Първоначално публикуван от slatanic
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CFmoto 450MT моделът от Китай по който ЛУДНА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ 2024г. ОЩЕ ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО МУ
Свий
X
-
Има ли някой собственик на такъв в южна България, района на Пловдив / Стара Загора / Хасково, да му се премеря дет се вика? Иначе в Пловдив имат шоурум, ама дали дават за тестдрайв?
Коментар
-
Ами обади им се и ги питай - те са майни доколкото знам.
По-напред в темата със сигурност е ставало въпрос за това.
Миналата година на събитието в Сърница бяха докарали специално от мамалигарско бройки за желаещите да го тестват.
-
Ще дават за тестРАЙД (тестдрайв се прави на кола, камион и т.н. четири-или-повече-колесни; при моторите е -райд) ако имат регистриран. Но обикновено се продават "на зелено", та едва ли...
Тези година събитието на Метео-Райд, където на 99% ще има ЦФ-и, както и доста други за тестване, ще е в Приморско - последния уикенд на май.
Разликите за 2025г са добавена трета ламбда-сонда след катализатора - вече се води ЕURO 5B, или 5+ беше; както и друг накрайник на ауспуха - прави го малко по-тих, че "стария" от '24 звучи доста злобно и шумно за кубатурата си. Общо взето все минуси (както и малко по-високата цена), според феновете...
-
-
Еми значи цената е справедлива за докато дойде.
И все пак...предпочитам Тенере.
Майтапа на страна мотора не е лош никак по това дето съм гледал в нета.
Седял съм на него в шоурума,но ергономично не ми е баш...както трябва.
За хора около 170-80 макс трябва да е ОК...нагоре...има Тенере както казах.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Абе не ти е все тая...
Моя се оказа със свалено окачване и ще си го върна на стоковата височина.
А после...ще ти е като магарето във някой физкултурен салон за качване.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Аз като новобранец гледам 3-4 неща които са ми важни - тегло,височина на седалка,цена и гуми с окачване
Все ми е тая дали е 75 коня или 105 след като тоя 105 коня е с 25-30 кила по-тежък,5 бона горница и 6 см по-висока седалка………ма бил повече мотор от другия……..да де ма не за мен,тия коне за чий са ми като не мога да го карам като хората,че и да го мисля като го отъркалям как изхвърчат 5 бона горница през прозорецаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
За 10 месеца чешкият авантюрист с над 40 годишен опит с мотоциклетите, Ярослав Сима вече е изминал повече от 50 000 км на своя CFMOTO 450 MT, от които над 17 500 км са били по пътя към страните от Централна Азия, планините Памир и Тян Шан и повече от 20 000 км през Северна Африка, Мароко. През цялото време не е имал никакви технически проблеми, ако изключим, че в последните 700 километра е дефектирал лагерът на предната главина.
Коментар
-
Яко ма с това куфарче на задника и километраж който показва 71 км/ч средна скорост май се е фотнал като е бил на пътя далеч от черното.
Иначе добре,да видим как ще се сбори с едно цилиндровото 390 КТМче тия дниTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Обаче, защо не мога да открия из нета при ширина на гумата 140, височината да е 70 и съответно на 18 цола!?Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеАми че това е най-масовият размер за ендуро гума!
Има пре-достатъчно предложения.
Виж дали са добри е друг въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеЯко ма с това куфарче на задника и километраж който показва 71 км/ч средна скорост май се е фотнал като е бил на пътя далеч от черното.
...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар