Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Да отбележа туристическите обувки от края на лятото, дето бяха около 45 лв.

Днес се наложи да работя на ламаринен покрив. Обувките много, много добре лепеха на ламаринения скат на покрива и ми позволиха да работя, разчитайки единствено на краката си за опора. На тази покрив винаги съм бачкал с една ръка и три опорни точки.

Който намазал - намазал...

Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
      Днес имаше три-четири бройки в Лидъла в двора на бившия завод "Витоша" на "Черни връх".

П.П. Имаше и от трионите.
      Не можах да намеря в 2 магазина . Остана си без подарък човека
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В Хаджи Димитър имаше в събота и купих та може да са останали.
        Днес се опитвах да развия джантите на пунтото.
        Не успях естествено.Успях с тръба с 1 метър рамо.
        Което е малко дето се вика тука тука работата.
        Нямам динамометричен ключ да го затегна на кила и да видя колко ще отвие най-много.
        Ако Анатолий има да пробва.Иначе и аз съм вързал директно компресор пистолет без оня омаслител щото не ме кефи.
        Като само при пистолета имам бърза връзка,а мога и нея да я изхвърля при нужда ако ще помогне.
        Та пробване му е майката,ама за тия пари ще върши работа смятам.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Без омаслителя я върши, я не.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
            В Хаджи Димитър имаше в събота и купих та може да са останали.
            Днес се опитвах да развия джантите на пунтото.
            Не успях естествено.Успях с тръба с 1 метър рамо.
            Което е малко дето се вика тука тука работата.
            Нямам динамометричен ключ да го затегна на кила и да видя колко ще отвие най-много.
            Ако Анатолий има да пробва.Иначе и аз съм вързал директно компресор пистолет без оня омаслител щото не ме кефи.
            Като само при пистолета имам бърза връзка,а мога и нея да я изхвърля при нужда ако ще помогне.
            Та пробване му е майката,ама за тия пари ще върши работа смятам.
            Махни бързата връзка,тя ебава най-много работата...

Моя стана някакъв звяр днес,късам болтове и резби на гайки с лекота,аз имам професионален омаслител.
            Какво направих днес,компресора ми е abac,демек не е от най-лошите,боядисвам,кова пирони,шлайф ексцентрик и други ,никакъв проблем.Обаче гайковерта си иска дебит,аз го имам но не стигаше до него.Сложих 1/2 сферичен кран Директно на бутилката ,от другия край същото ,от втория кран храня 50 литров разширител,извадил съм три изхода за различни инструменти,като оригиналния изход през регулатора си храни пистолет дигитален за гуми.Маркуча вече е 12 мм. и няма бързи връзки,директно на щуцери...в момента тоя мъник е звяр...

Това са гайките на джипа дето го затрудниха миналата седмица,днес мога да превъртя която си поискам...на транзита зад него превъртях 3 бр.докато се усетя какви ги върша.....

Гарантирам че не съм ги пипал най малко от 3 години.

https://youtu.be/RX_SKMOvs3I
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Просто по бързо ще даде фира

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                Ако Анатолий има да пробва.
                Имам до 250 нютона, гайковерта ги надхвърля,с колко незнам.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Без омаслителя я върши, я не.
                  Единия ми гайковерт (вюрт) е на 7 години. Бачка на 100% и никога не е помирисвал омаслител. Не е имал и кондензоуловител обаче. А не е като да не го ползвам.
                  Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Според мен го скапваш бавно и методично,днес спорих със кума ,а той отговаря за огромен модерен американски завод относно инструментите...та те минали на пневматика ,занимават се със производство на снс машини и всякакви подобни...за една година скапали всичко,а те имат какъвто въздух да поискаш,сух,омаслен,обезмаслен имат умопомрачителни компресори,аз съм ходил няколко пъти там та минали пак на ел.и на батерии.Пневмото си иска поддръжка.Незнам защо са ги скапали те толкова бързо.
                    Като бях малък,дядо ми ме водеше на работата си във ВМЗ Сопот.Той беше шев на компресорите ...там всичко(почти всичко)беше пневматика,подръжката беше луда работа..

Коментар

Композицията ми стана доста висока и тежка,височината ми идва екстра,но някаква дръжка ще му мисля че площадката за колите е от другия край на двора,днес за пръв път смених и оригиналното масло на компресора,остана ми 5W40 на Кастрол пък и е с гарантиран произход,след изключване на двигателя го чувам че прави още 1-2 такта,а досега отсичаше разтоварващия клапан и толкоз,това ме кара да мисля че синтетиката му помага да върви леко..

Така и така съм подкарал,дайте идея за нещо като рафт за инструменти ,да навивам маркучите и т.н

Относно дебита,във момента свалям две гуми тоест 12 гайки и тогава някъде включва компресора ,на 6 вкл.на 8.5-9 изключва.
                      Последно редактирано от Roninn; 22-10-17, 21:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Според мен го скапваш бавно и методично,
                        Профи дейност 7 години...верно е бавно...
                        А предишния вюрт заобли квадрата отпред на незнайно колко години ,пак в тия условия.
                        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Такъв ползвам,на новата композиция ще го монтирам другата седмица ,че днес не ми стигна времето

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение

Така и така съм подкарал,дайте идея за нещо като рафт за инструменти ,да навивам маркучите и т.н
                            За маркучите отдавна ползвам метална ролка от тел за телоподаващо, срязана по средата и удължена с 30 санта до овал.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Беше преди десетина години . Голям сервиз официален вносител на една френска марка автомобили . Сервиза строен още по социализма а те само бяха надградили каквото им трябва . Ползваха старото желязно ЦВС удължено тук там . Гайковери Факом и Юсаг ставаха за 6 месеца тотал щета . Нищо не можеше да спре фините частици ръжда които смесени с масло стават в гайковера чудна шлайф паста . В крайна сметка им бяха свалили гаранцията на пневмоинструментите . Изградихме им ново ЦВС с полипропиленови тръби сложиха си шведски винтови компресори с допълнителен исушител и си решиха проблема . Моите пневмоинструменти всичките са от битака омаслител никога не са виждали сипвам им от време на време по малко масло плез входа на въздуха и това им е .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И аз по тоя метод смятам да го ползвям. Има си къде да му се капва масло и така пише и в инструкцията.
                                Та директно ще мина и аз на 12 мм маркуч от бутилката и бързи връзки вън.
                                Ще ги оставя за другите пневмо инструменти.
                                Няма страшно в умирачката...
                                Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X