Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CFmoto 450MT моделът от Китай по който ЛУДНА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ 2024г. ОЩЕ ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО МУ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И аз съм строен, но парадната сабя ми пречи и прекачвам от стъпенка
    Настане вечер — месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, —
    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Той и св.Гьорги не сучайно се задаава с велисопед а не с мотор според легендите.
      Иначе с к'во ше срази змея, с ключовете?

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
    имам съмнение че ще са ми бавнотромавки с тия 40 коне и 200кила.
    Съмненията са напълно основателни.
    Взимай пример от ВладиЧ
    Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

44 коня и към 190 кила пълен (175 кила празен) е тоя мотор. Не е лошо съотношението. Предвиден е за повечко офроуд. Може да се окаже много читав в последствие... Кой знае?
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Взел съм аз че го карах преди той да го кара и знам,че правилният избор в тоя клас е сузи/тенере/транс според зависи повече от кое ти се иска.
        А съм свикнал като давам газ да има ряз
        Що не му сложиха на пустото сузуки безкамерни гуми и не му свалиха 25кила надолу….пууу мечти…
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          За паре, за паре!

Как завърши сагата с регистрацията, в движение ли сте вече?
        Враг усраине

Коментар

Вече има тестове на този мотор за 10 000 км. Отзивите са много добри! https://www.youtube.com/watch?v=Px5TNlvCgiA
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Как завърши сагата с регистрацията, в движение ли сте вече?
            Извинявам се ,че дълго време не съм отделил време за тази тема,но обстоятелствата наложиха това.
            Дълго е за разправяне ,но кратката версия-на третия ден висене в КАТ с документите,очертващия уйкенд без новия мотор който от няколко дни стои и ме чака в София, ме принуди да взема временни номера,да оранизирам изкарването на мотора от гаража на дилъра от приятел,а аз да пътувам към голямото село на стоп в петък около 16,30ч.
            След голям късмет със стопа,моят БОЖИдар човека, който ме взе от пътя се каза Божидар-е Господ си знае работата,малко след 18ч, бях готов за снимка с така желаният ми нов приятел за път и безпът.
            Благодарности на всички замесени за щастливият завършек на тази сага-Иван от CFmoto,Димитър който изкара мотора и ми го предаде на 00000.1км.(шегувах се,че от мерак го е тикал цели сто метра) и най вече Божидар, който ме спаси от бедстване в почти четиридесет градусовата жега на пътя с раница,мото яке ,ботуши,каска.

Ще пусна отделна тема за мотора и как се представя на пътя.
            Бях ангажиран постоянно в гаража да монтирам разни аксесоари, който бях закупил предварително и които по стойност представляват една четвърт от цената на мотора, а както ВладичА каза,цените на аксесоарите са просто смешни.

Ей тук с новите гардове за ръце и други джиджавки.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20240912_173211.jpg
Прегледи:664
Размер:1.04 МБ
ID:6973854

По проходите се представя отлично, завоите направо ги яде.

Име:IMG_20240824_201444.jpg
Прегледи:643
Размер:385.3 КБ
ID:6973855

Първо обслужване на 1000 км. цената двеста кинта, включва масло маслен филтър,труд 50 лв.

В момента сме на малко над 4000

Име:IMG_20240913_202735.jpg
Прегледи:631
Размер:302.0 КБ
ID:6973856

Разход на гориво средно 4/100 при скорост 100-120км. , която за него се явява и крайцерска.
            Два пъти го пробвах колко може със стокови пиньони-поддържа 160 в чевената зона ,без да променя температурата на охлаждащата течност, което според мен е добре.

Заслужава си инвестицията и жалко Владича не го пробва както му бях предложил,ама то за това не е късно-тъкмо ще сподели за DEто.
            "Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
            ---------------------------------------------------------->Дън Сяопин

Коментар

• gabocvet
              gabocvet коментира
              Редактиране на коментар
              С музиката си уцелил десятката! Само не зна с тази музика как караш и не е газта до края!?!
              Здрави гуми и евтини катаджии!

• mutragen
              mutragen коментира
              Редактиране на коментар
              Каква крайцерска 120? При 100 е на 6000 оборота, при 120 е близо 8000... Много хубава машинка, но не е за мен, а толкова се чудех дали да не си я купя. Няма пълно щастие...

• boy3m
              boy3m коментира
              Редактиране на коментар
              mutragen,
              няма да спорим, но малко не е така както пишеш.
              При 120 на 8000 ,ама на пета скорост.На пета върви до 140км. ,макар и в червената зона.
              Иначе съм съгласен, няма пълно щастие, но мотора е проектиран да обича повече черния път.

Супер, супер!
            Цената на обслужването си е ОК, няма как да е по-ниска.
            Разхода - също.
            При мен е по-малко с всичко ама аз съм далеч дори от тази крайцерска скорост.
            Не че не може да харчи повече, аз не искам!

Снимката с байрака предполагам е от Беклемето?

Иначе онази с километража при Владич няма да се види - "телевизора" на сузукито не е толкова мултимедиен.
            А и да беше - Владича не е
            При мен пък съвсем не е а металика ги хейтя още от времето на Напстер или по-точно спирането му.
            Те бяха сериозен фактор за това и сменям "станцята" като ги чуя - прошката явно не ми е добродетел
            Враг усраине

Коментар

Да позна-това е Беклемето, любимо място за каране....и всички проходи на планините.

Относно музиката, просто това парче се е случило за снимката.
              ​​​​​​​Използвам една папка с 500 златни хита, имам и на телефона и на флашка в колите, пускаш и забравяш.

Име:500-Greatest-Rock-Classic.JPG
Прегледи:543
Размер:53.9 КБ
ID:6974636

Коментар

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Беклемето, Шипково, Тетевен и Кашана в тоя и обратен ред ми е едно от любимите маршрутчета за рилакс.
                Много го харесвам заради спокойствието горе.

Малко пояснение относно модификациите на модела-те са два типа, като този който се продава в Европейският съюз е леко "поскопен" заради покриване на eкоевронорми.
              Прилагам и таблицата :
              Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Cf400_8F.JPG Прегледи:0 Размер:16.1 КБ ID:6974899

Ако можете да карате в границите 100-120км./ч.-това е вашият мотор.
              Разбира се може да се заиграете с предният пиньон, който носи +1 или два зъба горница,или задният.Зависи какво се търси-скорост или повече тяга.

Ето тук прилагам един клип с европейската версия със стокови пиньони,като при мен постигам същите стойности на ускорение на различните предавки.

Коментар

• KingofROAD
                KingofROAD коментира
                Редактиране на коментар
                Добре си е моторетката, като за нейните ТТД. На мен също ми допада. Има си тяга, и запасец също.

Да повдигнем темата
              https://www.youtube.com/watch?v=I7k9e9ZdIQQ
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

• ogimaster
                ogimaster коментира
                Редактиране на коментар
                Дяди Жорика е опасен. Много хубав обзор на мотора направи.
                Последно редактирано от ogimaster; 19-11-24, 14:31.

40 000 km za 7 měsíců

To je asi nejlepší důkaz, že je ta motorka fakt dobrá. Když si vzpomenu jak dostala na frak v té Střední Asii a teď zase už 11 tisíc Marokem při ne příliš šetrném zacházení, tak se vážení kolegové ukazuje, že je to neskutečně dobrá volba.

Tова е поста на Ярослав Сима-чеха, който продължава пътешествието си.
              За сега е навъртял 40 000км за седем месеца ​ на неговият ЦФ450.
              Пише, че в Мароко изобщо не го е жалил.
              Много е доволен от мотора.

Коментар

Някой нещо ново да сподели около този интересен мотоциклет?

Коментар

Положението за тази година е същия мотор за повече пари от миналата година.
                  И толкова.
                  Няма страшно в умирачката...
                  Страшното е да си жив!...

Коментар

И ще трябва да се сбори с новия КТМ 390 тия дни
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X