Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За обичая въртене на кучета

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За обичая въртене на кучета

Вместо да си "въртите капите", въртите кучета...
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Освен, че винаги така е било.
      Забавление е било преди да речем 100 години. Сега е спазване на традицията.
      А така е било, че от 1300 години по тези земи се говори на български. Сега е модерно да се говори на английски.
      Така е било, че мъжете правят секс с жени. Сега е модерно да го правят с мъже.
      Така е било, че ...

Нищо лично, но сме на различни позиции, и ще си ги отстояваме.
      А като се видим наживо-ще се черпим
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

http://www.segabg.com/online/new/art...=13&id=0002401

Съвсем по темата.

Коментар

http://news.ibox.bg/newsvoice/id_705147326
          още малко

Коментар

Ееех .Зарекъл съм се да не с заричам.Ама пусто сърце юнашко не трае.А иначе на плебса трябва да му се създават зрелища,за да не му хрумне да си ги организира сам.Темата и разпалените ни дискусии за жалост са показателен случай.Срамувам се не от позицията си относно ритуала ,а от факта че като трезвомислещ човек ,пак се хващам на шаранджийски въдички.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Тук нямам впревид подателя на темата,а цялостната реакция на обществото.В интерес на истината сега взех ,че поразгледах където можах реакциите по въпроса.И че то станало "голям проблем"
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Лицето милослав йосифов е абсолютен глупак. Не знам мисли ли това, което е написал. Този въпрос се отнася и до някои съфорумници омаловажаващи варварския акт. Не, аз не съм природозащитник и няма да говоря за хуманност, цивилизованост и европейски ценности. Аз се старая да бъда Човек!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Те същите сте и вие...
                  Смешни са, уважаеми колега, всъщност Вашите напъни да докарате от 9 дерета вода. Като толкова милеете за времената и традициите от преди "еврогейските" ценности защо не подредите целият си начин на живот, вашият и на вашето семейството по правила и традиции от преди 1000 години? Що на атавара ви няма магаренце и не скляпате в браздата след дървеното рало теглено от мършави волове? Децата ви ваксинирани ли са, на училище ходят ли, интернет ползвате ли или окате от баира? За възпален апедисит в болницата ли ходите или на бавачка да Ви завие пъпа?
                  Последно редактирано от GN2355; 08-03-11, 23:23.

Коментар

Ние милозливите природозащитници и защитници на животните предлагаме да открием нов раздел във форума - офроуд с магарета, за крайните традиционалисти. Може и нов състезателен клас да разкрием. Да съхраним традиционните ценности.

Коментар

Мисля че ББ чете форуми и затова осъди триченето на кучета .

Коментар

Ааа не.Ще изпреваря Кольо,ам въпроса не е да живеем в миналото.Както чета и на други места, става въпрос за традиция в ограничен регион, и която сигурно е автентично наследство .Пак ще се върна на кукерите,и изработката на ликовете.Ами те били правени от кокоши крила и други животински мотиви.Това за западна България,ами по на юг.Там пък са кози кожи.Утре скача някой току що произведен журналист,преспал с природо защитничка в неосъзнат стадий,и ето ти новина за първа страница, и целокупния български народ зарязва турските сериали и се втурва да брани европейските директиви за оказване на необходимото внимание на градските псета,и онеправданите кокошки лишени от перушина съсвсем нехуманно.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Га писАх предния си пост, нафтата не беше още 2,56 , ма от утре ще е и повече.
                          Натричаха Ни.
                          Пък Вий си пишете за кучаата, аз га нема с к'во да ги раним мойте, и тях шъ Ви ги натричам.
                          Че единия е бая едър, и га й гладин апи мноу.
                          Ай със здрави.

ПП. Мога и да го преведа на книжовен, ама надали.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Защо триете мнения? Така темата се превръща в урод дето е неспособен сам да си забърше сополите.

А сега по темата.
                            Мойто куче е част от семейството и когато гледам такива гаври с кучета и други животни се дразня.
                            Много добре знам мисленето на селяците. За тях кучетата са животни дето само могат да лаят.Не се стрижат,не се доят,не се ядат.
                            Иначе древни обичай има много.И всички те са правени някога колкото и да са страшни.
                            Но още не съм чул в днешни времена някой ЧОВЕК да си е навъртял собственоръчно червата обикаляйки около дървен кол.Защото и такъв обичай има...
                            Ако ще се правят тези традицйи само към животни защо да не започнем да ги правим и с хора?
                            И понеже колкото е по невинна жертвата толково по добре,направо да започнем от децата.
                            Нали ще се развиваме,ще ставаме перфектни.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                              Защо триете мнения?
                              По традиция. Знам че е нехуманно, но все пак не трием хора или животни, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                                ОК. И на мен не ми хареса. Е не се погнусих колко некои други, но това е въпрос на светоусещане.
                                Въпроса ми обаче е за аршина. Ако вместо куче завъртим агне или прасенце по-хуманно ли ще е? А ако завъртим на шиш куче? Или ако просто колнем кучето и след това го изядем допустимо ли е? Щото за други животинки го допускаме и не се втричаме толкова.
                                Защото болни мозъци приписват човешки(хуманни)качества и чувства на кучетата.
                                Циганинът ,заклал провесено на лоста пред блока агне за Гергьовден, не е престъпник,а друг наранил куче при защита е.
                                Последно редактирано от Krelion; 09-03-11, 00:14.
                                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X