Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR BIG 750/800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki DR BIG 750/800

При биг-а и старите ДРи е добре отстрани.
    На новия ДР са го сложили отдолу и датчик не може да се събере между тавата и двигателя, освен ако не е с маркуч. Което пък не е трудно осъществимо.

Коментар

Ааааа,кофти работа!
      При бига вярно е на хубаво място,само трябва да се защити против ритане докато натискаш спирачката.
      А се чудя да ги е'а в ма'ката защо са оставили технологично място откъдето да си мериш налягане на масло,а не са сложили един датчик и едно кабелче заводски.
      Какво? Щяха да го утежнят с още 30тина грама...може ли мотор за дълги разстояния без индикация за маслото.Една лампичка е все пак.
      Това е единственото което мога да кажа срещу Биг-а.

И сега малко оффтопик,но пак е за ДР.
      Снощи се запознах с един пич който кара супермото БЕТА която е заводски със двигател от ДР 350.
      Момчето е повече от доволно.
      Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

Вчера смяна лагери на тройника!!!
        Той стана друг мотор. Сега имам чувството че все едно е по-лек с 20 кила!!!

Двама комшии като го видяха така разглобен и озъбен и питаха "да не си се ударил" - викам им пепел ви на устата

П.П. с двама колеги с Бигове имаме уговорка да пием по бира и малко да се повозим края на седмицата. Ако някой още желае да пише да се уговорим!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SNC00335_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:273.3 КБ
ID:5392006

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0351.jpg
Прегледи:1
Размер:147.2 КБ
ID:5398371
          Малко да бутнем темата
          Някъде напред четох че измълявали ръцете на дълги преходи...Явно при всеки е различно аз съм 110 кила и ми измълява задника, на 200км трее да спирам задължително,седалка за мене трее да е по широка.Колкото до вибрациите ако се кара на дълго под 100км/ч има такива и трее да се минава на 4та,за Бига за 5 скорст трява да има поне 105 км/ч.Колкото до разхода с моя минах 530км и угасна.На дневен ред ми е датчика за налягането, когато го купих имаше износени кубилици и се наложи да търся ,но се оказа че никъде няма и поръчах от "Сузуки Ст.Загора". Вал и кубилици (530 лв.)въпреки че вала ми е здрав реших да сменям всичко.

Коментар

Айде Пламене честита регистрация и първи пост!!!
            Аз съм Тодор от ДР Биг групата ни във Фейсбоклука

При мен е ок със 100 на 5та,ако съм само с куфар - аз съм 62 килограма.
            Иначе 2ма с багаж - ето вчера се връщам от Рилските езера - прав си 105-110 за 5та,за да не тресе. Демек някъде над 4000.
            При мен е така горе долу:
            4000 - 100км/ч
            4250 - 110км/ч
            4500 - 120км/ч
            5000 - 130км/ч - 135км/ч

Между другото без капка майтап гаджето ми вчера ми сподели че около 5500 до 6500 оборота като не е с кожен екип усеща много добре вибрацията и и действа. Вие се сетете какво има в предвид,за да не пиша глупости!
            И затова по новия асфалт към Железнизаца по завоите почнах само там 5000 - 6500 - 5000 - 6500 хахахахаха
            И пак държа да отбележа няма грам майтап в думите ми!
            Последно редактирано от KUDRUV; 24-08-12, 14:43.

Коментар

То хубаво , ама ще можеш ли и ти да подържаш тези високи обороти , да не иска само на ДР Биг да се вози?
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Мина се не мина и година и Штефан Хеслер пак доказа че по-важно е задкормилното устройство...не че му е лош Биг-а,ама нали е Биг и не го долюбват повечето особенно
                В клас над 180кг - 1во място
                В общото класиране където са и леките ендура - 2ри! (с 3 минути разлика от първия за 1000 километра)
                Ако можеше някой да ми види ехидната доволна усмивка докато четях и гледах снимките!
                Поздрави!

П.П. ето и линк със информация и времена - http://www.hessler-motorsport.de/

Коментар

Аз лично съм доволен от маника "BIG" -стара машинка НО корава,а и от продуктите на Щефан Хеслер (има многоо гъделчета за модела) ! Искам да попитам запознати с BIG 800 относно датчки обороти каде се намира защото оборотомерът ми се побърка и отчита каквото си иска а понякога и не отчита никакви стоиности птобрема не ми е в часовника сигорен съм защтото имам резервно табло но когато го слойих положениети е същото та затова си мисля че е от датчкиа но не знаам каде се намира и дали се поправя

Коментар

• От: До: Suzuki DR BIG 750/800

Имам Suzuki DR800 и преди време изгуби токовете.Като отворихме доло ротора има един датчик който е хванат с болт но болта го нямаше и датчика с пластината беше покривен,изправихме го и го сложихме но ток пак няма възможно ли е от него да е проблема и ако е от него от каде мога да намеря такъв датчик.

Коментар

• От: До: Suzuki DR BIG 750/800

колеги, на мен първия мотор ми беше 750 биг, продадох го, после покарах малко CBR и сега пак ми се кара биг Някой да знае да се продава нещо добро? Гледам мобиле и карс редовно, но ако някой чуе нещо- нека драсне един ред, ще съм благодарен

П.П. Иначе по темата, това е наистина уникален мотор, а на всичкото отгоре и достъпен! Особено добре стои на големи хора като мен В какви ситуации ме е спасявал, направо нямам думи. Лятото беше добро и се " замогнах " и мога да отделя по- голяма сума за мотор и после да си го поглезя <3 , че моя като го взимах беше около 1000 лв, но за миг не ме е предал

Коментар

Имаше една обява за един в София. Мисля беше за 1999лв. Първия 750 - с барабан отзад.Синьо-бял.
                        Гледал съм го лично и много ми хареса.Може да е стар ама ми се видя "часовник".
                        А и собственика си го знае че е добър и ми каза че за под 2000лв няма да го даде.Ама виж ако още я има обявата.

Коментар

• От: До: Мнение за Сузуки ДР 750

Разликата не е 4-5 коня.
                          Баща ми имаше др биг 800,а човека който живее точно до нас(семеен приятел)има др биг 750
                          dr big 800 е 72 коня
                          dr big 750 е 53 коня
                          На биг 800 и на 750 буталата са по 105мм но на 750 е по ниско и въртяшртият момент е по малак от на 800
                          на 800 скоростите са по къси.
                          Но и двата тежат по 240 кг с пълни резервоари
                          това мога да ви кажа

Коментар

Тези коне откъде ги вадиш

Коментар

По 50 коня са и двата модела. http://motorcyclespecs.co.za/model/s...r800s%2091.htm
                              Yamaha XT​M600E '98
                              Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
                                По 50 коня са и двата модела. http://motorcyclespecs.co.za/model/s...r800s%2091.htm
                                Съгласен,съм с теб но все пак БИГА върви повече от чопара който караш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X