Трябва да имаш и регулатор на налягане към въпросния маркуч/пистолет. Не трябва да превишава 3бара. Поне така пише в упътването. Аз го прибвах на 7 ...
След това на 3 бара константно и работеше идеално.
Съгласен съм за ръката, то с повечето неща е така
Да потвърдя за пистолета за боядисване за парите си е ок.Аз съм много доволен,спойлери на мотора пръсках и станаха супер.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Да кажа за тресчотката- работи си, обаче иска да се лашнат болтовете или гайките с ключ предварително.
И да се дозатегнат после се- тоест, пневмовариант на обикновена тресчотка.
За омаслител- имаше в Бърколажа преди време.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Това прилича на някаква бърза връзка и не виждам манометър и клапан за реглаж. Следователно би трябвало да си е обикновена бърза връзка?
А песъкоструйката и кръглия шлайф, някой ползвал ли ги е, че се чудя и за тях?
Последно редактирано от ivodianov1992; 10-10-17, 15:37.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Това прилича на някаква бърза връзка и не виждам манометър и клапан за реглаж. Следователно би трябвало да си е обикновена бърза връзка?
А песъкоструйката и кръглия шлайф, някой ползвал ли ги е, че се чудя и за тях?
Гледах ревюта в тубата, не стават според мен. Lidl air tools потърси
А някой има ли представа дали това върши изобщо работа като регулатор ?
Едно време работех и с такова, производство на Грако, но това чудо върши работа само за неотговорни задачи, когато отклонението на налягането с +/- половин и ... атмосфера, няма да ти изкара боя от "доволен" клиент. Това важи най-много за ХВЛП-тата и другите П-та, чиято нормална работа силно зависи от подаденото налягане на входа. Най-добре си търсете регулатори с манометърче и поне 8мм диаметър на свободното сечение, за да не се яви самият регулатор пречка за добрата работа на инструментите. Имам предвид ограничаване на необходимия дебит на въздуха за минута.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Едно време работех и с такова, производство на Грако, но това чудо върши работа само за неотговорни задачи, когато отклонението на налягането с +/- половин и ... атмосфера, няма да ти изкара боя от "доволен" клиент. Това важи най-много за ХВЛП-тата и другите П-та, чиято нормална работа силно зависи от подаденото налягане на входа. Най-добре си търсете регулатори с манометърче и поне 8мм диаметър на свободното сечение, за да не се яви самият регулатор пречка за добрата работа на инструментите. Имам предвид ограничаване на необходимия дебит на въздуха за минута.
Окей, така си и мислех.
А ко ще се получи ако работя да речем с 6атм налягане ?
Ами, изкарваш пистолета от оптималния режим на работа и гориш най-малко с разлика в цвета. Отдавна бяха експериментите с различно налягане, но в един от случаите делеше метлата на три ленти. За 30-тина лева има регулатори с манометърче.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Ами, изкарваш пистолета от оптималния режим на работа и гориш най-малко с разлика в цвета. Отдавна бяха експериментите с различно налягане, но в един от случаите делеше метлата на три ленти. За 30-тина лева има регулатори с манометърче.
Регулатор ще си купя, не се коментира върпоса. Питам от чисто любопитсто.
Коментар