Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Славяни ли са българите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Славяни ли са българите?

Стига си се превъзнасял. Разликата е в детайлите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Разликата е в детайлите.
      които доста често обръщат каруцата.

И никак не се превъзнасям. Тва да се забрани обсъждането на нещо толкова фундаментално за човешката култура граничи с ... Но да знам ви аргументите и няма да преливаме от пусто в празно пак.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        .....

Пък на, българите не са били баш такиви. Ма нали е забранено да се обсъжда тука

Иначе да, не са били християни всички.
        Но пък Дуло са християни ....
        Снощи темата в рубриката "история.бг" на телевизията беше баш за това . Все едно от тук са я взели .

Търтей , ти да нямаш пръст в тая работа ?
        В смисъл щом тук ньи можи , там можи.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Снощи темата в рубриката "история.бг" на телевизията беше баш за това . Все едно от тук са я взели .

Търтей , ти да нямаш пръст в тая работа ?
          В смисъл щом тук ньи можи , там можи.
          Нямам, ма се радвам като ме четат и цитират
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз мярнах някакво предаване, в което споменаха, че византийски император строил 70 км. стена за защита на проливите срещу българи почти 120 г. преди Аспарух да се появи в историята.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Е, той Аспарух не е основал нещо. Той е попреместил столицата. Справка - къде е починал - на източната граница на държавата си. Която не е Черно море. Ни северната е Дунав

Коментар

СмЕтам, че обсъждането на религията на едно такова научно ниво, без фанатизирани участници в дискусията, не би засегнало причините, заради които темата е забранена във Форума. Модераторите са достатъчно интелигентни за да видят разликата и да се намесят по целесъобразност.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                  СмЕтам, че обсъждането на религията на едно такова научно ниво, без фанатизирани участници в дискусията, не би засегнало причините, заради които темата е забранена във Форума. Модераторите са достатъчно интелигентни за да видят разликата и да се намесят по целесъобразност.
                  Хахаха, оптимист

Коментар

....СмЕтам, че обсъждането на религията на едно такова научно ниво, без фанатизирани участници в дискусията, не би засегнало причините, заради които темата е забранена във Форума. Модераторите са достатъчно интелигентни за да видят разликата и да се намесят по целесъобразност....
                    Е това е така , ама като знам колко "научни работници " баш по тази проблематика сме се събрали тука , хеле пък вечер на по 3+ ракии....

Аз бас държа , че фанатизираните участници ще надделеят . Което и вероятно е главния аргумент , който надделява у модераторите , за да не пускат Духа от бутилката .

ПС. ...иначе лично на мен подобна дискусия би ми била интересна.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз бас държа , че фанатизираните участници ще надделеят . Което и вероятно е главния аргумент , който надделява у модераторите да не пускат Духа от бутилката .
                      Те фанатизираните надделяват дори при теми от типа - Ужаз срещу Дървендър Та това не би могло да е логичен аргумент. Ама така са решили така ще е.

Коментар

Те фанатизираните надделяват дори при теми от типа - Ужаз срещу Дървендър Та това не би могло да е логичен аргумент. Ама така са решили така ще е.
                        Ок , мир !

Аз от любопитство да попитам ( с предварителна уговорка за извинение , ако вече е направено по-напред в темата , ама нещо му изпуснах края - не ми се рови пак 13 страници ) , знаеш ли кво пише на кръста пред замъка на Владо Дракула в Бран ? Май някой колега беше пуснал снимка с надписа вече в темата ( ако беше в тази де . Ако не ше я пусна аз).

Коментар

Не знам. Ма ако има читава снимка ще разберем

Коментар

Ок , мир !

Аз от любопитство да попитам ( с предварителна уговорка за извинение , ако вече е направено по-напред в темата , ама нещо му изпуснах края - не ми се рови пак 13 страници ) , знаеш ли кво пише на кръста пред замъка на Владо Дракула в Бран ? Май някой колега беше пуснал снимка с надписа вече в темата ( ако беше в тази де . Ако не ше я пусна аз).
                            Това лиhttp://missionpossible.blog.bg/photo...1040137(1).jpg
                            Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Ето ви хубава снимка на кръста пред Бран.

"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

СмЕтам, че обсъждането на религията на едно такова научно ниво...
                                ... не е възможно без да се намесят фанатизираните участници.

...фанатизираните участници ще надделеят.
                                Такива прояви на ясновидство обикновено водят до предложение да станеш модератор.

Те фанатизираните надделяват дори при теми от типа - Ужаз срещу Дървендър
                                Така е, ама ние сме прост кално-железарски форум. С едните фанатици се справяме, с другите - не. Закани за физическа саморазправа от религиозни фундаменталисти и сега си имаме. Предпочитам да ги държим на здравословното, т.е. ниско ниво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X