Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CFmoto 450MT моделът от Китай по който ЛУДНА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ 2024г. ОЩЕ ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО МУ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Споко хора. Ще го видим и Сузукито. Къде все бързате? То и на изплащане го дават тоя мотор, ама за 60 месеца по 419 лева на месец? Това са 5 години време?!?! Аз не зная дали ще съм жив още толкова... Пък и така на изплащане цената отива на над 25 000 лева.

Виж Хукскварната 701 е много интересен мотор. Това си е мотор за многи яки офроуди... А пък и варианта с големият резервоар направо става за околосветско пътуване. Само, че е за по-млад човек. Аз съм малко стар за тоя мотор и задника ми е много голям, та ще го цепи на две тая седалка...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

E то ако е на духинг и "ше имат да вземат" не е ли по-добре просто да смениш бенвето с ново?!?
      Бенве поне имат УНИКАКЕН избор на модели и комплектация.
      Освен това няма неизвестни около него
      Малко скучно така - верно, ама...
      Враг усраине

Коментар

БМВ...F 900 GS... Много е добро, но цените им са майко мила... А 30 000 лева хич не ми се дават за мотор, колкото и да е добър!
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Е нали на лизинг ве, дреме ти колко струва.
          Един път се живее

Ако имах мои пари поне 100 000 лева още утре сутринта щях да го купя... Ама няма. Имам мои само 2000 лева събрани и още 200 евро останали от някъде... Другите пари ще крънкам от сина ми...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          На мен това ми е ясно ама ти по-добре другият път недей казва, че тия дето одат да "копат" са роби.
          Щото без техните пари нито ще имаш играчки нито ще караш из Хималаи а ще обикаляш около Средна Гора

А за каране из Средна гора и из Родопите на мен пенсията ми стига. Пък нали и аз бачкам през три дена по 24 часа, та и заплата взимам по 700 лева... Тя пенсията ми е по-голяма от заплатата. . Виж за Памир, за Монголия, или за Хималаите прося...
        Като купя нов мотор, нали после ще продам старият... Няма да ги трупам в гаража. Не ми трябват два мотора. Тогава ще върна част от парите.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Много на битовизъм го обърнахте. Парите са за това - да се харчат, стига да има
          Пожелавам на Владо нов мотор, който си хареса!
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
            ...Пожелавам на Владо нов мотор, който си хареса!
            Е да де - аз също му пожелавам бенве
            Обаче понеже, тъй като защото повечето хора са прагматични напоследък...
            Ще му пожелая повече време да прави това, което харесва.

Точно тук чайниците са в стихията си.
            Освен всичко друго взеха да правят и работещи неща.
            На кой му дреме за 3 или 5 години?!?
            Сигурно все още има такива.
            За мен догодина е SF.
            Гледам и за ВладиЧ
            Враг усраине

Коментар

И все пак да се върнем на китаеца.
              При мен май трябва пак да са докарали някакви бройки във Софийския шоурум които е на другият край на квартала. за клиенти вече поръчали малкият дзвер.
              Ще ида да му седна най-накрая на туй китайско чудо да видим как му е ергономията за дълги хора.
              Изглежда ми като костенурка върху колело на снимките ама...знам ли.
              Единственото което аз не му харесвам на хартия за парите му е съотношението килограм/конска сила.
              Тежко е добичето,а това ще ми убива целият кеф като му дам газ.
              Сега имам 160 нютона ниско долу...а после....вятър...
              Реално вече имащите го какво могат да кажат по въпроса.
              Как се усеща?На черно и по асфалт най-вече.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

В Пловдив имаше 4 мотора 450 кубика в шоурума, но от вън имаше неразопаковани на палети поне още 6-7 парчета. Имаше и 800 кубиков СФ там с куфари и всичко по него, но не съм го разглеждал, защото не ме интересуваше. Имаше и разни пистарки, нейкети и други такива шосейни изгъзици, както и много АТВ-та. Ето им сайта. Има ги всичките и цените им. https://www.ath-moto.bg/bg/motorcycles/page/1
                Даже гледам, че са дистрибутори на Агуста. Но там цената е над 60 000 лева за дуал спорта ендуро.
                Сега погледнах модела СФ 450 от 2024 година. Дават го 44 коня и 44 НМ при 6250 об/мин. Още малко са го барнали тия китайци.
                Последно редактирано от ВладиЧ; 22-08-24, 02:14.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

Прибирам се след пукница, та на замяна глава да сложа и моите 5 стотинки. За моторчето ЦФ - добре измислено, перфектно на пръв поглед. Предполага се, че няма да съм като вълка от ну пагади на него с моите 184см... Бях пощурял и аз да си купя един такъв, пак казвам, не съм ходил да го гледам и да му се качвам. Сравних килограми, клиренс и каквото се сетих с моите две добичета. Ами не мога да се реша да направя тази стъпка, да купя едно такова. Там по-нагоре колегите казват кг... хм. Бил 195 пълен... XF-ми е 162кг празен, 185кг пълен на 48 коня.... дори мултито е 192кг празен и 215кг пълен.... пък е 150 кобили, и с по 170мм ход на окачването. Даже прочетох, че един голям + е, че показвал външната температура - колега, ти сериозно ли!?!?! Задния венец бил 45-46 зъба... ми като няма силичка колко да са? Круизерската скорост няма смисъл да я коментирам... на аутобана ще те изпреварват и тировете, което си е вече опасно. Изпреварване... с тези 40нм ли там колко бяха... мъка! Двама човека - непосилна задача. Единствения + който виждам е само 21х18, НИЩО ДРУГО. Влади4, карай си ротакса и не се занимавай с глупости, имаш хубав мотор. За мен дори и 800де не е опция пред мултито, не си струва за тез пари. Ако имах пари да си купя нов мотор, бих опитал дезерт Х на Дукати. Огромен е и всичко по него мирише на качествена изработка, побарах един, качих му се... няма такъв кеф. Не съм сектант, но италианските коне се различават от всички други. Допивам и си лягам
                  HONDA NC700X '13
                  HONDA Wave 110i '13

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                    На кой му дреме за 3 или 5 години?!?
                    Дай Боже всекиму, да не му дреме за машината след три години и да си купи нова.
                    За останалите -размера има значение

Панайот Бърдарски
                    0887 60 77 22

Коментар

Документални вече съм собственик на Синият Дявол.
                      Следва регистрация и разработка.

Владич,
                      драсни на ЛС един телефон да се чуем и уточним как да тестваш моята машина.
                      "Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
                      ---------------------------------------------------------->Дън Сяопин

Коментар

• pansim
                        pansim коментира
                        Редактиране на коментар
                        Честито и много приятни емоции с новата придобивка

• ВладиЧ
                        ВладиЧ коментира
                        Редактиране на коментар
                        Благодаря, ама аз вече тествах друг модел.

Айде честито!

Съболезнования за кат ама няма как.
                      Предполагам знаеш, че не задължително да караш мотора на място?
                      Регистрираш само с документи и си тръгваш с табелата.

Би трябвало да е валидно за всеки КАТ.
                      Враг усраине

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
                        Стоян Боюков-Sariones коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не го кара, ако е от официален вносител, който е подал документи към Дирекцията.

• Esper
                        Esper коментира
                        Редактиране на коментар
                        Доколкото разбирам е купен от официален вносител.

• Shider
                        Shider коментира
                        Редактиране на коментар
                        Е хубу де, във Варна, Търново, Пловдив, София, Бургас го има туй типово одобрение и регистрацията става за час, пък при вас не!!! Нещо те мятат по върбите...

Ся друг въпрос е, че във Варна не искаха да ми дадат номера без да докарам мотора - задължително с него... Е, закарах им го с колесара... а на другите изброени места - само по документи (както и в наредбата си пише) и си слагаш номера при дилъра, или в гаража...

съболезнованията са основателни.
                      Типовото одобрение не било вкарано в техните масиви.
                      Сега за въвеждане на една цифра ще чакам или два часа или 14 четиринадесет дни.
                      ЯКО а?

"Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
                      ---------------------------------------------------------->Дън Сяопин

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
                        Стоян Боюков-Sariones коментира
                        Редактиране на коментар
                        Няма да чакаш два часа! Поне седмица. Е може и около Вторник Сряда да стане евентуално.

п.п. Иначе честито де!

Това се опитаха да ми го пробутат и на мен преди няколко месеца при регистрацията на газката.
                      Нямало я в системата, при началника.
                      Изгоря ми бушон тогава.

"Тая система на дискета ли я държите, как така в София преди няколко месеца е регистрирано същото а на 30км от там вие не го намирате?!?"

Телефонен разговор "нагоре" и го намериха.
                      Нещо служителката объркала...
                      Та така, нищо ново.
                      Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X