Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CFmoto 450MT моделът от Китай по който ЛУДНА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ 2024г. ОЩЕ ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО МУ
Свий
X
-
-
Мисля, че не. Евентуално да е с монтиран T-Box (който за моя струва 300Е допълнително - били вградени само за китайския пазар), ама и в това се съмнявам... Просто пазарна конюнктура - навсякъде дори и сега е по-скъп (и ги няма)...
Даже прави чест на вносителя, че не вдигна цената на внесените наскоро - още като капарирахме, беше с уговорка, че цената не е съвсем сигурно каква ще е и може да е малко по-висока. Даже и да беше добавил някоя и друга стотачка, пак щяхме да си ги платим с кеф.
А, и Евро5 версията не е 44, а 42к.с.
Последно редактирано от Shider; 22-08-24, 16:48.
-
-
"Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
---------------------------------------------------------->Дън Сяопин
Коментар
-
Нещо не разбирам - кой какво търси?
Този сертификат дето и на снимката ти го дава представителството и ти го представяш в КАТ.
Заедно с останалите неща - фактури, някакви митнически глупости и полица ГО, която трябва да си направиш сам.
Така е било с двете Хонди, така беше и с газ-а.
Само че последният не можаха да го намерят като модел в системата им въпреки документите.
Като се обадиха в София и им казаха къде да гледат го намериха.
И не съм карал физически моторите.
В КАТ София също не е нужно да го “гледат” като е нов от представителство.
Вероятно са си някакви локални приумици.
Всеизвистно е, че всеки КАТ е отделна държава
ПС: Ето какво представлява сертификата на последният.
И той наистина е УНИКАЛЕН за всяка машина понеже съдържа номер на шаси!Последно редактирано от Esper; 04-03-25, 13:11.Враг усраине
Коментар
-
Да поясним за да има яснота...
Отдолу на сертификата където има буква,цифри и звездичка, това е номера, който трябва да им излезне в системата.
Този номер се въвежда от човек в Главна дирекция на МВР и срока за въвеждаме е 14 четиринадесет дни (ако нямаш човек там), ако се обадел официалния вносител срока бил 2 два часа..Ами човека вчера се обади и до сега нищо.
Последните цифри са 00, за модела, а 01 е за конкретната машина понеже съдържа и VINa в случая на моят мотор.
Тука търсят 01 и не искат да регистрират с 00
Според вносителя няма проблем и дори каза за Пловдив, че имало няколко регистрации днес.
За това се моля ЧОВЕКА в Главна, да е днес на линия и да въведе тая пуста единица.
Чакане му е майката по тая институция.
Е те така...
😂😂😂"Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
---------------------------------------------------------->Дън Сяопин
Коментар
-
Нито е станало, нито има шанс да стане за 2 (два) часа!!! Не става така! И не, че е въпрос на желание.
п.п. Тук ПАРИ НЕ УЧАСТВАТ!Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 23-08-24, 16:44.
-
-
Не им знам системите, не ми е и работа но вероятно това нещо са объркали последният път при мен.Първоначално публикуван от boy3m Преглед на мнение...Отдолу на сертификата където има буква,цифри и звездичка, това е номера, който трябва да им излезне в системата...
Обаче го "оправиха" с телефонен разговор.
Така е - чакане му е майката.
Ако търговеца има услуга за регистрация на нещото в града ти - най-добре е да им платиш и те да свършат това вместо теб.
Получаваш си мотора с номер на твое име, качваш се и караш.
Абе нещо като да си го купил на духинг ама си е истински твой
У наше село за съжаление никой не върши тази услуга иначе ще похарча парите за нея с огромно удоволствие!Враг усраине
Коментар
-
Имах предвид вносители.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение"У наше село за съжаление никой не върши тази услуга иначе ще похарча парите за нея с огромно удоволствие!"
Ти сериозно ли бе брат'чед??
В ГДУ бачкат само с КАТ София.
В случая тия са майни, вероятно за Пловдив/Пазарджик го правят…
Ако имат такава услуга изобщо!
А с матрапази не ми си разправя.Враг усраине
Коментар
-
То така и стана.
Пак се разправях де но с шефа на кат.
И въпреки тая разправия закупих само 3 часа и не се оплаквам.
Тук обаче явно няма да са няколко часа.
И то защото никой не си е свършил работата за която му си плаща.
Което вече си е по дифолт
Враг усраине
Коментар
-
Коментар
-
Е за 11000лв ново то оставаше и да не се почне.
и пак за тия пари на пипане създава усещането за що годе читав мотор…каквото нямах например при сядане на тенере и кава версис 1000 да речем.
Много евтинко изглеждаха там копчетия и ръчки и…
абе не е добре за тия пари.
Ама явно е нормално.Новото нормално.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Абе китаеца изглежда много добре. Тия рами ще се свалят, а те и бездруго не са основни. Ще се пръсне пяна, или силикон през дупките в тръбите, а самите дупки ще се запушат пак със силикон и готово. За 11 000 лева ще се наложат някои леки подобрения по този китайски мотор, но какво от това? Афтър маркета при тоя мотор също е ефтин.
Единственият му основен проблем аз вече го написах по-горе. Още никой не е минал с тоя мотор 30-40 000 км, за да се види дали нещо по самият двигател, някаква основна важна част няма да даде фира.
И друго не ми хареса в тоя мотор сега се сетих. Тия дръжки отзад, отстрани на седалката нещо много стърчат. Няколко пъти си удрях в тях дясното коляно, когато се качвах, или слизах от мотора. Но това може да е, защото съм стар и не мога да си вдигам краката, като гимнастик.... Някой по-млад ще си вдига краката по-високо и може би няма да има проблеми.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
По скоро просто е щръклест мотора.
Ама знам ли.
Аз също не мога да си премятам много краката щото съм млад ама амортизиран ама май не съм ритал при качване.
Честно да си кажа хем ми се купува нов транс хем като знам колко карам за парите на сегашният мои мотор ще мога да взема и цф мотото или хималаеца и да си напълня с всички афтермаркет щуротии и пари ще останат накрая.
А за нов транс ще идат близо 7-8 отгоре…
Мен пък ме спира това че не съм карал ни един от двата(а и че сегашният не е продаден) и имам съмнение че ще са ми бавнотромавки с тия 40 коне и 200кила.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Аз не знам за чий си е да се правите на балерини и да прескачате кобилата?!?
Със стъпване на степенката с един крак и след това прекрачане на мотора с другият е сто пъти по-неангажиращо.
Аз сега с газката си го прекрачам както искам дори като вас ама това е щото на опашката няма и няма да има никакви щуротии.
При топ каса и багаж няма как да стане освен онзи трик с кръстосваненето.
Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар