Пробвай с винтове "EJOT" според мен ще си доволен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акумулаторни електроинструменти
Свий
X
-
-
Аз за този тип самонарезни винтове не успях да си изградя културата за работа.
Не мога да ги "карам", вероятно не съм имал и достатъчно време за практика.
Дупча предварително и с конвенционални.
Не ги харесвам и спрях да опитвам.
Нема време за обучение
Враг усраине
Коментар
-
Е то няма разлика при работата с тях. Ама спамим темата...Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеАз за този тип самонарезни винтове не успях да си изградя културата за работа.
Не мога да ги "карам", вероятно не съм имал и достатъчно време за практика.
Дупча предварително и с конвенционални.
Не ги харесвам и спрях да опитвам.
Нема време за обучение
Коментар
-
Има, предполагам и какъв ми е проблемът с тях.
Тези неща искат обороти за пробиване докато захапе резбата... Или както там се казва тя на винт.
А аз винт с такива обороти не съм свикнал да работя.
Все тая - както казах не ги харесвам и не ми трябва.
Не си вадя хляба с това, мога да си го позволя
-
не е реклама...
https://itt-shop.bg/din7504k-hv-panel-vzn-46655
в двоен Т профил -( колони на хале ) се завинтват...
-
Почти съм убеден че никой не си е дал труд да прочете дали е допустимо такъв тип винт да се завива с ударен инструмент.Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеТрета кутия по 500 бр.ми дават и все едно и също От 10 винта,8 скъсани ....Импактите са деволт разбира се...
Щото завиването на винтчета е елемтарна работа и няма к'во толко' да се чете...
Или греша?
Коментар
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Има и друго предимство - самата гайка е съставна и е от две отделни въртящи се една към друга части, а между тях има заключващ механизъм. Долната притиска захванатия диск, но няма контакт с шпиндела, а другата с резбата се затяга към оста /шпиндела/. Двете имат ограничен ход една спрямо друга, като по този начин със завъртането на ухото /дръжката/ се затяга и заключва диска, а със завъртането на ухото в обратна посока се отключва и отвива цялата гайка. Така при превъртане на диска по време на работа с инструмента, не се оказва въздействие върху частта на гайката с резбата и не се презатяга диска към шпиндела, а след това само с леко движение на ухото всичко се отвива на ръка и не е необходим допълнителен ключ.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
- 1 like
Коментар
-
Купи си безчетков. По дълъг е, само това го броя за минус, в определени случаи. Всичко друго е по.Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеЧовек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Днес каквото пипна и го чупя или развалям...
Строших няколко метчика,запалих гумиран кабел със 6 киловата лед лампи....доста ефектно беше,никой не ме видя , освен колегите....и като капак на всичко,към 17 часа успях да убия верния ми стар приятел винтоверт девалтчо.....умря достойно по време на изпълнение на служебните си задължения.....умря на работното си място с гордо вдигнато свредло.Поклон,запознах се с него,през пролетта на 2018 г ....беше дошъл от Канада ,не се харесахме веднага,беше леко бавнооборотен......
Но през годините си спечели доверието ми,ходихме с него в Унгария,в Украйна,не съм сигурен дали в Ирак беше с мен,по скоро не...Ще го запомня като тих,покорно смирен и изпълнителен.За времето през което го познавах,е имал доста безразборни връзки с няколко 5 амперчасови батерии....като днес почина в обятията на най младата ни членка, ,1.7 амперчасовата с големия ток ,за която съм ви разказвал....
В епилог...мъчно ми е.
Последно редактирано от Roninn; 02-03-23, 20:04.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Е...аз съм от инженерния взводGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
С една нова моторетка ще възкръсне...Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеДнес каквото пипна и го чупя или развалям...
Строших няколко метчика,запалих гумиран кабел със 6 киловата лед лампи....доста ефектно беше,никой не ме видя , освен колегите....и като капак на всичко,към 17 часа успях да убия верния ми стар приятел винтоверт девалтчо.....умря достойно по време на изпълнение на служебните си задължения.....умря на работното си място с гордо вдигнато свредло.Поклон,запознах се с него,през пролетта на 2018 г ....беше дошъл от Канада ,не се харесахме веднага,беше леко бавнооборотен......
Но през годините си спечели доверието ми,ходихме с него в Унгария,в Украйна,не съм сигурен дали в Ирак беше с мен,по скоро не...Ще го запомня като тих,покорно смирен и изпълнителен.За времето през което го познавах,е имал доста безразборни връзки с няколко 5 амперчасови батерии....като днес почина в обятията на най младата ни членка, ,1.7 амперчасовата с големия ток ,за която съм ви разказвал....
В епилог...мъчно ми е.
Коментар
-
По-напред зачепкахте шублери а аз започвам да ставам недоскиф та сега превъртях лентата.
Mitutoyo не намерих на достоверно място от което да го купя пък и предполагам няма да ми се дават толкова пари.
ИТТ магазин имам на един чеп място от офиса и минах преди малко на място.
Имаха един наличен 150мм но с екзотична батерия и не купих.
Попаднах и на някаква благоевградска фирма: ZIUU Standart.
Това ми допада, бачка с CR2032:
https://ziiu-bg.com/izmervatelni-ins...-shubler-ip67/
Дали някой е имал досег с такова или подобно съвременно булгарише изчадие?
Сигурно пак е китайско и "изберете българското" е кух слоган ма изглежда най-малко пластмасово.
Поне на фотка.
Мнение?
И дали пък не е по-добре с механичен "часовник" от такъв тип?
Не държа да е електрически а само да е точен и да се кириз!Враг усраине
Коментар
-
Въх - като смъртна присъда в бананова республика
Имам няколко български от соца ма то не е задължително да има нещо общо.
Даже почти сигурно, че няма.
Вероятно ще работи но ми трябва малко повече за да е ОК.
То и лидълските работят ама няма начин да купя от там измервателен инструмент.
Ще видим - може да пусна една поръчка към тия директно за електрическият.
-
Икономичния им модел е чист китаец. Подозирам че и останалите.
Имах стар модел с метален корпус, мисля техен. Яде си батерията 1-3 месеца, дори да не го пипаш изобщо. За мен това му "качество" не е ОК. Сега гледам има китайски с много подобен корпус (ако не същия), та явно....
От електронен индокатор на Yato (в ИТТ ги има) съм с добри впечатления засега. Обаче шублери гледам нямат.
-
-
Ако търсех да купя жигитален шублер, бих избрал нещо с абсолютно отчитане, вероятно отново Митьо.
Скъпи са, но си залсужават всяка с'тинка.
А абсолютни съм виждал и на Инсайз, но поне допреди няколко години Полимета не внасяха такива модели.
Не съм проверявал скоро дали има промяна.
Редакция:
По спомен, вносители на Митьо за България бяха Евромаркет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар