До: Училищни униформи - за и против
Стефане, освен това обърни вничмание, че в първото ми мнение по темата съм казал, че не съм против униформите. Въпросът е, че не е точно този етапът, на който е удачно да бъдат въведени. Има други проблеми на дневен ред. Ако бъдат решени ще си дойдат лесно и на място.
Стефане, освен това обърни вничмание, че в първото ми мнение по темата съм казал, че не съм против униформите. Въпросът е, че не е точно този етапът, на който е удачно да бъдат въведени. Има други проблеми на дневен ред. Ако бъдат решени ще си дойдат лесно и на място.
))))))) Ученическите, фирмените, и какви ли не още униформи, няма съвсем никакъв начин да носят същата емоционална натовареност, каквато военните, не се излагай. С едната се отива на смърт. С другото се шляеш някъде по социалните коридори. Функционалните им свойства не са от значение в случая.
, пък дори не съм замесен за момента, но ми е много интересно да следя начина на мислене и как хората намират оправдание за позицията която най-вероятно за взели чисто емоциолнално

Коментар