Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Аз че гледах това е ясно.Ама не мога да кажа че Рийд прекали.Това се очакваше да стане.Не е за първи няма и да е за последен път.Просто Стюарт можеше да кара дефанзивно последнта обиколка и готово.На мен ми хареса, дано и следващото да е толкова интересно.

Коментар

Аз най-малко мога да коментирам, но ще споделя с вас, че в щатските форуми са настръхнали срещу Чад, даже има призиви за дисквалификация.

Коментар

Най-после изгледах видеото , пък и глеам тука доста се е развихрила темата...супер , но не мога да скрия ихидната си усмивка като чета как някой от някъде си нарича Рийд п...л , че и "все не му достигала скорост..." и други глупости ама айде...да приемем че Австралиеца е станал шампион цели два пъти ПО ИНЕРЦИЯ !!
        Мнението ми е че след няколкото опита на Стюърт (12-та , 13-та обиколка) , на Рийд му писна и реши да му покаже нагледно точно как се прави . И респект на тия мъже ,направиха страхотно шоу и жестока битка ,никой не отстъпва . Двама се карат, трети печели , нали така...
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Без нерви,Гъби!Тия в суперкроса си правят кефа и шоуто,а ти и другите се нервите.На такъв спектакъл трябва само да се радваме
          motobattalion

Коментар

Е да, има 2 гледни точки. Хляб и зрелища за едните, справедливост за другите. Историята помни много ситуации и от 2те
            А и нищо не е приключило с този кръг, шампионата е едва на половина и надали някой знае какво ще стане до края.
            Дано само няма контузии и сакатлъци.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Уникално състезание. Вилопото е късметлията.

Сприхавите да успокоят топката, че заприличваме на сектор Б и Г от Сухата река.

Като начало и край ще кажа едно нещо - Трасето не е една пътека, широка колкото да мине гумата!
              Трасето е с поне 6м ширина. Кой където му е кеф там ще кара и такава линия ще държи. Ние тук сме последните, които можем да съдим когото и да било от Световния суперкрос.
              Ако някой е минал през балите и пресекъл завоя по-рано ок, но тук не видях някой да излиза от очертанията.
              Не ми казвайте, че според вас всички са длъжни да държат и избират най-бързата треактория постоянно и във всеки един момент.
              Рийд пресече супер гадно, но къде пише че е забранено?? Където му е кеф по трасето там ще кара.
              Буба определено имаше избор и можеше да не навива газта, но той избра агресивна атака и разчиташе да се размине на косъм - не се получи и се блъсна в Рийд. Или казано иначе - той е виновен за падането и на двамата.
              Рийд определено беше най-стабилния в това състезание. Ако не беше изостаналия състезател, който затисна Рийд от външната страна на виража, вместо да го пусне на подадения му половин обиколка по-рано син флаг, както е по правилник и му уби скоростта, Буба въобще нямаше да го застигне до финала.
              Буба е най-бързия за обиколка, но за цяло състезание хич го няма.
              Такива грешки като неговите са присъщи за 250 класа, но е недопустимо претендент за АМА суперкрос 450сс титла да греши детински по няколко пъти всяко състезание. И тук напълно подкрепям Стефан.
              А американците нека пишат квот си искат, те са националисти и ги боли, че един австралиец мачка Стюарт, Вилопото, Дънджи, Канард и компания на техен терен. Но нека свикват, щото идва Роксен , до две години ще ги подкара той.

Тадеуш ги мачка на ендурокроса, сега ги бият на суперкроса, ми то кво им остана вече...

Краси даде пример с Хенсън и го сравни с Рийд, според мен обаче двата случая нямат нищо общо.
              Хенсън си го взе от вътре за вираж и му би един ботуш, за да го изкара умишлено от трасето - това определено е неспортменско.
              А в неделя Буба умишлено се наби в Рийд и то с газ.

Клипа дето пусна Чинела говори много за моментната форма на Стюарт.
              Как допусна буквално на финала двама да го прескочат.

Коментар

borisgp ти си истински фен и подкрепяш Стюарт с цялото си сърце! Евала за такива като теб! Но колега гледай нещата реално някой път! Да имаш такива успехи:

• 1997 Australian Junior Motocross Champion
                • 1999 Australian Supercross Champion
                • 2000 Australian Supercross Champion
                • 2002 AMA East Coast Lites SX Champion
                • 2003 U.S Open Champion
                • 2003 FIM World Supercross Champion
                • 2004 U.S Open Champion
                • 2004 AMA Supercross Champion
                • 2005 X-Games Supermoto- Bronze Medal
                • 2007 King of Bercy Supercross Champion
                • 2008 AMA/FIM World Supercross Champion
                • 2008 Australian Supercross Champion
                • 2009 Monster Energy Triple Crown MX Champion
                • 2009 AMA National Motocross Champion
                • 2009 AMA Athlete of the Year
                • 2009 Australian Supercross Champion

говори, че не си зад големите. А си легенда

2004 година, когато става Шампион на суперкроса побеждава не кой да е Уидман, Майк Лароко и Вулемин. Като само в един кръг има нула точки, всичкити други е първи или втори и веднъж трети! Това гори само едно постоянство и газ!
                2008 година, за втори път Световен шампион побеждава с триста зора Уидман. Отново супер постоянство и газ.
                А 2003 година е втори на суперкроса, като Кармайкъл го изпреварва само със СЕДЕМ точки. А последните 6 кръга поред дори бие Кармайкъл.
                Е за какво говорим. Да повторим, че в момента Рийд е частен пилот, и разликата в мотоциклетите е огромна. Освен това Стюарт и Вилапото цяла година почиваха, било то заради контузии или на Стюарт лайф шоутата, докато Рийд направи 14 старта в САЩ и беше пред отказване. По това време Стюарт цъкаше яко тестове, тренировки на всички трасета на супекроса и се подготвяше да ги мачка. И т.н. и т.н.
                И аз не съм фен на Рийд, но в случая не виждам какъв е проблема. Да влязъл по мръсно има си комисия да реши. Ако Стюарт не беше падал левашки почти всички кръгове сега щеше да си е първи и никой нямаше да набляга на това прословуто влизане.

Като видя Стюарт винаги ми изникват няколко клипчета.

- погледни как влиза Стюарт тук и после обвинявай Рийд. Да не говорим, че Кармайкъл леко също използва този маниер!

- макар и извън темата, да покажем кой кой е в мотоспорта и защо НИКОГА не бива Стюарт да се сравнява с Кармайкъл. Сори за клипа пристрастен съм

И разбира се черешката на тортата, за която бих помолил borisgp, да я анализира!
                - винаги гледам това клипче и не мога да си обясня какво искаше да постигне Стюарт!
                Последно редактирано от bobimx; 02-03-11, 00:35. Причина: редакция

Коментар

дам дам дам
                  [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                    дам дам дам
                    Toзи път бате ти Стефчо те сложи на място а !!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Toзи път бате ти Стефчо те сложи на място а !!!
                      Досрамя ме от това което бях написал и не можах да го изтрия без да напиша абс нищо в поста иначе имам още много неща да кажа но мисля да утре...

Някои хора много трудно преглъщат това което прави с мотора Стю, а незнам защо при положение че най-вероятно не са и стъпвали на състезание.
                      Много бил зле вика Жоро като цяло много зле за това 20 обиколка беше 1ви щото като цяло много зле. . .
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Мисля,че цялата истина за нещата се крие в една единствена дума,която хората наричат ***S U P E R C R O S S***
                        Феновете знаят и разбират нещата стоящи зад тази дума-Страст,тръпка,агресия,красота,злоба,усет,страх,успех,посвещаване,трудност,............SUPERCROSS КОЛЕГИ....ENJOY IT!!!

Коментар

В интервюто след манша Рийд обяснява абсолютно всичко... освен това Кармайкъл коментира и щом той не вижда проблем в тези изблъсквания значи наистина няма проблем Но и Рийд и Стюарт се водят единствено от идеята да победят и биха направили всичко възможно дори и да "целят" в предните гуми. Такъв е спорта както казва колегата Boricano

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение

Някои хора много трудно преглъщат това което прави с мотора Стю. . .
                            Хората много отдавна са казали - "Не си прави кумири!"

Като ти чете мненията човек ще реши, че Стюард ти е най-малкото син. Споко, никой няма да ти го вземе!

Коментар

Някои хора много трудно преглъщат това което прави с мотора Стю, а незнам защо при положение че най-вероятно не са и стъпвали на състезание....

... иначе страшни филосифии чета тука направо нямам думи някои хора май карат само на теория ... вътрешна външна дефанзивна офанзивна на Рийд задминаването му било напълно чисто Мотор ман ...
                              Борисе, от тия дето пишат в темата вероятно познаваш само Ясен, но неспирно продължаваш да категоризираш хората и да се изказваш абсолютно наивно.
                              motоr men когато е карал мотокрос и се е пускал на състезания ти не си знаел какво означава тази дума, така че бъди така добър да проявяваш уважение към тук пишещите и то независимо от професионалното им ниво.
                              Самият ти си любител аматьор, така че всякакви подобни претенции и изказвания са балон.
                              Ако не те кефят хората, просто игнорирай форума.

Як фен си на Буба, това е хубаво за теб, но доста често те кара да бъдеш афектиран и да се изказваш крайно пристрастено, а за жалост и с кофти думи.
                              Нали се сещаш, че хората тук едва ли се впечатляват от това нещо в добрия смисъл на думата.

Пиши, коментирай и уважавай отсрещната страна.
                              Тук сме да коментираме и споделяме за любимия спорт, а не да се дърляме като футболни агитки!
                              Последно редактирано от Жоро Донечки; 02-03-11, 18:39. Причина: о

Коментар

И аз вече съжалих, че се обадих в темата....Коментирахме дадена ситуация не спортните постижения на един или друг...
                                Знаете ли, добре, че не гледаме Наскар или тем подобните им състезания с преобладаващи(препоръчителни) катастрофи, избутвания и т.н., че досега да сме изписали 128 страници с глупости.
                                Заради моменти като тия последни 4-5 обиколки от този кръг,заради вечната битка Рийд-Стюарт, карането на Дънджи, Вилопото, Роксен, Хансен, чакам всеки кръг от суперкроса с нетърпение и така ще бъде. Много атрактивен, мъжки спорт, в който се вижда, че понякога постоянството и опита струват повече от вродения талант па макар и с частен мотор....Частник-неамериканец бие нормално е всички в Щатите да са бесни....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X