата теза за височината на рекламите). Опитвам се да убедя някого (който поеме), че одумването и мрънкането не са градивни и до нищо добро не водят. Типично българско е да не се признават успехите и да се плюе. Това ме дразни. Да се отбележат по цивилизован начин недостатъците е нещо съвсем различно.
          обиколих цялта писта говорих с много хора от тълпата, но който попитах никой не знаеше кой е Петър Петров нашата компания от 5 човека също не разбра
          Tака нещата звучат далеч по-смислено от "ако му беше по-голям номера, щяхме да го познаем". Обаче пак е тъпо, при положение че имаше пресконференция за състезанието в която участваше Петров, на плаката за състезанието е неговата снимка а и тука във форума я има също, така че вашата компания от 5 човека по-добре да не се издава
          Сега сериозно. Наистина е пропуск в цялостната организация на БФМ работата с медиите. Наистина щеше да е много добре, ако Печето беше известен поне колкото футболистите от "Б"РФГ или второразрядните поп-фолк изпълнители (не говоря изобщо за А група или Азис) и ако имаше книжка с програма и цветни катинки. Обаче дори и да се бяха сетили да напечатат (всъщност правили са го преди) не зная при тая цена на билета дали е възможно.
          Но като говорим за белия свят... колкото и да не ми се вярваше дори на мен (след всичките приказки които съм чувал в мотокрос средите за трасето в Севлиево и т.н.) състезанието и трасето в Севлиево са признати за номер 1 в света не само от журналистите обслужващи интереса на БФМ и някакви слоеве от управата на FIM. "Белите хота" с които съм говорил са впечатлени от това, какво има в малка държавица като нашата. Общо взето изглежда че в България най-малко се оценява това. Ама явно е помрачено от идиотите на Youthstream, които го мързи да окосят тревата и си слагат паната точно пред очите на масовия зрител, който е удобно застанал ЗАД оградата... Или какво?!?!?!?
          Най-голямата схема е това, което се случва в главата на българина - винаги недоволен, винаги мърморещ, винаги оплюващ другите. Ей от тая схема няма измъкване!

ПП. 1 077 003 749 - броя на хората гледащи МХ1 по телевизията. Викаш няма значение как им стоят на тях тез реклами, важното е да не закриват очите на тия ЗАД ОГРАДАТА Боли те главата не, ами направо си си за бинт
          К. Кулев

Коментар

като редовен зрител,на мотоплигон Горна Росица и на летището край Долна Митрополия,винаги ме е дразнел факта че срещу еди колко си лева за вход и еди колко си за паркинг(на долна) получаваш билет който по нищо не с е различава от същия такъв за градския транспорт,освен разбира се цената,наистина нищо не пречи да има инфо за програмата,за участниците,ако не за републикански поне за европейски и световни шампионати.Иначе за Горна много тъпо с тия огради,от една страна,но пък знаем че има доста кретени,които ако имат по близък достъп до страсето ,потикнати от кретенията си ,може да се доближат в опасна близост...полсе кой го отнаса...аз съм ЗА билетите за световни и еврпоейски съст.да са по скъпи...но въпреки че бяха само 5 лева,точно пред мен имаше едно Поло в което имаше от същите тия кретени,което профуча край пункта за билетите етстествено без да плати,

Коментар

Между другото Печето е с две 24-ти места във втория кръг в Мантова.
              В големия клас след двата манша, първи е Кайроли, следван от Десал и Нагл.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А всъщност нещата явно изглеждат много по-различно за "външния" свят:

http://www.capital.bg/politika_i_iko...motorni_pesni/

Коментар

Бе, забравих "да се издам" и аз
                  Бях в неделя на мотокроса, чак в понеделник като видях класиранията в нета разбрах, че Печето е участвал
                  Хем умишлено гледах на всеки един състезател номера като минеше, с надеждата да забележа № 152, но уви Вярно, че бях по средата на полянката, и долу преди скока не можех да ги видя толкова добре номерата, но все пак ...

Имам и един въпрос - защо момиченцата от Редбул пиеха минерална вода Горна баня, вместо Редбул? Това признак на лоша реклама ли е?

Ама видяхте ли тая година с какъв трактор заравняваха преди старта и скоците малко сред старта, а?
                  Къде отиде стария син Болгар, къде отиде дисковата брана?
                  Не ми липсват изобщо (направо се излагахме с тях), сега с това Коматцу някак си изглеждат по-професионално нещата (сериозен съм).

Сега по-сериозно - към момента все още нямам никакъв отговор от БФМ (щях да се учудя на обратното).
                  Според мен ако въобще има развитие някакво за публиката, нещата ще вървят постепенно, т.е. най-важното е да има брошури с билетчетата, и да се озвучи под бившата официална трибуна и оттатък на тераските.
                  Това ако се направи - аферим, даже машалла

Между другото, доста познати казват, че предпочитат да гледат Световното по телевизията, защото там поне са информирани какво става по трасето. На живо си е друго, обаче пък няма грам инфо.

Терасирането на полянката, ако въобще стане, не е толкова спешно според мен, макар че е желателно.
                  Пък въпроса с високопоставените реклами, мисля, че е по-скоро в сферата на мечтите, към момента поне ...

П.П. Калине, казваш, че при тая цена на билета едва ли е възможно да има и брошури - аз и по-горе написах - съгласен съм и 20 лв да дам за билет (веднъж в годината е все пак), ама да е както трябва работата. Една брошурка колко ще струва - няколко стотинки, айде 1 лв я сложи, вместо билета да беше 5 лв, 10 да беше, ама да имаше брошурки ...

П.П2. Да, сигурно в Испания и Португалия са толкова скъпи билетите, обаче мисля, че и жизнения стандард е малко по-различен оттук, не мислите ли? Обаче е хубава идея да има няколко типа билети, с различна цена - примерно само на полянката - 5 лв, полянка + разходка в боксовете - 10 лв, или 15, не знам, и т.н.

Това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой с него.
                  Последно редактирано от HD; 12-04-10, 13:22. Причина: Допълване за плюса от гледането по телевизията
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                    Абе аз общо взето какво искам да кажа:
                    Не искам да споря за недостатъците, които са факт (без изключително глупавата теза за височината на рекламите). Опитвам се да убедя някого (който поеме), че одумването и мрънкането не са градивни и до нищо добро не водят. Типично българско е да не се признават успехите и да се плюе. Това ме дразни. Да се отбележат по цивилизован начин недостатъците е нещо съвсем различно.

Tака нещата звучат далеч по-смислено от "ако му беше по-голям номера, щяхме да го познаем". Обаче пак е тъпо, при положение че имаше пресконференция за състезанието в която участваше Петров, на плаката за състезанието е неговата снимка а и тука във форума я има също, така че вашата компания от 5 човека по-добре да не се издава
                    Сега сериозно. Наистина е пропуск в цялостната организация на БФМ работата с медиите. Наистина щеше да е много добре, ако Печето беше известен поне колкото футболистите от "Б"РФГ или второразрядните поп-фолк изпълнители (не говоря изобщо за А група или Азис) и ако имаше книжка с програма и цветни катинки. Обаче дори и да се бяха сетили да напечатат (всъщност правили са го преди) не зная при тая цена на билета дали е възможно.
                    Но като говорим за белия свят... колкото и да не ми се вярваше дори на мен (след всичките приказки които съм чувал в мотокрос средите за трасето в Севлиево и т.н.) състезанието и трасето в Севлиево са признати за номер 1 в света не само от журналистите обслужващи интереса на БФМ и някакви слоеве от управата на FIM. "Белите хота" с които съм говорил са впечатлени от това, какво има в малка държавица като нашата. Общо взето изглежда че в България най-малко се оценява това. Ама явно е помрачено от идиотите на Youthstream, които го мързи да окосят тревата и си слагат паната точно пред очите на масовия зрител, който е удобно застанал ЗАД оградата... Или какво?!?!?!?
                    Най-голямата схема е това, което се случва в главата на българина - винаги недоволен, винаги мърморещ, винаги оплюващ другите. Ей от тая схема няма измъкване!

ПП. 1 077 003 749 - броя на хората гледащи МХ1 по телевизията. Викаш няма значение как им стоят на тях тез реклами, важното е да не закриват очите на тия ЗАД ОГРАДАТА Боли те главата не, ами направо си си за бинт
                    Уважавам те като състезател и винаги много съм се кефел като ги разцепиш ама големи щуротии пишеш във форума де.... Изтъкваш неуспорими факти, които обаче нямат нищо общо с поставените въпроси! Или не четеш внимателно това, което е написано или през цялото време водиш дискусия сам със себе си. Зад всеки от тия проблеми седи решение мисля, че ясно изразих позицията си също така видях и твоята и ще те помоля ако имаш още забележки лично към мен пусни ми ги на ЛС излишно вече натежава темата, предстоят нови кръгове с нова организация и още много газ....

Коментар

По темата с рекламите .....
                      снощи гледах набързо втория кръг от Мантова. Всички реклами бяха на нивото на гърдите и изобщо не пречеха на видимостта на публиката, даже хората ги използваха като опора за лактите докато гледат. И там има огради които ограничават прекия достъп до трасето но определено не са като нашите тип затворнически, а по скоро ограждащи ленти и ниски PVC мрежи.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        По темата с рекламите .....
                        снощи гледах набързо втория кръг от Мантова. Всички реклами бяха на нивото на гърдите и изобщо не пречеха на видимостта на публиката, даже хората ги използваха като опора за лактите докато гледат. И там има огради които ограничават прекия достъп до трасето но определено не са като нашите тип затворнически, а по скоро ограждащи ленти и ниски PVC мрежи.
                        Краси, минава ми през ума и друго нещо - за оградите (решетките) - ти знаеш ли ако в БГ сложат такива "оградки" като в Мантова, к,вито сме диваци, ми то половината публика ще прескочи през оградите . Българите сме малко с овчо мислене, и докато не ни сложат вилата на врата няма да стане работата (това в общия случай разбира се, не искам да засегна никого - аз например дори въобще да няма ограда, никога няма да доближа трасето толкова, че да застраша моята безопасност, както и тази на състезателите), но това на Горна Росица наистина е прекалено - не сме чак такива диваци, за каквито ни мислят ...
                        Чакайте сега да озвучат, после ще врънкаме за оградите и рекламите
                        Hristo Draganov

Коментар

Ееееее, то сега като имаше високи огради данеби да не ги прескочиха. Мисля че ако оградите бяха малко по нормално разположени до трасето, и не бяха заградени страхотни за гледани места нямаше да имаме поводи за такъв вой.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Ееееее, то сега като имаше високи огради данеби да не ги прескочиха. Мисля че ако оградите бяха малко по нормално разположени до трасето, и не бяха заградени страхотни за гледани места нямаше да имаме поводи за такъв вой.
                            Е, поне по-малко.
                            Иначе за другото всички така мислим, ама какво от това

Колеги, пишете мейли наред до Федерацията, белким пък се направи нещо по въпроса ... Разбира се, че ако "лаем" само тук във форума, хептен пък няма да има ефект
                            Hristo Draganov

Коментар

Краси то не само там по целя бял свят мисля че така се слагат рекламите ама нас понеже ни болят главите ни се струво че много глупаво са сложени на нивото на очите, вместо да се смъкнат малко по-надолу и спокойно да може да се вижда без това да ги прави по-малко ефективни даже напровтив ако са в долния край на оградата ще са по близо да центъра на кадъра ама тия от Ютстрийм като са ги слагали кво ли са си казали абе тука до един месец тия бурени и треволяци ше станат 50-60 сантиметра я да се застраховаме и да ги сложим тука горе пък публиката.....ооо те са българи бе ..няма проблеми

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                                ооо те са българи бе ..няма проблеми
                                Нещо такова имах предвид и аз ...
                                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X