Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Ако няма сериозни контузии Стюарт ще покаже на какво е способен . А Роскен много бърза да се докаже и това му пречи

Коментар

Go go Dungey!

AMA Supercross – за пръв път на Dodger’s stadium

Коментар

Във Гейбука пише, че Роксен пак е бил с добро време, стартирал е втори на мейна и пак е паднал, финишира 6-ти. Май не е поработил над паданията тая седмица... Айде другата, Шорт пък е в десетката пак...докога...

Коментар

Ехааа 3-ти кръг беше невероятен. Чаках такова състезание от 2 години Големи ръчки се раздаваха и трасето много ми хареса с тези криви скоци. Евала на Вилопото, разруши ги отново, но Стюарт пак беше най-бърз и агресивен. Лошото е , че това не е достатъчно, за да спечели.

Коментар

УНИКАЛЕН 3-ти КРЪГ, САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА СЕГА!!!
            БЕЗ ДУМИ СЪМ!!!

П.П. Малките ги няма. Дано сликник ги пусне

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
              ....Евала на Вилопото, разруши ги отново, .....
              Да е благодарен на Стюарт, че продължава в стил Роксен с паданията.... Номер 7 май продължава да е над всички - лично мнение. Канард ме кефи много как напредва. Пожелявам си докрая такива униклни състезния!!!

Коментар

Като се загледате внимателно на минута 14:30 между коментаторите ще видите таблото с финиша на Роксен-194... , но дали е финала нямам говор и не чувам .

Коментар

Нещо за учебниците...

Коментар

Страхотен 3 кръг дано борбата да е така до края на сезона

Коментар

Уникално състезание.Чак сега имах възможност да го изгледам и пак връщах ли връщах кадри да гледам отново и отново.Риид макар да го показаха само в началото като сгафи постоянно си го следях отгоре и пак бавно, но с постояннство си трупаше позицийки и накрая си финишира на завидното 7мо място, при положение че се беше свлякъл до 20ти.Стю, Дънджи, Вилопото и Канард направиха зрелището, но пак Стю си показа класата.

Само на мен ли ми се струва или залите напоследък не са пълни?Сякаш отново имаше доста свободни места.Първите няколко реда им личи че са затворени, но и после на отворените редове не е изпълнено и има доста свободно място.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                        Само на мен ли ми се струва или залите напоследък не са пълни?Сякаш отново имаше доста свободни места.Първите няколко реда им личи че са затворени, но и после на отворените редове не е изпълнено и има доста свободно място.
                        Как ми се иска да отида да ги заема тези свободните места ... едната мечта си я постигнах (ходих на концерт на Metallica), но тази ...
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Я дайте един нов линк!Нещо имам проблем!

Коментар

И аз забелязах че залите не са доста пълни, но стадиона е за 56000 места, което според мен не може да се напълни за суперкрос. Средно по 45000 да ходят си е доста народ. Като смятам, че още поне няколко милиона го следят от САЩ и още доста милиони по Света. Така, че според мен си е съвсем нормално. Ако този суперкрос пак пробват да го направят в Европа на някой стадион мисля, че ще е също толкова пълен. Дори и в България да е

Третият кръг беше наистина уникален. Лично за мен Стюарт е с най-добрата техника, но и с най-глупавите падания. Като едно време с Кармайкъл, мъчи се да го хване и се пада Вилапото и Канард карат много спокойно, което много ме радва. Дънджи набира скорост лека по лека, тази година няма да е шампион. Но в близко бъдещете не се знае. Все пак Кармайкъл се занимава с него Но наистина Дънджи кара доста добре, като за втората година в големият клас. Роксен се представя доста добре и догодина ще се намеси за подиума. Ели Томек е уникален състезател тип Стюарт. Джош Хансен също кара перфектно и ако не беше падането и след това избутването щеше да ги бие пак Абе с две думи: ШИБАН ЕКШЪН

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                              Ако този суперкрос пак пробват да го направят в Европа на някой стадион мисля, че ще е също толкова пълен. Дори и в България да е
                              Това дето си го написал за България... Мислиш ли че е възможно да напълни стадион??!! ))

Коментар

Аз виждам нещата така:

1. Вилопото шампион (заслужава го);
                                2. Стюард (и той го заслужава разбира се), на косъм след него, като битката естествено ще се реши в последния кръг, Стюард пак ще направи глупаво падане в последната обиколка и така Вилопото ще стане шампион;
                                3. Твърдо Дънджи
                                4. Канард;
                                5. Рийд или Уиндам, не знам
                                .
                                .
                                .

Аз не разбирам много от суперкрос, но виждам, че Вилопото кара доста уравновесено и в същото време много бързо, като само Стюард може да му обърка сметките, ако не правеше тъпи грешки ...
                                * Джеймс естествено и тая година е най-бързия, наистина кара по-обмислено от миналата година, ако изчисти и паданията, мисля, че и той може да е шампион за 2011 г.
                                * Дънджи - засега твърдо не пее в хора за първо и второ място
                                Имам чувството, че или не може повече (на трети кръг все пак Стюард го мина без особени проблеми), или нарочно държи позиция и дебне някой пред него да направи грешка ... Миналата година май така стана шампион ....

Естествено сезона е още в началото - само се моля да няма контузии и всички кръгове да са като третия

Ако Джеймс не беше паднал, вероятно щеше да е първи в трети кръг, макар че Вилопото бая натискаше преди падането.

Благодаря на Сликник, и хората, които пускат линковете тук ...
                                И тая година тоя п*дал дядо Коледа ме прецака, като не ми донесе по-голям харддиск, та ще видим как ще я направя
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X