Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Браво на Роксен, голям герой. А и КТМ постигнаха мечтата си, 2 техни мотора в първите топ 10
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тоя Роксен... Евала на момчето! Истински талант с голямо бъдеще. Най-искрено му желая много здраве и да няма контузии!
      Поредното доказателство, че 350то на КТМ има бъдеще и шанс да се наложи като клас.

За малко да уцеля победителя. Този кръг заложих на Дънджи, явно за малко съм изтървал точната прогноза.

Коментар

Жоро, и Аз мислех че ще е Дънджи ноооо, не Най много съжалявам за Уиндам, наистина беше бърз. Все пак Стюарт се откроява като скорост но, пак започва с грешките и както всеки път като направи една следва и втора. Състезанието беше страхотно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение

За малко да уцеля победителя. Този кръг заложих на Дънджи, явно за малко съм изтървал точната прогноза.
          А аз бях убеден, че 1вата победа на Канард се пече и само 1-2 кръга го деляха от приза. Мисля, че всички освен Стюард, ще имат много големи проблеми с него за напред.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Снощи гледах Хюстънския гръг. Доста трудно трасе което направи не малко капани на много опитни състезатели, затова и паданията не бяха хич малко както при 250 така и при 450.
            Малките за пореден път ми напълниха душата, голяма битка между Barcia и Wilson. Това е тръпката която за жалост я няма тук при нас в Европа и много ми липсва

Големите също добре се захапаха преди финала, когато Дънджи натисна яко Канард и може би обиколка го делеше от победа, но предполагам тя няма да му обягне до края на сезона, че да си отсрами титлата от миналата година

Жалко, че почти не дадоха карането на Рокцен при големите. Определено е голям успех, при дебюта му в класа за който самия той казва, че до скоро е гледал замечтано и се е чудел дали някой ден ще се качи на тази сцена

Коментар

Да,наистина битката при малките беше ИСТИНСКА ТРЪПКА!!!.Барша и Уилсън се хапеха здраво,даже на моменти Агресивно...Харесва ми стила на Барша-Когато гони е звяр и прави истински изпреварвания,а когато води кара много постоянно и премислено...И корми яко 250-ката преди да стъпи на земята(ако сте се заслушвали).
              При големите беше голям късмет,че Стюарт не се контузи при двете си падания,едно от които(второто) беше просто защото ""ЛЕТЕШЕ"".
              Поздравления и за Канард,но лично според мен няма да може да устиска на напрежението,което ще му наложат Стюарт,Вилопото,Дънжи,Да не забравяме,че тези тримата имат ОГРООМНА причина да натискат наистина да краен предел->
              Стюарт-гони трета титла..И подобаващо завръщане на върха.
              Вилопото-Първа титла в този клас.
              Дънжи-Защитаващ титлата от миналата година
              Според мен Канард няма да издържи психически на натиска,иначе кара много премерено и доста нахъсан.
              Успех на всички и да се надяваме,че няма да има контузии и ще се нa невероятен сезон..

Коментар

Кенард е дебютант , и самия факт че доста от по-дъртите мастии му дишат пушилката ,е показателен за таланта му . Сега като вкуси от кефа да е на подиума , ще стане още "по-нахален" и Стюърт , Дънджи и Вилопото ще имат много главоболия с това момче ,може би още от следващия сезон ... Роксен пък беше абсолютен късметлия този кръг , мелето при което изостанаха много от добрите състезатели го изстреля напред ,кара си стабилно и си завърши 7-ми като пич , но мисля че все още няма работа при големите , рано му е !
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Според мен,ако Роксен беше останал в LITES сериите,щеше да понатрупа доста увереност и към края щеше да мачка.Друг е факта че КТМ търсят голям п робив при големите и залагат на невероятен талант..Все пак е известно,че оцеляват не най-силните,А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ!!! Дано Роксен да хване ритъма на кралския клас и да покаже какво наистина може,а ТОЙ може много.Пожелавам му успех...

Коментар

Той си Е в малкия клас.
                    Просто до като почиват запада той ще бръмчи с 350ката на изток, е така по между другото, да не скучае...
                    Като се върнат на запад пак ще си кара при малките

Коментар

Онзи ден са уволнили шефа на ТЕКА, който отговаря за спонсорските изяви на марката и в частност мотокроса. Той е бивш състезател по мотокрос и разбира се много е натискал за мотокроса, както преди в Сузуки, така и сега в КТМ. Дали ТЕКА ще продължат да споносрират и какво ще стане в бъдеще с Роксен и ТЕКА КТМ ще се разбере в идните месеци. Прогнозите са някакви сътресения, но нека видим! Дано от цялата работа състезателите да не пострадат, все пак ТЕКА доведоха Роксен в КТМ!

Коментар

Днес AMA Supercross ще разтърси San Diego

Коментар

Първоначално публикуван от Ice_queen Преглед на мнение

1. Chad Reed HON 2. Ryan Dungey SUZ 3. James Stewart YAM 4. Trey Canard HON 5. Davi Millsaps YAM 6. Andrew Short KTM 7. Ryan Villopoto KAW 8. Brett Metcalfe SUZ 9. Mike Alessi KTM 10. Justin Brayton YAM 11. Nick Wey YAM 12. Kyle Regal YAM 13. F Izoird KAW 14. C Blose KAW
                          15. Ivan Tedesco KAW 16. Michael Byrne SUZ 17. M Lesage KAW 18. A Stroupe YAM 19. W Peick YAM 20. K Windham HON
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Страхотно състезание. 39-та победа за Рийд.Най-после се отчете и той, остава само Дънджи.Той набира скорост и в най-скоро време ще спечели.И най-хубавото е че имаме 5 човека в рамките на 23 точки.

Коментар

След Сан Диего 7-ми от 17 кръга:

Ryan Villopoto 146
                              James Stewart 143
                              Chad Reed 130
                              Trey Canard 130
                              Ryan Dungey 123
                              Andrew Short 95
                              Brett Metcalfe 93
                              Davi Millsaps 78
                              Justin Brayton 76
                              Ivan Tedesco 66

Много интересно става доста са близо в точките за сезона за сега..
                              Трасето обаче беше брутално.

Вижте преди какви дуели е имало в суперкроса:

Коментар

Малий, хейтърите на Чад Рийд сигурно се пукат откъм гърба... Отдавна май не е имало не-фабричен победител при големите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X