Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XRV Africa Twin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Honda XRV Africa Twin

Първоначално публикуван от mitiracing Преглед на мнение
    Колегата е прав ,мирише на сигменти,погледна ли да не си му сипал нещо друго освен бензин.Да не спамим повече темата на колегата,пиши като си поиграеш тези дни.
    Явно съм писал с теб по едно и също време.Не бързай да му отваряш двигателя.Погледни,защото е възможно да му е задръстено ауспухчето и тогава пак прави същите мизерий.Много неща може да са,но щом казваш,че е суха свеща бензинчето не му достига,другият път като риташ затапи му филтъра с ръка за момент докато припука.

Коментар

Не пали, щото му го няма фара
      Виж маслото в скоростите дали е намаляло и свеща има ли много черен нагар.
      Източи бензина от карбуратора, сложи му с отделно резервоарче свеж бензин с масло и ритай.
      Може да сипеш малко бензинец през отвора за свеща, ще припали.

Коментар

Здравейте,
        искам да сменя горивния филтър на Африката, та въпросът ми е: трябва ли да го поръчвам в Honda, или мога да купя произволен близък по размер?
        Поздрави.
        0882 415159

Коментар

Не е задължително да го поръчваш от фирмения магазин.
          Всички марки, произвеждащи филтри за мотоциклети, имат в гамата си и филтър за Африка.
          Произволен, близък по размер, не можеш да купиш. Задължително търсиш филтър за Африка - всички мотомагазини и официални вносители на тези консумативи ще ти свършат работа.
          Аз например филтрите си ги купувам от официалния вносител на "Шампион", а цената няма да коментирам каква е, вие се досещате.
          Важно е Африката ти коя модификация е. RD03 и RD04 са с еднакви филтри. За RD07 е коренно различен.

Поздрави,

П.С. Колега, аватарът ти е много як

Коментар

На трансалп 600 филтъра също е еднакъв!
            Yamaha XT​M600E '98
            Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

[QUOTE= Колега, аватарът ти е много як [/QUOTE]

Прилича на твоя, само че в цял ръст....
              Благодаря за изчерпателния отговор.
              0882 415159

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
                На трансалп 600 филтъра също е еднакъв!
                Хм, моят '89 Трансалп 600 няма филтър заводско, само цедка в резервоара. Може би имаш предвид 650?
                Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Еми така е... когато човек бърза и чете "през ред"

Отговорът ми се отнася за въздушните филтри на Африката.
                  Съжалявам!

Коментар

Да, и аз разбрах че става дума за въздушен Горивния лесна работа - във всички магазинчета за авточасти и автоаксесоари продават малки филтърчета за по 2-3 лв.
                    Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Всъщност въпросът ми беше за ГОРИВНИЯ филтър............въздушният ми е K&N
                      0882 415159

Коментар

Аватара кефи, само дето не се разбира, че Африката е RD07, ..... ама това ти е позволено, защото ще черпиш .....;-)
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Те колегите ти казаха , ама........горивният филтър се слага някъде по пътя на бензина(обикновено на място, където лесно се сменя). НИКАКВО значение няма как се пречиства горивото, важното е да стига дебита за да захранва карбовете. Слагай каквото си намериш филтърче , само гледай щутцерите му да са дебели , колкото са тия на оригиналното филтърче.

Коментар

Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнение
                            Те колегите ти казаха , ама........горивният филтър се слага някъде по пътя на бензина(обикновено на място, където лесно се сменя). НИКАКВО значение няма как се пречиства горивото, важното е да стига дебита за да захранва карбовете. Слагай каквото си намериш филтърче , само гледай щутцерите му да са дебели , колкото са тия на оригиналното филтърче.
                            Има, има. Филтъра трябва да е след помпата!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                              Има, има. Филтъра трябва да е след помпата!
                              То остана и преди помпата да е филтъра и да се залива целия свят от смях като чете тука .Ама хайде да не спамим ,че момчето си имаше конкретно питане и си получи отговора

Коментар

Никой ли не е обърнал внимание, че филтъра на африката е преди помпата? Не случайно са го сложили там - представете си боклук от резервоара засяда на някое клапанче на помпата и тя просто спира да помпи.
                                Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X