От: Моля за мнение-XJR 1300
Честито колега, много да те радва! Само внимавай, че с това въздушно си е малко т@шак. Не знам, на мене ли са ми дълги краката, но все си горя колената в цилиндрите... иде ми да ги орежа с ножовката
, целите ми колена са на мехури
Ако караш с дълги панталони, не е проблем, ама с къси, често се допирам. Иначе предполагам вече си разбрал що за мотоциклет е
Честито колега, много да те радва! Само внимавай, че с това въздушно си е малко т@шак. Не знам, на мене ли са ми дълги краката, но все си горя колената в цилиндрите... иде ми да ги орежа с ножовката
, целите ми колена са на мехури
Ако караш с дълги панталони, не е проблем, ама с къси, често се допирам. Иначе предполагам вече си разбрал що за мотоциклет е

. Защо винаги нищо, не се получава както трябва?! На тези пичове от Ямаха им писах 2 пъти по мейла за семеринги преди 2 седмици и не отговарят, дават си пас. Трябва по телефона да им звъня явно... Втора греда - отивам да си зачислявам мотоциклета в данъчното, една бабка ми иска квитанция, че предишния собственик си е плащал данъка... е от къде да я взема, при положение, че предишния собственик нито го е зачислявал, нито е плащал данъци. Отивам аз със 150 лева, като нещът да ми ги вземат, па да няма да се натискам да им ги давам, така ще си карам! Няма да го зачислявам и аз, то за какво ми трябва този данък, да минавам ГТП, имам приятели, които се занимават с такива неща и няма да ми го търсят. Друг вариант, не виждам, освен някаква врътка, ако има нещо, ама едвали...
Коментар