Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Още едно яко състезание е в историята. Буба ако не беше направил тези грешки Вилопото ми се струва, че гореше с първото място. Няма такова темпо, съкръщава им преднината като с магическа пръчка.
    Кво ще каже за Буба как резна Рийд... Найс, а? Няма такъв скръб... Е заради такива "черешки" от тортата този суперкрос е №1.

А малките ми напълниха душата максимално.
    Шотландският боец Уилсън прави уникално каране, ама все ръба гони и греши за съжаление. Неговото каране ми напомня за Стюарт. Най бърз е при малките, обаче нещо няма късмет при старта напоследък и това му създава проблеми, опитва се да гони здраво и греши.

Абе страшно е, сядам пак да го гледам...

Коментар

Бях за Дънджи, но уви пак не се получи. Стюарт пак ме изумява с карането си, но заради това, че е посоянно на ръба, води до допускането на сериозни грешки. При малките също беше велико меле. Много се изкефих! Предполагам, че и следващото съзтезание няма да е по-малко интересно. Надявам се Стюарт да постопи малко разликата с Вилопото и в Лас Вегас да стане великата борба.

Коментар

Страхотия .Дано интригата да е до края .

Коментар

• Re: От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Някой ако знае какво се случи със Джеимс да сподели много лошо падна

Коментар

Джеймс Стюарт,пада на първата ритъм секция след старта,мисля че се закачи с някого-С едно от Сузукитата.Коментарите след падането са,доста тежки и всички казват,че е било здраво друсане.НООО по последни данни Джейм Стюарт,ще беде на линия за следващия кръг.
            Като фен на суперкроса,а и на Бубба се надявам наистина да е така и да се насладим докрая на състезанията.
            А аз имам друга въпросителна.Къде е Вилопото???Не го видях да фигурира в списъка с крайното класиране за този кръг.

Коментар

Вилопото се е крашнал в серията , на всичко отгоре и във ласт шанса отново и не се е класирал за финал.
              Стюард е имал перфектна възможност да го застигне в точките, но за жалост я е пропилял като не е завършил и той, голям карък тоя човек !!!
              Последно редактирано от Краси; 21-03-11, 15:20.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Благодаря за бързиа отговор дано да е така да се оправиа и да дава газ на следващото състезание.

Коментар

Карък не ,ами нещо повече от карък.Аз помислих,че Вилопото се е крашнал яко на мейна и е отпаднал.Чад Рийд набира точки,и ако е наистина така както винаги казва Рики Кармайкъл-че на Рийд му трябва малко уВереност И мотивация и започва да лети,то мисля,че тази увереност я има вече,нищо чудно да стане 3-ТАЙМ ЧЕМПИОН

Коментар

San Manuel Racing

James is doing much better, still a little sore, but will be back for Toronto!-В превод--->Джеймс е много по-добре,все още малко болезнен,но ще се завърне за Торонто!-

Обадих му се вчера и каза,че го кара на КюФтета с лютИница,в Торонто щял да ги мачка!!! <H6 class=uiStreamMessage data-ft='{"type":"msg"}'>

</H6>

Коментар

Go Go TwoTwo!!!

Хехе.На обяд погледнах резултатите и бях приятно изненадан да видя че Чад Рийд е отново втори.Ще си запазя коментара за него за друг път когато изгледам 11 кръг. Ще се радвам да е той шампиона тази година, но и силно се надявам да го видим поне 2-3 пъти на първото стъпалце на стълбичката след зрелищни битки с Вилопото, Стюарт или Дънджи макар че Дънджито за първо място май не сме го гледали да се бори скоро.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Браво ще чакам състезанието с нетърпение без него не е интересно .

Коментар

От всичко най-много ме накефи трипъла на Милсапс. Уникално! Само той го скачаше(поне камерите не показаха друг).
                          Иде реч за секцията с двата трапеца и последващите два единични. Ми от втория трапец правеше директно трипъл и падаше на спирачки в завоя.
                          На второ място изпреварването на Рийд. Обаче малкия в стил "That`s tha Bubba scrub", скъси летежа и го изненада много яко от вътре. Страхотия.

Коментар

Уоу! Току що изгледах съзтезанията и направо нямам думи. 250-тките летяха и беше адски интересно особено малкия Бъба и Милсапс. При 450-тките бях без дъх през цялото време. Мал шанс за Вилопото и Стюарт да не види нещо и той горкия падна даже доста гадничко. Надявам се и двамата да са на линия в Торонто. Малко съм разочарован за моя човек Дънджи, мислех, че този път ще успее, но...Рийд също караше перфектно още около 2 обиколки му трябваха, но пък подетителят си заслужи напълно победата.

Коментар

Да наистина Канард направи уникално изпреварване за да си върне първото място,той цяло състезание го караше яко на Whipsss...
                              Пистата беше уникална,имаше доста големи летежи,а и като цяло ми си стори доста бърза.Направи ми впечетление,че Канард е добил доста доста висока психическа тренировка-изминалите кръгове си казват думата.Много добре устиска на напъна на Рийд.
                              Майк Алесси нещо се беше напънал в хийта,но завърши 3-,не съм сигорен.
                              А НОМЕР ДВЕ-нещо не си беше пил хапчетата тва състезание.Много каръшки изпълнения направи-особено като минаваше през балите.Сигорно си беше изпуснал стотинките и спря да си ги вземе.

Коментар

Страхотен Канард, стабилен Рийд, Барша натупа малките; Секцията, за която Жоро спомена по-горе беше най-интересното място от цялото трасе, за много състезатели беше препъни камък там. Яд ме е, че Стюарт не участва, за да видим как щеше да скача там. Вилопото нещо много отслабнал ми се видя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X