Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
    Абе, в Дайтона щял да кара Рики Дитрих (Ricky Dietrich) и то при големите, макар и с Ямаха.
    И в предните кръгове сред записаните имаше много известни имена, дори и европейци които не сме чували, но си остават само с класиранията им в сериите.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от sve Преглед на мнение
      Защо пък с Ямаха ??. Няма ли договор с Кавазаки в момента ?
      Щял да кара за Valli Motorsports:

http://www.vitalmx.com/news/press-re...ar-Yamaha,8784

http://www.vitalmx.com/news/news/Vin...Part-Ways,3542

Nick Wey и Austin Stroupe също са там, но не блестят с големи резултати.

Ще е интересно какво ще покаже един ендураджия на суперкрос трасе. Досега май е имало само обратната трансформация - от мотокрос към ендуро.
      Последно редактирано от Краси К; 04-03-11, 17:42.

Коментар

Оцелях без да заспя и гледах Дайтона директно. Какво да ви кажа... за Стюарт:

1. Стюарт е най-бързият състезател на света. Направи 1.15 м. това е с две секунди по добро време от на Вилапото... просто страхотно каране.
        2. Стюарт е най-големият късметлия в петата обиколка се вижда защо...
        3. За пореден път да го кажем, че Стюарт направи уникално падане, което за пореден път му костваше първото място!

Вилапото ги би без проблем, Рийд втори, Дънджи от предпоследен на бариерата (счупи мотора на квалификациите и на ласт шанса ги би) трети. Канард вървеше 8-ми но падна заради друг състезател. Кен Роксен кара добре в квалификациите, но на самото състезание гола вода...

Лека

Коментар

Буба колкото и да е бърз, се пренавива и кара много нестабилно.Ако продължава в същия дух едва ли ще влезе и в тройката.Шампиона за мен е предизвестен, стига да не се контузи....в което лично аз не вярвам предвид спокойното му и уверено представяне до момента.....макар че в суперкроса знае ли се !?
          Последно редактирано от Гълъбин Колев; 06-03-11, 09:30.
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
            Буба колкото и да е бърз, се пренавива и кара много нестабилно.Ако продължава в същия дух едва ли ще влезе и в тройката.Шампиона за мен е предизвестен, стига да не се контузи....в което лично аз не вярвам предвид спокойното му и уверено представяне до момента.....макар че в суперкроса знае ли се !?
            +1
            GAS GAS
            EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
              Не само,че ще е в тройката ами и ще е шампион.Все пак е Стюард не е кой и да е
              motobattalion

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
                Не само,че ще е в тройката ами и ще е шампион.Все пак е Стюард не е кой и да е
                Ти май сериозно го мислиш ! Помниш ли кой ти казах че ще спечели този кръг
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Така беше,но все пак има още кръгове,а ти сам знаеш,че Буба е най бързия.Въпрос на малко време е
                  motobattalion

Коментар

Не е достатъчно само да си "най-бърз" , нали знаеш "не става само с ядене , тряа и акъл"
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                      Не е достатъчно само да си "най-бърз" , нали знаеш "не става само с ядене , тряа и акъл"
                      Мсля,че Стю не е стигнал до тук само с ядене,но иначе е така,спор няма
                      motobattalion

Коментар

Комплексни райдъри не се раждат току така. Май на пръсти се броят тези които могат да са бързи, хитри и нахакани.
                        Стюард определено има някакво развитие в тактиките му на каране от преди , но още е далеко от истината.
                        Ако успее да бъде малко по smart както се казва, наистина няма да има кой да му се опре.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Malcolm Stewart от 250 брат ли е на Джеймс Стюард или е просто съвпадение на имената?
                          8) Motocross forever

Коментар

Уникално трасе!
                            Много трудно, но и много зрелищно.
                            Рулетки, скоци - двойни, тройни... направо уникално подредено.
                            Бегачите имаха възможност да импровизират на момента почти във всяка една секция.
                            Виждаше се, че с адска агресия и много газ ритъмсекциите придобиваха съвсем друга конфигурация.
                            А Буба ми напълни душата - изродско каране в първите 5 обиколки, направо нечовешко владеене на машината.
                            Обаче много агресия има в неговото каране... трябваше му съвсем леко връщане на газта, за да свали предницата преди скока и да го обере с двете колела, ама йок... като завари газта тоя човек просто няма пускане, но пък направи уникално излизане от завоя преди падането... това ще го има в учебниците дълги години напред.
                            Жалко за него, с такова каране заслужаваше поне в тройката да бъде.
                            Приятната изненада за мен е Шорт, мисля че се сработи с КТМа и зае мястото, което заслужава.
                            Стефан нещо упреква Роксен, но според мен той се представя повече от достойно.
                            Едва ли някой е очаквал Роксен да влезе в челната 5ца при големите. Първите 10 в момента за него е голям успех.

Иначе за шампион има две възможности - Вилопото или Буба.
                            Ако Буба продължи да пада шампиона е Вилопото.
                            Ако Буба стабилизира Вилопото може да загуби и второто място в шампионата.

Коментар

Леле, щях да си счупя бюрото, така се изтрелях на 5-тата обиколка. Вече ще ги гледам само на дивана.
                              След като едва си намери мотора, Стюарт направи най-бързата обиколка и се пребори за точки.
                              Иначе грешката му не беше от агресия (те май повечето са му такива) Кой знае какво му е в мозъка. Сигурно гледа трасето с 10 м. по-напред от останалите състезатели.. Незнам, но такова каране.... Аз се хванах, че не дишам по едно време.
                              Шампионата все още е интересен и тепърва всичко може да се промени, но едно нещо ще си остане ясно: Няма по-бърз, нахъсен и талантлив крос състезател от Буба. За мен той е феномен.
                              Малкълм е малкия му брат, който е за съжеление е хванал времето на видео-игрите и не се е отдал така на спорта, но явно има данни.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                                Леле, щях да си счупя бюрото, така се изтрелях на 5-тата обиколка. Вече ще ги гледам само на дивана.
                                След като едва си намери мотора, Стюарт направи най-бързата обиколка и се пребори за точки.
                                Иначе грешката му не беше от агресия (те май повечето са му такива) Кой знае какво му е в мозъка. Сигурно гледа трасето с 10 м. по-напред от останалите състезатели.. Незнам, но такова каране.... Аз се хванах, че не дишам по едно време.
                                Шампионата все още е интересен и тепърва всичко може да се промени, но едно нещо ще си остане ясно: Няма по-бърз, нахъсен и талантлив крос състезател от Буба. За мен той е феномен.
                                Малкълм е малкия му брат, който е за съжеление е хванал времето на видео-игрите и не се е отдал така на спорта, но явно има данни.
                                Най-бързата обиколка я направи преди да падне, а не след падането

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X