Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Rd 8 - Атланта :
    1 Вилопото
    2 Дънджи
    3 Рийд
    4 Стюърт
    5 Кенард
    6 Шорт
    7 Брайтън
    8 Кевин Уиндъм
    9 Тедеско
    10 Брет Меткалф
    .......... мисля че по-надолу нямат значение ...
    С нетърпение чакам видеото , но от резултатите само си мисля че Рийд е във възход , влиза във форма , а до края има още доста кръгове. Какво да кажем за Алеси? Далеч под очакванията .
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Рийд е самоубиец .като видя че губи се блъсна.трябва да го изгонят

Коментар

Не е самоубиец,просто има много спортна злоба човека.И така трябва да бъде ,ако искаш да печелиш.
        Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Леле, бях на нокти цялото състезание... лудница пълна и пак тая стара вражда Според мен Рийд прекали с тоя блок. Преди това верно, че се оказа в клещите на отбора на Ямаха, ама не е имало опити за сваляне или някакви груби удъри. Много добре знае, че Буба едва ли ще пусне газта дори и да си пред него, но има си я тая маневра в мотокроса...щом си все пак в позиция да блокираш другия и да му дадеш да избере: спираш или падаш...Малко беше по-скоро: или ме пускаш или падаме и двамата Както и да е супер интересно беше, много се изкефих И все пак Рийд показа, че е лъв. Какво ли си викат отборите, които не го искаха ...

Коментар

Не съм гледал още ситуацията за която говорите, но ако си изоставащ и нарочно се натресеш на завоя в конкурент, си е за чиста дисквалификация според мен.
            Предния кръг на лайтса в калта, Джош Хансен като вида че изостава, така връхетя със злоба върху пича който го изпревари, че чак го изстреля извън трасето (забравих кой точно беше). Така ми падна в очите това момче, че дето се вика язък му за таланта.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Абе, Сан Мануел Ямаха му въртят за втори път номер на Рийд. Кайл Чизолм през 2009 май беше?

Както се казва във вица - като не можеш да летиш, що се заяждаш?

Коментар

Стюард отново показа че е най-бързия, но уви по-слаб тактик.Гледах въпросната ситуация поне 20 пъти и мисля че блока който направи Рийд си е съвсем нормален за тоя спорт и си част от играта.Просто Стюърд спря много късно,отвори завоя и позволи това въобще да се случи.В крайна сметка губещи са и двамата.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Достатъчно ми беше да прочета коментара на Галбин Колев и решех да спра до тук с четенетето колко пъти го изгледа и на челна стойка ли го гледа за да кажеш че блок паса е съвсем нормален ти изобщо знаеш ли какво е блок пас. Как може да е толкова назад и да пресече по подобен начин външната линия на завоя .... пълен абсурд....... много ми е интересно що за човек трябва да си за да толерираш подобно поведение на състезание. Рийд през 2009 правеше подобни изпълнения за да компенсира скоростта си но сега вече направо прекали миналата година направи същата изцепка макарче направо бледнееше пред това което видях днес.................
                  [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Не съм гледал още ситуацията за която говорите, но ако си изоставащ и нарочно се натресеш на завоя в конкурент, си е за чиста дисквалификация според мен.
                    Предния кръг на лайтса в калта, Джош Хансен като вида че изостава, така връхетя със злоба върху пича който го изпревари, че чак го изстреля извън трасето (забравих кой точно беше). Така ми падна в очите това момче, че дето се вика язък му за таланта.
                    Ами виж я ще ти падне в очите и Рийд беше брутално .........

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                      Достатъчно ми беше да прочета коментара на Галбин Колев и решех да спра до тук с четенетето колко пъти го изгледа и на челна стойка ли го гледа за да кажеш че блок паса е съвсем нормален ти изобщо знаеш ли какво е блок пас. Как може да е толкова назад и да пресече по подобен начин външната линия на завоя .... пълен абсурд....... много ми е интересно що за човек трябва да си за да толерираш подобно поведение на състезание. Рийд през 2009 правеше подобни изпълнения за да компенсира скоростта си но сега вече направо прекали миналата година направи същата изцепка макарче направо бледнееше пред това което видях днес.................
                      Ами това не балет бе колега! Моторните спортове изискват и определена доза агресия съчетана с правилно мислене!
                      BTW: Фен съм на Стюарт.И то точно защото кара без да мисли
                      BTW2: Стюард спря късно и изгуби правилната траектория-това е !
                      Последно редактирано от Гълъбин Колев; 28-02-11, 21:38.
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                        BTW2: Стюард спря късно и изгуби правилната траектория-това е !
                        Рийд беше виновен и според мен. Видя, че губи щото остават два завоя и му пресече пътя директно, не се и опита да го блокира. Единия от двамата заслужаваше победата, късмета беше с Вилопото обаче.
                        Гледайте интервюто на Рийд след финала, признава си човека.... Супер кръг!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                          Рийд беше виновен и според мен. Видя, че губи щото остават два завоя и му пресече пътя директно, не се и опита да го блокира. Единия от двамата заслужаваше победата, късмета беше с Вилопото обаче.
                          Гледайте интервюто на Рийд след финала, признава си човека.... Супер кръг!
                          Вики, ти си състезателче и знаеш че в такъв момент човека реагира инстинктивно. Жалко- заслужаваха 1 и 2 -ро място.
                          offroad фен
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Някой няма ли да качи тази спорна ситуация тук,за да я видим и ние със слабия нет и да дадем мнение.
                            Beta 450 RR-Factory
                            0039 3206052599

Коментар

Състезанието беше фантастично.И както казва Гълъбин "това не е балет" Какво ще кажете за Хенсън? Той е още по брутален но, истината е, че ако си драстично по бърз няма да допуснеш да ти се случи това в последната обиколка.С нетърпение чакам Дайтона.

Коментар

Ако си драстично по-бърз и колко по драстично по бърз трябва да си за да дръпнеш 2 секунди за за половин секция които да те отдалечат достатъчно от безумеца който се приземява умишлено с чупка директно във външната линия. И в интервюто Рийд освен че се офлянкваше каза и че е поставил Джеймс в ситуация или да спре или да падне но това не е вярно не му остави никакъв избор няма как да спреш в момента в който вече си на пълна газ на излизане от завоя. Трябваше не само да му стъпи на мотора а да го ритне и да падне това щеше да е равносилно на постъпката

ПП
                                Помолете се на Ясен да изреже ситуацията и да я видите има си я забавена и тнт.... това беше престъпление от женски характер май по добре да не връщан повече на тая тема не мога да говоря равнодушно съжалявам Чад Рийд доказа за пореден път че е долен п..ал на който цял живот не му стигна скорост да е Но 1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X