Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Човешката коса електропроводник ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Човешката косата електропроводник ли е?

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    И като се къпя не ме жилка тока по раничките на мъдете...
    Требе да намАлиш онзи тип секс, сещаш се...
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Требе да намАлиш онзи тип секс, сещаш се...
      Найш къф оргазъм бе батко!Празниш се и отпреде и отзаде....тряа да пробваш!
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Край. Нивото на темата рухна.

Коментар

Ето ги и бисерите....
          В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Жоро, не написа какво е диелектрик.
            Помагайте те бре, какво само питате ? Материалознание или нещо подобно учих преди 25К години. Бегли спомени за утечки, пробив, изолационно съпротивление и диалектрична якост са ми останали,...беше свързано при какви условия се получават свободни електрони , май.

Но теориите за получаване на ел енергия в човешка коса , признавам сега се разрових и гледам само някакви теоритични идеЙ из нета.
            В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
            В. Иванов

Коментар

"Зануляване" и "заземяване" са две различни неща, продължавам най-отговорно да го твърдя.
              Алелуя/Алах-акбар. То си е и написано в светите книги, споко. Кой не вярва а спори, него дяволът ще посети.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
                Ето ги и бисерите....
                Тия поне са лекуват, не се мре
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                  Помагайте те бре, какво само питате ?
                  В началото на темата бих се пробвал, но след 10 страници мнения не искам да ставам за смях...
                  В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Спокойно! В апартамента нЕмам бойлер, имам 2 бр. на вилата, ама я е строЙл дЕдо ми, електрифицирал навремето Съдебната палата и Зала "България" (последната и климатизирал през 1930-и-някоя си г., доскоро журналята мрънкяха по медиЙте, че много бучели климатиците модел 1929 г.), та на вилата ел.-инсталацията е трижична . Верно, с хартиена обвивка на кабелите ама в онези гОдини туй е било по-доброто от текстилната оплетка, дето щеше да е изгнила досега.
                    Кой ти връзвА бойлерите на вилата ? Или и те са от времето на дядо ти ?
                    Трудно ли е да видиш, къде отиват 3 те "жици" и по специално "земята" ?

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                      Трудно ли е да видиш, къде отиват 3 те "жици" и по специално "земята" ?
                      Ми със щепсел са си бойлерите, закачаш на стената, връзваш тЪрбите и мушкаш щепсела в контакта. Китайски бойлери от една известна, представяща се за българска марка. (вече имаше разправиЙ по въпроса за произхода на марката, нека не го започваме пак).

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                        ...
                        Гагич може да не е придобито, а наследствено безсмъртен, та кво пречи дядо му де е вързал и българо-китайските бойлери ?!

А това, че периодично го треска тока, обяснява доста неща.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Аз съвсем сериозно твърдя че корпуса на нагревателя в е вързан към корпуса на бойлера, а той към нулата, към която е вързан и единия край на нагревателя. Това а на всичките соц строителства с двупроводна инсталация.
                          Пу и аз да се съглася с това изказване.
                          Вчера сменях на сина бройлерчето, че потекло гаранционно.
                          Инсталацията е класически двупроводен соц., бях си забравил фазомера,
                          та се наложи да търся фазата с мултицета към водомера.
                          Това- щото по двупроводната схема требе да се върже N със знакчето за земя на джелезото на бойлера.
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

• От: Човешката коса електропроводник ли е?

Като чуем за "земно" и "лаборатория" лошо ми става...Преди време правихме доста сондажи в няколко болници за пилотно фундиране, за фундаменти върху които стъпват скенери и ядрено-магнитни резонанси, че тежат яко и ще пропаднат плочите..Та свърихме работа, ама разгеле сме там, да направим и "земното". Фин и умен процес, изразяващ се в маане като изоглевени с 10 кила чук върху метър и пловина железни колци. Бре 5 колеца, бре 10- не и не...,иде лабораторията, мери и вика- още требва Требва, ама неще ...Та специалистите, поради опастност от насилствена смърт по всекакъв начин, заключиха- стига толко, сменяме механизма...Донесена беше медна плоча метър на метър и сантим и половина дебела, един трап изкопан и плочата вътре- лабораторията заключи- бравос !
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Ми със щепсел са си бойлерите, закачаш на стената, връзваш тЪрбите и мушкаш щепсела в контакта. Китайски бойлери от една известна, представяща се за българска марка. (вече имаше разправиЙ по въпроса за произхода на марката, нека не го започваме пак).
                              Ако марката е тази за която си мисля и съвсем случайно работя за нея си много в грешка. Конкретно при бойлерите въпросната марка е вече 4-та по производство в Европа с тенденция за топ 3, като тази година произведе над 800 000 бойлера, тъй като втората линия беше готова и стартира пролетта, а едната линия има капацитет "само" 600 000бр.. За догодина плана е над 1 000 000 бр., като с тези темпове на растеж след още 1-2год. ще трябва пак разширение.
                              Последно редактирано от Иван Жоров; 29-12-16, 19:26.
                              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                              Телефон - в профила!

Коментар

• От: Човешката коса електропроводник ли е?

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                                Като чуем за "земно" и "лаборатория" лошо ми става...Преди време правихме доста сондажи в няколко болници за пилотно фундиране, за фундаменти върху които стъпват скенери и ядрено-магнитни резонанси, че тежат яко и ще пропаднат плочите..Та свърихме работа, ама разгеле сме там, да направим и "земното". Фин и умен процес, изразяващ се в маане като изоглевени с 10 кила чук върху метър и пловина железни колци. Бре 5 колеца, бре 10- не и не...,иде лабораторията, мери и вика- още требва Требва, ама неще ...Та специалистите, поради опастност от насилствена смърт по всекакъв начин, заключиха- стига толко, сменяме механизма...Донесена беше медна плоча метър на метър и сантим и половина дебела, един трап изкопан и плочата вътре- лабораторията заключи- бравос !
                                Пък ако знаеш за подстанция какво заземяване се прави... Всъщност и аз не знам ама е яко.
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X