Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение

После какво? Чип с 5Г?
    В Швейцария вече ги маркират с чип в ръчичката. Но не казват какъв е
    Тук пък за Швеция казват , ма все тая , стигна се до чип.

https://nauka.offnews.bg/news/Tehnol...eo_178776.html
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Какъв чип бе.

всички имате телефон. Кгб/ЦРУ/Мосад/ми6/данс имат достъп до всичко. От местоположение до съдържание на чатове в уж секретния телеграм.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Де юре…….знаем ма де факто …нали.

• turtey
        turtey коментира
        Редактиране на коментар
        Кириле, познаваш ли човек без телефон?

• Kirilpm
        Kirilpm коментира
        Редактиране на коментар
        Да.
        десетсимвола.

• Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
      ... Познавам десетина които са ваксинирани , някои с доказано преболедуване от корона преди това. Никой не е пострадал от ваксините.

Яростни антиваксери също знам , включително и такива които ежедневно са у фитнеса. Не се замислят и за миг с какви говна във вид на "хр. добавки "протеини" и "енергийни напитки" се тъпчат , ама иначе са страшни експерти по това - колко са вредни ваксините. ...
      И аз както теб познавам ваксинирани ...
      Едната позната на майка ми е с косопад и със сериозни изтръпвания на ръката след ваксина.
      А тъста на близък мой приятел ... мъж, който не е влизал в болница и с абсолютно нормални резултати от ежегодни профилактични прегледи, няколко дни след "ваксинация" тромб и вече не е между живите.

Нас във фитнесите не ни мисли, направили сме си сметка кой, какво и как да взема, но за разлика от вас "просветените" никой не ви прокламира колко било хубаво и полезно.
      И един контра-въпрос - а ти знаеш ли какви говна има във ваксините? Или сляпо вярваш, че ще вършат работа? То всъщност това е втори въпрос де ...
      Трети въпрос - при N на брой "бустери" какво ще стане ... коригирам се какво евентуално може да стане с човешкия организъм?
      Аз лично не знам и не съм сигурен. Ако някой е сигурен, че ваксините са 100% безопасни да си бие по една всеки месец и да видим.

Коментар

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Те никои ваксини не са 100% безопасни, ама проблема не е в това. Проблема е че очевидно не са достатъчно ефективни за да спрат каквото и да е. Но продължават да ги лансират като решение.

• royce
        royce коментира
        Редактиране на коментар
        Ясно е, че няма 100% безопасна ваксина, ама някъде бях гледал май в канала на Alex Jones, че регистрираните случаи на странични ефекти от тези вече са в пъти са повече от тези на най-масовите взети заедно.
        За втората част си прав - няма как да продължаваш да вършиш едно и също нещо и да чакаш друг резултат.

• Както се казва покрай суровото гори и сухото. А-А-А или май обратното беше. Абе не е важно дали @беш или те @бат, вжното е да си в секса. С пича ще е по-лесно. Или чипа беше. Абе нямя значение...
      Вируса действа на кръвосъсирването. Там е тънкия момент. Ако имаш някакво тънко място - стара тежка травма, наследствен проблем, преболедувано нещо друго ама не добре излекувано и хронифицирало - там те удря някой съсирек и си до там. Ония ден погребахме приятел който оглуша напълно от ковида. Така и не излезе от болницата....Тромб и хайде...
      Явно съсирек в ушния апарат и / или в слуховия център в мозъка.

А ИМАШЕ 2 ДВЕ ВАКСИНИ. без бустер. Не му стигна времето за третата.
      АИГ-Заваряване ООД
      Заваръчни апарати "DEL"
      http://www.aigwelding.com
      0889 522 036

Коментар

• artefekt
        artefekt коментира
        Редактиране на коментар
        Бог да го прости човека, ама какво искаш да кажеш....че ако не беше ваксиниран, щеше да е жив ли?

• aig
        aig коментира
        Редактиране на коментар
        Не!!! Казвам, че въпреки двете ваксини е бог да го прости.
        Процента на ваксинираните расте нагоре, а идват нови и нови вълни.
        Нещо не е точно както трябва....

• turtey коментира
      Днес, 09:34
      Кириле, познаваш ли човек без телефон?
      За него не знам, ама аз познавам(и не един).
      Байдъвея, в момента безGSMното съществуване е по-лесно, сравнено с преди 15 години, което не отменя факта на 90% мобилно телефонизираните.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

• Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        За него не знам, ама аз познавам(и не един).
        Байдъвея, в момента безGSMното съществуване е по-лесно, сравнено с преди 15 години, което не отменя факта на 90% мобилно телефонизираните.
        А как комуникирате? По пощата?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Като телепатки.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от royce Преглед на мнение

...
            Трети въпрос - при N на брой "бустери" какво ще стане ... коригирам се какво евентуално може да стане с човешкия организъм?
            Аз лично не знам и не съм сигурен. Ако някой е сигурен, че ваксините са 100% безопасни да си бие по една всеки месец и да видим.
            Към момента посланията за ваксините са:

1. Ваксината е безопасна. За 100% не се говори.
            2. Ваксината предотвратява в някаква степен зараза. Ако все пак се зарази ваксиниран е със значително по-голяма вероятност да не развие симптоматика, да не бъде хоспитализиран, да не стигне до интензивно и да оцелее.
            3. Ваксина плюс бустер - увеличава шансовете ти по т. 2.

Никой разумен вече не говори, че ваксината предотвратява разпространението на вируса.

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Да ама натискат неваксинираните да се боцнат за да пазели ваксинираните,със същата ваксина да се боцнат която уж пазела боцнатите

• DBRS
              DBRS коментира
              Редактиране на коментар
              Босе па не си разбрал(не само ти). Натиска за ваксиниране има за цел намаляване товара на болниците.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Е как да разбера като вече не влизат неваксинирани ми ваксинирани такива.
              И като ти реве сьседката да се ваксинираш мммммм като каква да я броя,болнично лице или луда крава?
              Ония на летището за чий ревьт да сме на по 2 метра един от друг като си чакаме багажа,пазят болниците ли?А ваксинираните защо и те с маски,нали с ваксинирани?

Аз не съм разбрал……брой ме какъвто искаш, Делтата вече не върви нали,на мода е УмриКон варианта,другите стари вълнички е се броят.

Мани,със спринцовка към прогреса,а по болниците няма да има ваксинирани,тия които мрьт на трета доза какво ги правим?

Към момента посланията за ваксините са:

1. Ваксината е безопасна. За 100% не се говори.
            2. Ваксината предотвратява в някаква степен зараза. Ако все пак се зарази ваксиниран е със значително по-голяма вероятност да не развие симптоматика, да не бъде хоспитализиран, да не стигне до интензивно и да оцелее.
            3. Ваксина плюс бустер - увеличава шансовете ти по т. 2.

Никой разумен вече не говори, че ваксината предотвратява разпространението на вируса.
            Я. Че то същото го пише в учебника за 8и клас или в Уикипедия.
            басимайката?!?

Коментар

• kameno karp
              kameno karp коментира
              Редактиране на коментар
              Май си чел друг учебник и друга Уикипедия, защото там пише съвсем други неща.

• There is overwhelming scientific consensus that vaccines are a very safe and effective way to fight and eradicate infectious diseases.[16][17][18][19] The immune system recognizes vaccine agents as foreign, destroys them, and "remembers" them. When the virulent version of an agent is encountered, the body recognizes the protein coat on the virus, and thus is prepared to respond, by first neutralizing the target agent before it can enter cells, and secondly by recognizing and destroying infected cells before that agent can multiply to vast numbers.[citation needed]
            Limitations to their effectiveness, nevertheless, exist.[20] Sometimes, protection fails because of vaccine-related failures such as failures in vaccine attenuation, vaccination regimes or administration or host-related failure due to the host's immune system simply does not respond adequately or at all. Lack of response commonly results from genetics, immune status, age, health or nutritional status.[21] It also might fail for genetic reasons if the host's immune system includes no strains of B cells that can generate antibodies suited to reacting effectively and binding to the antigens associated with the pathogen.[citation needed]

Even if the host does develop antibodies, protection might not be adequate; immunity might develop too slowly to be effective in time, the antibodies might not disable the pathogen completely, or there might be multiple strains of the pathogen, not all of which are equally susceptible to the immune reaction.

However, even a partial, late, or weak immunity, such as a one resulting from cross-immunity to a strain other than the target strain, may mitigate an infection, resulting in a lower mortality rate, lower morbidity, and faster recovery.
            Последно редактирано от turtey; 25-12-21, 14:20.

Коментар

• turtey
              turtey коментира
              Редактиране на коментар
              Те го кво пише в уикито.

Четем внимателно последното изречение.

• А още малко Уикипедия

If a vaccinated individual does develop the disease vaccinated against (breakthrough infection), the disease is likely to be less virulent than in unvaccinated victims

Коментар

• Някой знае ли Дядо Коледа дали е ваксиниран?Сега,след като е посетил милиони домове,и ако е бил заразоносител,просто не се знае какво би могло да стане

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Той така или иначе после цяла година си е под карантина .

Я. Че то същото го пише в учебника за 8и клас или в Уикипедия.
              басимайката?!?
              До съвсем скоро посланията бяха мааалко по-различни:

1. Всички ваксини са напълно безопасни. След до 24 часа неразположние, 0,0001% имат съвсем леки странични ефекти, ама дали било от ваксината не е съвсем ясно.
              2. Всички със завършен ваксинационен цикъла са ~90% защитени от заразяване, а ~10% го карат със съвсем лека симптоматика.
              3. Ако 70-75-80% от населението са със завършен ваксинационен цикъл - пандемията приключва.

Коментар

• sparkybg
                sparkybg коментира
                Редактиране на коментар
                2 и 3 очеизвадно нямат нищо общо с реалността, и колкото повече продължавате да приказвате глупости, тошкова поврче отсрещната страна ще си втвърдява ината.

• bokomo
                bokomo коментира
                Редактиране на коментар
                Кои сме тия ние, които "приказвата"?

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                А 1 и то е толкова реално колко аз съм Дядо Мраз или вуйчо Колед или там какъвто не съм

До съвсем скоро посланията бяха мааалко по-различни:

1. Всички ваксини са напълно безопасни. След до 24 часа неразположние, 0,0001% имат съвсем леки странични ефекти, ама дали било от ваксината не е съвсем ясно.
              2. Всички със завършен ваксинационен цикъла са ~90% защитени от заразяване, а ~10% го карат със съвсем лека симптоматика.
              3. Ако 70-75-80% от населението са със завършен ваксинационен цикъл - пандемията приключва.
              То няма разлика

Коментар

е-пощето и месинжъри Бахти въпроса.
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X