Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
    Най-бързият нещо май се е правил на интересен, ама не попаднал на публика:

http://www.wftv.com/news/27353492/detail.html
    хаха Нещо май някакви в кола са го нервирали и той пуснал полицейски светлини на джипа си и ги спрял да им се кара, а те се оказали истински куки и го прибрали хаха изрод! Да ги беше спрял с кроса
    Последно редактирано от iassen; 29-03-11, 23:01.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
      Най-бързият нещо май се е правил на интересен, ама не попаднал на публика:

http://www.wftv.com/news/27353492/detail.html
      Краси,той просто е попаднал на неподходящата публика.Както много пъти в темата се е казвало,че карък го гони това момче.Според мен в повечето случаи,той сам си го търси.Въпреки че ми е любимец,не мога да не призная,че този път се е изложил като кифладжия.Как може ти да се правиш на полицай,да си сложиш и буркани на джипа и отгоре на всичко да тръгнеш и да спираш хората по пътя(ама както казват за каръците-от чувал с п..ки,ти за к..а се хвана).Да ама не,как може между толкова милиони хора,ти на истински полицай да попаднеш.Направо няма кой да го стигне.
      Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

Егати каръка .'' да би мирно стояло не би чудо видяло''

Коментар

1ва победа за Канарт .2 Вилопото 3 Дънджи .

Коментар

Пак "трусове" в класирането , "най-добрия" вече е 5-ти в таблицата . Кенард с трета победа този сезон! Вилопото-втори, другия Райън-трети ,"полицая"-четвърти,Кевин Уиндъм-пети ,Шорт , Хаан , Рийд и т.н. ... абе мисля си "аз хубуу си чакам световното с нетърпение тука, ама дай да бъдем реалисти...то ще бледнее пред този екшън" .
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Преди време в тази тема писах че "най-добрия" ако кара по този начин и в тройката няма да влезе.Май съм на път да се окажа прав
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                ... абе мисля си "аз хубуу си чакам световното с нетърпение тука, ама дай да бъдем реалисти...то ще бледнее пред този екшън" .
                То и това там е световно...
                А иначе мотокроса винаги бледнее пред суперкроса... та дори и Купа на нациите да е.

П.П. Дали това не е началото на края на кариерата на Стюарт?
                Вижда се, че дори да държи темпото на другите пак прави груби грешки и не преценява своевременно обстановката...
                А започва да мисли една идея по-късно, когато шанса за оцеляване е нищожен.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                  П.П. Дали това не е началото на края на кариерата на Стюарт?
                  Вижда се, че дори да държи темпото на другите пак прави груби грешки и не преценява своевременно обстановката...
                  А започва да мисли една идея по-късно, когато шанса за оцеляване е нищожен.
                  Обикновено така става като някой спортист се отдаде на медийни изяви и почне да влиза в жълтите хроники
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Нали знаете че оцеляват най-приспособимите а не най-силните или най-бързите. Стюард може да е много бърз, но май само това е и нищо повече.
                    Бързо прегоря нещо, пък до скоро някой хора спореха че бил най-великия за всички времена
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ех тамън написах , че е феномен и пак се плесна
                      Какви са тия грешки, какво става - незнам. Нещо като стане напечено и изпуска нещата от контрол, което си е голям минус за един суперкрос шампион. За най-велик няма как да се сравнява с Рики. За най-велик спринтьор може, ама с тия грешки... баща му ще му дърпа ушите май.

Коментар

Най-хубавото е че се завързаха много яко Спокойно мога да кажа че този път Канард ги уби от бой

Коментар

Беше време да се покаже. Кеф. 5 комсомолци кандидат шампиони и всички имат близки шансове. Ще има шоу

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                            Дали това не е началото на края на кариерата на Стюарт?
                            Аз се замислих същото ... младия Кенард е супер амбициозен ,Дънджи и Вилопото също мноо яко набират скорост ,вижте и от малкия клас какви изродчета идват ... ако не се стегне навреме , няма да завърши кариерата си по подобаващ начин, ще си остане "най готино падащия състезател"!
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Нека не бързаме да го отписваме още.Аз си мисля че просто преживява криза.Всички виждаме че в дадени мооменти е най бързия.Просто си губи ритъма и грешките идват една след друга.И все пак всички останали се възползват от всяка грешка на Стюард.Крайно време е да си събере "Ангелите"!!

Коментар

За отписване не може да става дума.
                                Миналата година доста отписаха Рийд и той сега им го връща тъпкано.
                                А Баба е къде, къде по-млад от австралиеца... има още много хляб в него.

Иначе шотландеца бие здраво при малките. Много агресивен.
                                И Барша бега, но той е една идея по-бърз от него.
                                Ако не беше куция късмет в началните кръгове щеше да е водач в класирането.
                                За мен той е най-добрия в това разделение на 250то.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X